- 2 Ocak 2021
- 4.085
- 4.184
Boba cift yonlu de kullanabiliyorsun belli aydan sonra youtube da birsuru videosu var .nekoyu bende beğendim ama ben çift yönlü olsun istiyorum . çift yönlülerde önerdiğiniz varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boba cift yonlu de kullanabiliyorsun belli aydan sonra youtube da birsuru videosu var .nekoyu bende beğendim ama ben çift yönlü olsun istiyorum . çift yönlülerde önerdiğiniz varmı acaba
Ya benimde kafam karisiyo ilk basta pamugu islatip silin islak mendil kullanmsyin diyorlar. Kafam karisik brnimde.Bez ve ıslak mendil olarak ne alacaksınız canımlar? Bez Sleepy bio natural serisi hoşuma gitti benim ama sızdırıyor diyen var kafam karıştı
Evet ben de ilk etapta ıslak mendil kutusu alıp pamuk kullanırım diye düşünüyorum ama bez konusunu bilemedim ya. Bez markasına karar verdin mi?Ya benimde kafam karisiyo ilk basta pamugu islatip silin islak mendil kullanmsyin diyorlar. Kafam karisik brnimde.
Baby Me YenidoÄan Organik Bebek Alt ve Vücut Cilt Temizleme PamuÄu 6 Bunlardan mesela
Sızdırması tasirmasi sıkması hepsi bebislerin vücut şekline göre değişecek. Benim kızım minyon bi bebisti ama bacakları kalındı mesela. Bezin numarasını ona göre ayarlamaya çalışıyordum. Sleepy natural vardı kızımda onu kullanmıştım. Şimdi de dediğiniz yeni çıkan seriyi kullanacağım. Temiz içerikli güvenilir bir markaBez ve ıslak mendil olarak ne alacaksınız canımlar? Bez Sleepy bio natural serisi hoşuma gitti benim ama sızdırıyor diyen var kafam karıştı
Bende pamuk koymak için böyle kutu alayım diyorum DURUBOX Islak Mendil Kutusu Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol pamuğa bende karar veremedimYa benimde kafam karisiyo ilk basta pamugu islatip silin islak mendil kullanmsyin diyorlar. Kafam karisik brnimde.
Baby Me YenidoÄan Organik Bebek Alt ve Vücut Cilt Temizleme PamuÄu 6 Bunlardan mesela
Islak mendili hiç kullanmadım desem yeridir. Hep pamuk kullandım biraz büyüyünce de yıkadım. Disaridaysak düşüp kalktıysa ya da beslenme sonrası elini falan sildim ıslak mendille. O da sleepydiYa benimde kafam karisiyo ilk basta pamugu islatip silin islak mendil kullanmsyin diyorlar. Kafam karisik brnimde.
şimdi bakıyorum videolara bende neko çok karman çorman geldi bana beğenemedim . şimdi boba bakacağımBoba cift yonlu de kullanabiliyorsun belli aydan sonra youtube da birsuru videosu var .
Fotosu var mı canım ben de seninle aynı düşüncedeyim park yatak bana hantal ve modern gelmiyor ve büyük yer kaplaısn istemiyorum. Ahşap anne yanı da çok minik maxi cosiyi beğendim araştırıyordum zaten . Chicco modeli ismi resmi nedir varsa atarsan sevinirimHelloo, benim yatak odam küçük o nedenle park yatak almayı düşünmüyordum bir de park yatakları ben bir türlü beğenemedim maalesef zaten uzun süre aynı odada yatırmayı düşünmediğim için de direkt eledim. Ahşap minik beşikler de hantal geldi bana o yüzden onu da eledim, geriye bu fotoğraftaki gibi anne yanı yataklar kaldı haliyle. Hem taşınabilir olması, hem sağlamlığı hem de portatifliği açısından ben de anne yanı yatak tercih ettim. Benim aldığım model maxi cosi lora modeli içindeki yatak da çok yeterli geldi bana bayağı beğendim. Chicco da seçeneklerim arasındaydı ama ayakları çok uzun olduğu için eledim, yerim olsa ilk tercihim o olurdu bence çok güzel bir yatak. Görüntü de çok önemli bence, minişlere miniş yatak bence memnun kalırsınız kesinlikle. Ücret de ödemediğiniz için 8-9 ay sonra isterseniz başka bir yatağa geçersiniz. Bunlar 9 kiloya kadar taşıyor zaten, dediğim gibi ben sonrasında odasında yatırmak istiyorum siz aynı odada kalacaksanız park yatağa geçersiniz sonrasında.
Evet biz öğretmen olduğumuz için freud, choksky amcalara göre uyarılıyoruz hep kafamızda benim de çocuklara yaklaşırken istemsiz oluyorDeme öyle deme. Ben eğitimciyim. Çocuğun gelişim dönemlerinde kritik evreler var sonrasında telafisi yok freud amcaya göre. Diğer amcalarımıza göre farklı görüş sunanlarda var ama onlarda telafisi olsa bile çok zor çok emek ister diyo. Ama yinede bir kriz bıraktıgından bahsediyor. Sende psikolog olarak belki biliyorsundur. O yüzden özellikle 0-6 yaş kişiliği ve diğer gelişim alanları için çok önemli. Bana kalırsa 0-18 cok önemli Düşündüğümüz gibi değil yani. Baskıda iyi değil salmakta iyi değil.
Benşm de böyle benimki beni iyi tanıyor benim gelin giydirmez diyor benim kayınvalidem de modern biri kendi zaten örmez de ördürmeyi düşünmüyor giydirmem diye. Eşya da parasını vereyim ne sitiyorsan al benim aldığımı sen beğenmezsin der. Ben de aynen anne beğenmem sen para ver ben alırım derim . Al doldur heves ettiğin ne varsa diyorBana da dedi ki kv ben iste yelek orucem hirka orucem. Guzelce soyledim ben sevmiyorum hem zaten evler de sicak giydirmem . Ama heves ediyosan yap bi tane saklariz . Allahtan onlar hic karismiyolar gerci onlarda hic karismiyo bizden bisey cikmasinda ama raziyim ne kadar varsa param onu alirim. Misss
Allah tez zamanda ilacına kavuşmasını nasip etsin canım sms bağışı yapabiliyorum şuan onu yaptımKızlarr yazıcam yazıcam unutuyorum smalı bir bebeğin gönüllü ablasıyımm yardımda bulunmak isteyen olursa dekontları özelden iletebilirmisiniiiz incelemek isterseniz kızımızın profili bu duyarsız kalmayacağınızı düşünüyorum ondan paylaşmak istedim sevgiler Fatma Dürük (@sma_aydemyasasin) • Instagram photos and videos
Yok ya sleepy i oneren var molfix var. Sanirim deneyip oyle stok yapicamEvet ben de ilk etapta ıslak mendil kutusu alıp pamuk kullanırım diye düşünüyorum ama bez konusunu bilemedim ya. Bez markasına karar verdin mi?
Islak mendil almicamm, bezde de emin değilim stok yapıp kullanmazsa çevremde bebekli kimse yok verebileceğim kalacak öyle, o yüzden doğunca deneye deneye bulcaz artık.Bez ve ıslak mendil olarak ne alacaksınız canımlar? Bez Sleepy bio natural serisi hoşuma gitti benim ama sızdırıyor diyen var kafam karıştı
Chicco next2me güzel ama ayakları çok geniş, odadan odaya taşırken kapılardan geçmiyor diye duydum. Maxi cosi iora benimki, tekerlekleri yok ama çok hafif, bir ucunu kaldırınca taşınabiliyor rahatlıkta. İç yatağı da var, bir tane fotoğraf buldum katlayıp kaldırdık biz çok beğendikFotosu var mı canım ben de seninle aynı düşüncedeyim park yatak bana hantal ve modern gelmiyor ve büyük yer kaplaısn istemiyorum. Ahşap anne yanı da çok minik maxi cosiyi beğendim araştırıyordum zaten . Chicco modeli ismi resmi nedir varsa atarsan sevinirim
Bezi ben de stoklu almayacağım ya, ilk haftalarda günde 10 bez olarak hesaplayın diyorlar Sleepy Bio Natural 100-150 tane alırım o kadarIslak mendil almicamm, bezde de emin değilim stok yapıp kullanmazsa çevremde bebekli kimse yok verebileceğim kalacak öyle, o yüzden doğunca deneye deneye bulcaz artık.
Sevmezse?Bezi ben de stoklu almayacağım ya, ilk haftalarda günde 10 bez olarak hesaplayın diyorlar Sleepy Bio Natural 100-150 tane alırım o kadar
10 günlük bez alcam işte o yüzden, sevmezse Baby Turco da doğal içerikliymiş ona bakiciim. İkinci seçeneğim oSevmezse?
Benim teyzem sleepy aldı bebeği 2 aylık pişik oldu hep şimd doktor önerisiyle molfixe geçti, diğer teyzem hep sleepy kullanmıştı çok memnundu. Bebekten bebeğe değişiyor diyorlar. Ben 120li molfix aldım trendyolda indirimdeyken ilk onu kullanıp devamında duruma göre hareket ececeğimIslak mendil almicamm, bezde de emin değilim stok yapıp kullanmazsa çevremde bebekli kimse yok verebileceğim kalacak öyle, o yüzden doğunca deneye deneye bulcaz artık.