- 22 Şubat 2023
- 9.700
- 10.776
- 37
Güle güle kulansın bebişin kuzum. Dönencesi de var sanırım. Güzel görünüyor ❤Fotoğraftaki anne yanı park yatağı aldım. Üst kademe 9 kg a kadar alt kademe 15-18 kg a kadar taşıyor dedi satıcı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kulansın bebişin kuzum. Dönencesi de var sanırım. Güzel görünüyor ❤Fotoğraftaki anne yanı park yatağı aldım. Üst kademe 9 kg a kadar alt kademe 15-18 kg a kadar taşıyor dedi satıcı.
Fjdlfjsldkdk tamam aşko şimdi aldıklarımı bi indirip bakayım, günceller tekrar atarım. (Zıbınla body aynı bence)Mis olmuş kıyafet bence sayısal olarak veririm dersen çok işimize yarar ya. Ben hala zıbın kaç tane body kaç tane (üzgünüm ama farkını hala bilmiyorum) alsak bilemiyorum
Hadi ya dlgkgkg püj. Ben de indirip tikliyim aldıklarımı bariiiFjdlfjsldkdk tamam aşko şimdi aldıklarımı bi indirip bakayım, günceller tekrar atarım. (Zıbınla body aynı bence)
Tetanoz aşısı oldum bide kan idrar tahlili aldılar 18. Haftaya girdiyseniz siz arayın yani onları beklersek günü kaçarsa iyi olmaz yine beni unuttular diyordum aradılar dün tahlili onlar yapıyor orada yapmaları lazımNe aşısı oldun kuzum? Benim hemşire, hiç tahlil mahlil yapmadı. Hatta yaptırınca bana msj at demişti çok ilgisizler ya
Peki biberon sterilizörü ve mama ısıtıcı alacak mıyız gızlar?Kızlar şöyle üstten bi liste hazırladım. Emzik, emzik askısı, emzik kutusu koymadım. Bir de kıyafet bölümünü yapayım mı diye düşünüyorum ama o da herkesin hevesine göre değişiyor bilemedim. İsterseniz temel ihtiyaç kıyafet şeysi de yaparım diğer sayfaya
bana 2 gün yıkanma demişti tetanozda. koluma da soğuk tutabilirsin demişti. ilk gece sertleşti ve acıdı açıkçası ama geçti sonra. o gün kolunu hırpalamamaya çalış ve soğuk tutabilirsin.Sonunda sağlık ocağı beni dün hatırladı ve çağırdılar tahlile aşıya sormayı unuttum onlara aşı sonrası kaçıncı gün banyo yaptınız 3diye biliyorum yine korkuyorum üçüncü gün eden var mı bide kok şişerse kolonya sürsem olur mu sanki o işe yarıyordu
16. Haftadayım.. 18. Haftada mı arayayım kuzum şimdi mı arayayım?Tetanoz aşısı oldum bide kan idrar tahlili aldılar 18. Haftaya girdiyseniz siz arayın yani onları beklersek günü kaçarsa iyi olmaz yine beni unuttular diyordum aradılar dün tahlili onlar yapıyor orada yapmaları lazım
Yeni yeni icatlar çıkarma...Peki biberon sterilizörü ve mama ısıtıcı alacak mıyız gızlar?
Philips Avent Hızlı Biberon Isıtıcı Scf355/07 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Hızlı Biberon Isıtıcı Scf355/07 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Philips Avent Buharlı Biberon Sterilizatörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Buharlı Biberon Sterilizatörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende de o belirsizlik var. Videolar izledim ama hic not almadım bi kenara. Simdi gelen hediyelere ve aldıklarıma bakıyorum ne kadar kac aylık alayım bilemiyorum.Mis olmuş kıyafet bence sayısal olarak veririm dersen çok işimize yarar ya. Ben hala zıbın kaç tane body kaç tane (üzgünüm ama farkını hala bilmiyorum) alsak bilemiyorum
Yeni yeni konular yeni dertler veriyorum bize ama bunlar lazım sanki ya. Gerçi doğduktan sonra ihtiyaca göre mı almak lazım acabası? Belki Cork cork emecek demiYeni yeni icatlar çıkarma...
Ben yenidoğan 5 takım aldım geçenlerde. Ama ne alakaysa biri küçücük biri 12 aylık görünüyor. O yüzden 5 tane yenidoğanım yok sayabiliriz çocuk etli butlu doğar uzun doğar bu yenidoğanlar küçük kalır falan o yüzden çok da abartmak istemiyorumBende de o belirsizlik var. Videolar izledim ama hic not almadım bi kenara. Simdi gelen hediyelere ve aldıklarıma bakıyorum ne kadar kac aylık alayım bilemiyorum.
Uzun vadede gerekir belki ama yenidoğan için bence de bi bakmak lazım emmesine falan ya.Yeni yeni konular yeni dertler veriyorum bize ama bunlar lazım sanki ya. Gerçi doğduktan sonra ihtiyaca göre mı almak lazım acabası? Belki Cork cork emecek demi
Yok bekleyin daha vaktiniz var sizi onlar arar 18. Hafta da ben bugün 17 +5 deyim hemşireler 18 olarak saydı düz işte yaptılar aşıyı tahlili 1 ay sonra tekrar gideceğim 2. Doz için16. Haftadayım.. 18. Haftada mı arayayım kuzum şimdi mı arayayım?
16da da demir demişler yeni gördüm, doktora bu cuma gidicem o başlar herhalde gerekiyosaEki Görüntüle 3449752
Beni de 18de çağıracaklarmış ama geçen tiroid için gittiğimde de idrar aldılar belki almaz tekrar. 23 temmuzda tetanoz var.
Tamam teşekkür ederim Bi ara daldım üzerine yattım şuan hafif ağrıyor gibi umarım artmaz ağrıbana 2 gün yıkanma demişti tetanozda. koluma da soğuk tutabilirsin demişti. ilk gece sertleşti ve acıdı açıkçası ama geçti sonra. o gün kolunu hırpalamamaya çalış ve soğuk tutabilirsin.
Benide geçenlerde çağırdıkları için gitmiştim tekrardan bilgilendiler. Tetanoz 20-32. Haftalarda vuruluyormus. Detaylı ultrasyon sonrası ilk doz için aşı olmaya gel dedi. 2.doz içinde 4 hafta geçmesi gerekiyormus. 32.haftadan sonra 2. Doz vurulamıyor ona göre dedi. Hatta geçenlerde tekrar aradı teftiş geçireceklermiş gelir misiniz dedi. Dünde tekrar arayıp ben izinliyken hemşire sizi yanlıslıkla aramıs sizin gelmenize gerek yok dedi. Bende o esnada dedin kkde riskli gebelik geçirenlere doktoru tetanoz aşısı önermeyebiliyormuş. Tamam doktoruna danışırsın kontrolde dedi.Tetanoz aşısı oldum bide kan idrar tahlili aldılar 18. Haftaya girdiyseniz siz arayın yani onları beklersek günü kaçarsa iyi olmaz yine beni unuttular diyordum aradılar dün tahlili onlar yapıyor orada yapmaları lazım
Tamam canım sağolasın ❤Yok bekleyin daha vaktiniz var sizi onlar arar 18. Hafta da ben bugün 17 +5 deyim hemşireler 18 olarak saydı düz işte yaptılar aşıyı tahlili 1 ay sonra tekrar gideceğim 2. Doz için
Bende kıyafetleri liste yapmaya karar verdim. Ama dediğin gibi üzerinde ay yazıyor bazılarında cm de yazıyor ama bazı ürünlerde cm yazmıyor kalıplar değişik gibi.Ben yenidoğan 5 takım aldım geçenlerde. Ama ne alakaysa biri küçücük biri 12 aylık görünüyor. O yüzden 5 tane yenidoğanım yok sayabiliriz çocuk etli butlu doğar uzun doğar bu yenidoğanlar küçük kalır falan o yüzden çok da abartmak istemiyorum
İsim yazdırılan hastane çıkışından yaptıracak mısın? Ben şöyle birşeye heves ediyorum. Adını da yazdıracağım hatta nevresimi de varBen yenidoğan 5 takım aldım geçenlerde. Ama ne alakaysa biri küçücük biri 12 aylık görünüyor. O yüzden 5 tane yenidoğanım yok sayabiliriz çocuk etli butlu doğar uzun doğar bu yenidoğanlar küçük kalır falan o yüzden çok da abartmak istemiyorum