- 2 Ocak 2021
- 4.289
- 4.431
Aaa bu brnim aldigim ilk ben aldim sanirim bunu .
Al anam bu grubun masraf çıkaranı benim sjckdkks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bu brnim aldigim ilk ben aldim sanirim bunu .
Al anam bu grubun masraf çıkaranı benim sjckdkks
Hangi monttu unuttum yine linkleyin çok linklendi kanal bugün kaçırdım kdfk
Sen kaç ay aldın kuzum? Ben 3-6 aldım ufak mı yaAaa bu brnim aldigim ilk ben aldim sanirim bunu .
Benimki erkek diye şort tişörtten başka alternatif yok. Seneye yaz için kaç ay aldın kuzum mesela şu tulumu?Bi de bunlar var ben de.
3-6 9-12 kalmış, hafif tombik olsa 9-12yi seneye giyemez ama 3-6yı bu sene doğunca bile giydiririz ya giymez mi Ocak Şubat gibi belki
Ben de oyle aldim ama benim aldigim 2 urun yeniden dusmus gicik oldum. Aslinda beklicektim son indirime kadar zara boyle yapiyor ama kalmaz dedim . Neyse yine fik fikledi beni zaraSen kaç ay aldın kuzum? Ben 3-6 aldım ufak mı ya
Giyer giyer 3-6yı şubat gibi. Zaten Mayıs'tan sonra bu kadar kalın giydiremeyiz. Nisan sonuna dar giyecek bunu3-6 9-12 kalmış, hafif tombik olsa 9-12yi seneye giyemez ama 3-6yı bu sene doğunca bile giydiririz ya giymez mi Ocak Şubat gibi belki
6-9 aldim canim . Yaza giysin diye. 9-12 buyuk olur gibi geldi. Artik biseler kesin fire verecek ama tecrube edicez :)Benimki erkek diye şort tişörtten başka alternatif yok. Seneye yaz için kaç ay aldın kuzum mesela şu tulumu?
Çizgili olan kız ürünü gibi. Cinsiyeti belli değilse riske atma canım. Bi de tişört ve şartlara bak 190a düşmüşler. Bi tane de bere 120tl penye gibi kulaklıEki Görüntüle 3449831 itirazı olan yoksa şunları alcamm. Alttakini 9-12 alayım dedim
Maalesef evet ajfkskdkEne kız bissürü şey indirimli ya burda
Aynısından eşimde var ya bunu ona dersem alınır şimdi mdkfkfÇizgili olan kız ürünü gibi. Cinsiyeti belli değilse riske atma canım. Bi de tişört ve şartlara bak 190a düşmüşler. Bi tane de bere 120tl penye gibi kulaklı
onu da almisimÇizgili olan kız ürünü gibi. Cinsiyeti belli değilse riske atma canım. Bi de tişört ve şartlara bak 190a düşmüşler. Bi tane de bere 120tl penye gibi kulaklı
Kaç beden aldın aşkoAaa bu brnim aldigim ilk ben aldim sanirim bunu .
Bunu da aldım, 6-12 aldım ama nedense şapkada beden mi olur lan diye düşündüm ama vardır kesin sjfkdjdkonu da almisim
3-6 aldim yavrus :)Kaç beden aldın aşko
Aynısından eşimde var ya bunu ona dersem alınır şimdi mdkfkf
onu da almisim
Şunları da şimdi aldım. Ceketle birlikte alsaydım kargo vermeyecektim. Boşu boşuna 100 TL'ye yakın para kargoya gitti.Bunu da aldım, 6-12 aldım ama nedense şapkada beden mi olur lan diye düşündüm ama vardır kesin sjfkdjdk