58 günlük. Uyumamasını 8.hafta atağına yordumbenim bebeğimde uyumuyor dün geceden beri seninki kaç aylık
Evet haklısın58 günlük. Uyumamasını 8.hafta atağına yordum
6. Hafta da olmuş muydu58 günlük. Uyumamasını 8.hafta atağına yordum
Bir de 5.haftada olmuştu onu da 5.hafta atağına yormuştum6. Hafta da olmuş muydu
Benimde baslasin artik ya agrili oluyor ilk defa normalde boyle olmam sanirim dogum sonrasi olduBen sanırım oldum. Bugün 48.Günüm lohusalık bitti sonra iki gün aradan sonra leke yaşadım bi sonra çok yoğun olmasa da kanamam başladı adet oldum yüksek ihtimal
Tskrlr cano bende aldim bakalim inslh ise yararİkişer ikişer kuzum
Tm cnm sagol2şer 2şer kullanıyorum canım
Bende termosla hallediyorum cnm ayri bide sicak suda ayiriyorum sogumasi icin hazirladimda termosdaki cok sicak olursa karisdiriyorum hazirliyorum hemen yoksa benimki durmuyor hazir olanakadarSanırım ben de termos olayına giricem. Biberon ısıtıcılar da çok kullanışlı değilmiş. En mantıklısı termos gibi.
İnşallah canımTm cnm sagolişe yarar umarim
Biz de birkaç gündür çok ayaktayızBi benmi ayakdayim ya 3den beri uyanik bu bebe uyumamak icin direniyor sizin bebislerde gece cok uyanik kaliyormu kizlar
extra emziriyomusun peki? 120 de bana fazla geliyo ya.Kızlar ben pes ettim. Mamaya geçtim artık. Biberonla da veriyorum. Emdikten sonra 120 ml içiyor. Normal mi? Doktor sınır koymayın içsin dedi. Başka arkadaşıma da 60dan fazla vermeyin demiş kendi doktoru. Tok bebek uyuyor valla. Eskiden açlıktan ağlamaktan uyuyamıyordu.
Biz hâla uyumadık 2 saat oldu ya daha uyanıkBiz de birkaç gündür çok ayaktayızaynı durumdayız bebiş kaç günlük? Benimki şuan emdi hatta koyun koyuna duruyoruz huysuzlandığı için bırakamıyorum ayrıca bugün doğru düzgün beslenmedi de ataktan ziyade hasta falan mı olacak acaba diye düşünüyorum inşallah olmaz
Nolur böyle söyleme çünkü o birkaç gün neler yaşandı, fazlasına nasıl dayanacağım bilmiyorumBir de 5.haftada olmuştu onu da 5.hafta atağına yormuştumama o 1 - 2 gün sürmüştü bu çok daha fena bişeymiş
Bana da çok pahalı geldi açıkçasıBunu duymak iyi geldi gerçekten. Zaten sütüm az sağmaya çalıştıkça moralim bozuluyor ekstra. Artırmak için istiyorum kiralayayım bari 10bin çokvalla doğurana kadar bi zor, doğurduktan sonra ekstra zor. Şikayet gibi olmasın ama çok yoruldum. Dün geceden beri uyumuyor benim bebiş. Çok yoruldum
Benimki de durmuyor. Resmen kriz anı oluyor. En pratiği nasılsa öyle yapmam gerekiyorBende termosla hallediyorum cnm ayri bide sicak suda ayiriyorum sogumasi icin hazirladimda termosdaki cok sicak olursa karisdiriyorum hazirliyorum hemen yoksa benimki durmuyor hazir olanakadar
Bu beslenmeme durumu bi dönem bizde de oldu duzeldi hatta buraya yazmisdim mamq icmiyordu surekli bi aglama huysuz ac kaldi enson aclikdan artik sureki uyuyordu bende bi patlama krizi oldu hatta oturdum agladim enson bu cocugun neyi var diye sonra sukur 1 hafta da geri eski haline geldi cok sukur bin sukur yaBiz de birkaç gündür çok ayaktayızaynı durumdayız bebiş kaç günlük? Benimki şuan emdi hatta koyun koyuna duruyoruz huysuzlandığı için bırakamıyorum ayrıca bugün doğru düzgün beslenmedi de ataktan ziyade hasta falan mı olacak acaba diye düşünüyorum inşallah olmaz
Evet emiyor her mama öncesi kuzum. Midesi kaç ml ben anlamış değilimextra emziriyomusun peki? 120 de bana fazla geliyo ya.
Ben youtube dan fön sesi aciyorum onla sakinliyor mor olanı bidene isdersen yoksa benimkide uyanikken ciglik kiyamet uyanik oldunda artk zap edemiyorum surekli kucakda ve evin icinde dolanmak isdiyorBenimki de durmuyor. Resmen kriz anı oluyor. En pratiği nasılsa öyle yapmam gerekiyor
Belki doymuyordum kuzum hem emip hem 120 m yemesi bilemedim sutunu hic sagmismiydin ne cikiyor doysa sanmiyorum 120 ml icecegini kac saatde bir 120 veriyorsun oda varEvet emiyor her mama öncesi kuzum. Midesi kaç ml ben anlamış değilim
Biz 5. Haftayız. Atak haftasıymış. Evvelki gün ağlamaktan çatlayacaktı ve 16 saat uyumadı. Ben de mastit sebebiyle hasta gibiydim. Dedim bebek hasta oluyor heralde ondan böyle. Birgün sonra birşey yok gibi devam etti. Ataktır seninki de inşallah kuzum. Benimki atakmış diye yorumladımBiz de birkaç gündür çok ayaktayızaynı durumdayız bebiş kaç günlük? Benimki şuan emdi hatta koyun koyuna duruyoruz huysuzlandığı için bırakamıyorum ayrıca bugün doğru düzgün beslenmedi de ataktan ziyade hasta falan mı olacak acaba diye düşünüyorum inşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?