Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlar serum tedavisii alan bar mı besin ??
Besin deilde soğuk algınlığı var 2 gündür yatıyorum ateşim var serum takıldı ama hükmü geçince yine sıtma ateş oldu antibiyotik tedavisine başladı bebiş de 6+1 dün akşam karından bakti canlnmis kalp atışı var dedi gayet iyi dedi 2 mlm

Bu arada İstanbul esenler medipole gidiyorum varmı aramızda

Arkadaşlar ben en son 7haftalıkken gittim doktora bana şu hafta gel bile demedi çok ilgisiz maalesef başka doktor tercihi içinde şehir dışı gitmem gerek 12.hafta mı kontrole gitmemiz gerekiyor şuan 9+4üm

Arkadaşlar ben en son 7haftalıkken gittim doktora bana şu hafta gel bile demedi çok ilgisiz maalesef başka doktor tercihi içinde şehir dışı gitmem gerek 12.hafta mı kontrole gitmemiz gerekiyor şuan 9+4üm
Burada çok tecrübeli anneler yok daha hepimiz yeni öğrendik neredeyse :) Ocak anneleri Nisan anneleri grubu var oralar yardımcı olur diye düşünüyorum :)

Beni 2 hafta sonra tekrar gel dedi dün gittiğimde 6 hafta 6 günlük benimde

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADI 🌸YAŞŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞICİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ🧸
@Mucizee3528İzmir15 Mart4+310 Aralık 2024
outoffit outoffit 30Ankara18 Mart13 Aralık 2024
@ogretmennnhaniiimm128Adana125 Şubat5+28 Aralık 2024
@blocked31İstanbul115 Mart20 Aralık 2024
otuzaazkala otuzaazkala 28Sakarya110 Mart5+215 Aralık 2024
@derya3237İstanbul328 Şubat5+36+6Erkek ???4 Aralık 2024
@flamingome26Kocaeli110 Mart5+115 Aralık 2024
Z Zeyzey272727272727 28Gaziantep120 Mart21 Aralık 2024
@kzkzkzkz35İzmir212 Mart5+316 Aralık 2024
serendipcem serendipcem 23Antalya13 Mart5+18 Aralık 2024
@prmhnm30Diyarbakır16 MartKız ???11 Aralık 2024Parla ???
@minikfilozof25Ankara110 Mart5+1Erkek ???15 Aralık 2024
@yagmurhakan3534İzmir14 Mart5+36+49 Aralık 2024
soundoffreedom soundoffreedom 29İstanbul22 Mart4+5Kız ???7 Aralık 2024
@hayrihale29Aydın18 MartKız ???13 Aralık 2024
@festina lente36Denizli117 Mart18 Aralık 2024
@babyzuzu31İstanbul126 Şubat4+67+32 Aralık 2024
nursen6161 nursen6161 36İstanbul47 Mart12 Aralık 2024
Merhabalar 🧿
Taze aldım haberimi ve hemen aranıza katılmak istedim.
36 - Ankara - 1 - sat 23 Mart - doğum 25 Aralık
Bilgilerimi yazdım 😍 beni de tablonuza eklerseniz sevinirim

Bunu ben de merak ediyorum. İlk kontrole yarın gideceğim ben de. Ama vajinal muayene olasım hiç yok açıkçası karından da duyamaz sanırım daha 6+1 olacak yarın
Canım konudan bağımsız bir şey sorucaktım sanki sen bir ara tamamlayıcı sağlık sigortasından bahsetmiştin yani artık doğum teminatlı yapamayız ama normal olarak satın alsak muayene ücretlerini karşılıyor mu bir bilgin var mı

Kızlar mesela dün çok sık idrara çıktım kasık ağrım vardı bugün ise ağrım yok tuvaletim gelmiyor ama midem bulanıyor hatta bugün ilk kez kustum sabah sizde de öyle mi yoksa hepsi bir arada mı

Kızlar mesela dün çok sık idrara çıktım kasık ağrım vardı bugün ise ağrım yok tuvaletim gelmiyor ama midem bulanıyor hatta bugün ilk kez kustum sabah sizde de öyle mi yoksa hepsi bir arada mı
İnsan gülerekte kusarmış bunu öğrendim kusmaya şükredermiş bin şükür razıyım bebişimin herşeyine elhamdülillah 😀🤲💕

Her gün aynı belirtiler olmuyor bir gün bulanıyor mesela bir gün yok bir gün idrar az olsa dahi sıkıştırıyor bir gün yok göğüslerim bazen çok acıyor bazen acımıyor sürekli olmuyor yani belirtiler

Kız Allah bilip bilip işliyor hepsini bi anda vermiyor. Hepsi bir anda olsa nasıl baş edilecek😂 Herseye dayanıyorum da mide bulantisina ve kusmaya dayanamıyorum hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum

Merhabalar 🧿
Taze aldım haberimi ve hemen aranıza katılmak istedim.
36 - Ankara - 1 - sat 23 Mart - doğum 25 Aralık
Bilgilerimi yazdım 😍 beni de tablonuza eklerseniz sevinirim
Edacım hoş geldinnn.
Topiğinin altına yazdım birkaç kez ama görmedin. Aynı gebelik topic'i altında buluştuğumuza inanamıyorum. Hayırlı olsun bir kez daha 😍

Kız Allah bilip bilip işliyor hepsini bi anda vermiyor. Hepsi bir anda olsa nasıl baş edilecek😂 Herseye dayanıyorum da mide bulantisina ve kusmaya dayanamıyorum hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum
Ben de ilk kez dün kustum ve her an her dk bulantı hissiyle yaşıyorum. Hiç geçmeyecekmiş hissinin yanı sıra daha da kötüye gidecek endişesi taşıyorum üfff :KK43:

X