- 9 Aralık 2023
- 379
- 396
- 28
5+0 benimKaçıncı haftadasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+0 benimKaçıncı haftadasınız?
Sakarya Reyhan kaplan hafızoğlu :)Yaa ne güzel hangi şehir hangi hastaneye gittiniz. Ben ankara bilkent şehir hastanesine gittim
Besin deilde soğuk algınlığı var 2 gündür yatıyorum ateşim var serum takıldı ama hükmü geçince yine sıtma ateş oldu antibiyotik tedavisine başladı bebiş de 6+1 dün akşam karından bakti canlnmis kalp atışı var dedi gayet iyi dedi 2 mlmKızlar serum tedavisii alan bar mı besin ??
Al benden de o kadar çok merak edilesi bir konu ama napalımmçok teşekkür ederim ya burası gerçekten iyi geliyor aynı duyguları hisseden insanlarla konuşmakzamanda geçmiyo bi türlükontrol günüm gelsin istiyorum hemen
Burada çok tecrübeli anneler yok daha hepimiz yeni öğrendik neredeyse :) Ocak anneleri Nisan anneleri grubu var oralar yardımcı olur diye düşünüyorum :)Arkadaşlar ben en son 7haftalıkken gittim doktora bana şu hafta gel bile demedi çok ilgisiz maalesef başka doktor tercihi içinde şehir dışı gitmem gerek 12.hafta mı kontrole gitmemiz gerekiyor şuan 9+4üm
Beni 2 hafta sonra tekrar gel dedi dün gittiğimde 6 hafta 6 günlük benimdeArkadaşlar ben en son 7haftalıkken gittim doktora bana şu hafta gel bile demedi çok ilgisiz maalesef başka doktor tercihi içinde şehir dışı gitmem gerek 12.hafta mı kontrole gitmemiz gerekiyor şuan 9+4üm
Normal canımKızlar selam.. gebeliğin ilk zamanları adet olacak gibi ağrılar normal mi ?
Bunu ben de merak ediyorum. İlk kontrole yarın gideceğim ben de. Ama vajinal muayene olasım hiç yok açıkçası karından da duyamaz sanırım daha 6+1 olacak yarınKızlar kalp atışı duyanlar kaçıncı haftada nereden duydu vajinal mı göbek mi.
MerhabalarMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @Mucizee35 28 İzmir 1 5 Mart 4+3 10 Aralık 2024 outoffit 30 Ankara 1 8 Mart 13 Aralık 2024 @ogretmennnhaniiimm1 28 Adana 1 25 Şubat 5+2 8 Aralık 2024 @blocked 31 İstanbul 1 15 Mart 20 Aralık 2024 otuzaazkala 28 Sakarya 1 10 Mart 5+2 15 Aralık 2024 @derya32 37 İstanbul 3 28 Şubat 5+3 6+6 Erkek ??? 4 Aralık 2024 @flamingome 26 Kocaeli 1 10 Mart 5+1 15 Aralık 2024 Z Zeyzey272727272727 28 Gaziantep 1 20 Mart 21 Aralık 2024 @kzkzkzkz 35 İzmir 2 12 Mart 5+3 16 Aralık 2024 serendipcem 23 Antalya 1 3 Mart 5+1 8 Aralık 2024 @prmhnm 30 Diyarbakır 1 6 Mart Kız ??? 11 Aralık 2024 Parla ??? @minikfilozof 25 Ankara 1 10 Mart 5+1 Erkek ??? 15 Aralık 2024 @yagmurhakan35 34 İzmir 1 4 Mart 5+3 6+4 9 Aralık 2024 soundoffreedom 29 İstanbul 2 2 Mart 4+5 Kız ??? 7 Aralık 2024 @hayrihale 29 Aydın 1 8 Mart Kız ??? 13 Aralık 2024 @festina lente 36 Denizli 1 17 Mart 18 Aralık 2024 @babyzuzu 31 İstanbul 1 26 Şubat 4+6 7+3 2 Aralık 2024 nursen6161 36 İstanbul 4 7 Mart 12 Aralık 2024
Canım konudan bağımsız bir şey sorucaktım sanki sen bir ara tamamlayıcı sağlık sigortasından bahsetmiştin yani artık doğum teminatlı yapamayız ama normal olarak satın alsak muayene ücretlerini karşılıyor mu bir bilgin var mıBunu ben de merak ediyorum. İlk kontrole yarın gideceğim ben de. Ama vajinal muayene olasım hiç yok açıkçası karından da duyamaz sanırım daha 6+1 olacak yarın
İnsan gülerekte kusarmış bunu öğrendim kusmaya şükredermiş bin şükür razıyım bebişimin herşeyine elhamdülillahKızlar mesela dün çok sık idrara çıktım kasık ağrım vardı bugün ise ağrım yok tuvaletim gelmiyor ama midem bulanıyor hatta bugün ilk kez kustum sabah sizde de öyle mi yoksa hepsi bir arada mı
Her gün aynı belirtiler olmuyor bir gün bulanıyor mesela bir gün yok bir gün idrar az olsa dahi sıkıştırıyor bir gün yok göğüslerim bazen çok acıyor bazen acımıyor sürekli olmuyor yani belirtilerKızlar mesela dün çok sık idrara çıktım kasık ağrım vardı bugün ise ağrım yok tuvaletim gelmiyor ama midem bulanıyor hatta bugün ilk kez kustum sabah sizde de öyle mi yoksa hepsi bir arada mı
Anladım tamam çok teşekkür ederimHer gün aynı belirtiler olmuyor bir gün bulanıyor mesela bir gün yok bir gün idrar az olsa dahi sıkıştırıyor bir gün yok göğüslerim bazen çok acıyor bazen acımıyor sürekli olmuyor yani belirtiler
Kız Allah bilip bilip işliyor hepsini bi anda vermiyor. Hepsi bir anda olsa nasıl baş edilecek Herseye dayanıyorum da mide bulantisina ve kusmaya dayanamıyorum hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorumKızlar mesela dün çok sık idrara çıktım kasık ağrım vardı bugün ise ağrım yok tuvaletim gelmiyor ama midem bulanıyor hatta bugün ilk kez kustum sabah sizde de öyle mi yoksa hepsi bir arada mı
Edacım hoş geldinnn.Merhabalar
Taze aldım haberimi ve hemen aranıza katılmak istedim.
36 - Ankara - 1 - sat 23 Mart - doğum 25 Aralık
Bilgilerimi yazdım beni de tablonuza eklerseniz sevinirim
Ben de ilk kez dün kustum ve her an her dk bulantı hissiyle yaşıyorum. Hiç geçmeyecekmiş hissinin yanı sıra daha da kötüye gidecek endişesi taşıyorum üfffKız Allah bilip bilip işliyor hepsini bi anda vermiyor. Hepsi bir anda olsa nasıl baş edilecek Herseye dayanıyorum da mide bulantisina ve kusmaya dayanamıyorum hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum