- 26 Şubat 2024
- 4.865
- 4.688
H&M’den al hepsini, daha iyisi yokEvet ya fiyatlar acayip iyi. Ben de sırf odan bissürü yazlık aldım. Çocuğun giyeceği kışlığı yok daha. Zıbın mıbın hak getire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H&M’den al hepsini, daha iyisi yokEvet ya fiyatlar acayip iyi. Ben de sırf odan bissürü yazlık aldım. Çocuğun giyeceği kışlığı yok daha. Zıbın mıbın hak getire
19+3 mü kız ben daha 18+3 sen nasıl bir hafta önde oldun tetenoz için 20. Hafta demişlerdi bana da bakalım arayacaklarmı merak ediyorım 21. Haftamda benim detaylı olmazsa detaylıdan sonra yaptırırım aşıyıBende yarın 19+3 oluyorum. Aslında pazartesi tetanoz için çağırmışlardi ama sabah uyanamadım bugün de temizlik yaptım yarın gidicem. Tecrübeli olanlara veya bilgili olanlara sormak istiyorum erken mi tetanoz için ya da hareket hissetmiş olmak şart mı. Ben hissediyorum hareket ama düzenli değil. Bir gün var bir gün yok hareket. Bi de gerçekten çok korkuyorum tatanozdan olumsuz yazılardan etkileniyorum
Evet az önceki yorumunu okudum. Ordan alabilirim. Ebebekteki 6 al 5 ödeler de dikkatimi çekiyor gerçi. Zaten kaç gün giyecek diye de düşünüyorum valla. Bi orda bi burdan alabilirim mixH&M’den al hepsini, daha iyisi yok
Baya boyu kilosu falan hep çok önden gidiyordu şimdi 2.5 oldu herhalde normale döndü sayılır.Nasıl 1 yasındaki cocuk 3 yaş giyiyor
E-bebek’in zıbınları bayağı kaliteli, ordan alabilirsin evet. Eksik body kalırsa bakacağım ben de ama ben hep takım aldığım için H&M çok işimi gördü. Düz beyazların hepsi ordan alınabilirEvet az önceki yorumunu okudum. Ordan alabilirim. Ebebekteki 6 al 5 ödeler de dikkatimi çekiyor gerçi. Zaten kaç gün giyecek diye de düşünüyorum valla. Bi orda bi burdan alabilirim mix
Senden bir ay öndeyim ama bende bir şeye başlamadım detaylıdan sonra almayı düşünüyorum büyük şeyleri şimdilik kıyafet falan alıyorum dahaİyi bari içim rahatladıshfkdjdksks
bende 2 hamilelik ama elde var sıfır bu 3.gebeliğim riskli ama sağlıklı ilerliyoruz şükür. Kışın kısa kollu ya da askılı body giydiren anneler var cok rahat oluyor özellikle ilk aylarda kol gecirme zor filan bulanlar var. Askılı bodyleri mesela asırı pratik buluyorlar üzerinede giydiriyorlar işte. Bende videolardan denk geldim. Tecrübelerden yararlanmaya calısıyorum. Ayrıca onları bu bebiş için almadım önceki hamileliğimden kaldı. Biri yaz bebişi olacaktı temmuzda aslan. Biri de kış benişi olacaktı kova. O zaman almıştım. Ama kullanılıyormus o yüzden onları vermedim çünkü cok şirinler şimdi benzerlerini alayım diyorum hic bulamadım öyle şeyler. Bak eklimmm bikaç tane eskilerden. En soldakinin fiyatı yazıyor 1. Hamileliğimde almıştım 3 yıl önce 15 tlOy çok tatlışlar. Kışın uzun kollu penye tulumun içine kısa kollu body mı giydiricez kuzum? Sen tecrübeliyim bilirsin
Ne güzel işte bakarız beraberSenden bir ay öndeyim ama bende bir şeye başlamadım detaylıdan sonra almayı düşünüyorum büyük şeyleri şimdilik kıyafet falan alıyorum daha
Ben aldım canim paylaşmıştım burda aşırı gerkli bişey vallaEvde kullanım için şu gözlü keçe çantalardan aldınız mı?
Eneeee bu çok tatlışşşş bayıldım.
Al anam bu grubun masraf çıkaranı benim sjckdkks
Nasıl önden gitti ki? Doğumda da mı öndeydi boy kilo? Mama ile filan mı beslendi?Baya boyu kilosu falan hep çok önden gidiyordu şimdi 2.5 oldu herhalde normale döndü sayılır.
Ben senin bebişlerin var sanıyordum kuzum kusura bakma ❤ Allah bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallah kuzum ağzının tadıyla giydir inşallah bu aldıklarını bebişine fiyatlar çok fark ediyor ya. 4 sene önce arkadaşıma zıbınları 9.99dan alıyorduk. Şimdi 50-60 arası dümdüz beyaz olanlar.bende 2 hamilelik ama elde var sıfır bu 3.gebeliğim riskli ama sağlıklı ilerliyoruz şükür. Kışın kısa kollu ya da askılı body giydiren anneler var cok rahat oluyor özellikle ilk aylarda kol gecirme zor filan bulanlar var. Askılı bodyleri mesela asırı pratik buluyorlar üzerinede giydiriyorlar işte. Bende videolardan denk geldim. Tecrübelerden yararlanmaya calısıyorum. Ayrıca onları bu bebiş için almadım önceki hamileliğimden kaldı. Biri yaz bebişi olacaktı temmuzda aslan. Biri de kış benişi olacaktı kova. O zaman almıştım. Ama kullanılıyormus o yüzden onları vermedim çünkü cok şirinler şimdi benzerlerini alayım diyorum hic bulamadım öyle şeyler. Bak eklimmm bikaç tane eskilerden. En soldakinin fiyatı yazıyor 1. Hamileliğimde almıştım 3 yıl önce 15 tl
bayıldımMontlar tulumlar vs çok uygun bu fiyatlara sadece gümrük vergisi ekleniyor
Eki Görüntüle 3449864 Eki Görüntüle 3449865
Yaa rakamı karistirmisim yazarken hemen altında 18+3 diye düzelttim ama gormemissinidir araya alışveriş mesajları girmiş Valla okudum aradım taradım bende 1-2 hafta daha beklemeye karar verdim. Şimdi vurunursam 2. Doz gorumcemin düğününe denk gelecek eşim de onu düşünerek 1 hafta sonra olsun dedi. Bi de sende hareket hissediyordun demi veya LeyLA84db da olabilir L Lila2455 ikinizi karıştırıyorum bazen. Bi de önceleri acaba hareket mi dediğim şeylerin hiçbiri hareket değilmiş gerçek hareketi hissedince anlayabildim. Gun içinde hissetmen nasıl mesela ben aksamlari hissediyorum çoğunlukta ama düzenli değil hala bi var bi yok. Zannediyordum ki hissettiğim günden sonra bebek hep kendini belli edecek Elimi yatarken karnımda tutmaktan bi hal oldum. Elimin altında kipirdamazsa da daha bebek kipirdiyor diye de fark edemiyorum19+3 mü kız ben daha 18+3 sen nasıl bir hafta önde oldun tetenoz için 20. Hafta demişlerdi bana da bakalım arayacaklarmı merak ediyorım 21. Haftamda benim detaylı olmazsa detaylıdan sonra yaptırırım aşıyı
Şişerse alkol sür kolonya yanii pamuğa bas kolonyayı koy şişen yere, banyo 1 gün yapmasan yetiyor aslında ama yinede riske atma şişerse falan acımasınçok geçmiş olsunSonunda sağlık ocağı beni dün hatırladı ve çağırdılar tahlile aşıya sormayı unuttum onlara aşı sonrası kaçıncı gün banyo yaptınız 3diye biliyorum yine korkuyorum üçüncü gün eden var mı bide kok şişerse kolonya sürsem olur mu sanki o işe yarıyordu