Ay bende de kist var o kistler beni mahvetti gerçekten onun yüzünden ağrı çekiyoruz bi işte bebek kendine yer açıyor ya ondan o ağrılar. Bak bende diyorum niye şişiyorım progestan dan ötürü demek ki gerçi progestan değil benim içtiğim duphaston ama içerik olarak ikisi de aynı hiç öyle düşünmemiştim. Tedavi süreci de çok yıpratıcı oluyor bende tedavi gördüm işe yaramadı kendiliğnden kaldım Bende de şey korkusu var pıhtılaşma için iğneye başladık salı günü ya kanamam olursa korkusu var . O iğne de çok kötüymüş gerçekten iğne değil acıtan ilacın vücuda girişi ilerleyişi o kadar yakıyor ki anlatamamHakkaten ya zararlı olmasa zırt pırt gidicem doktora da cekiniyorum. Azıcık ayakta kalsam zorluyor beni o yüzden sürekli bir korku hali. Aşılamayla hamile kaldım yumurtalarıma bakarken kist yoktu kese için gittiğimizde 7 cm kist gördü doktor önemli bir sey diil takip edicez muhtemelen kendi kendine gecer dedi ama ben endişelendim sag kasıgımda oluyor cünkü sürekli bir agrı belime falan vuruyor kist mi yapıyor napıyorsa bilmiyorum. Ay bir de davul gibi sisiyorum nerdeyse 6 aylık hamile gibi oluyorum akşamları onu da progestan yapıyor sanırım. Hayırlısıyla su 1. Trimesterı atlatsak su an ilk hedefim kalp atışını duymak sonra da ilk 3 ayı atlatmak