2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ben sanırım oldum. Bugün 48.Günüm lohusalık bitti sonra iki gün aradan sonra leke yaşadım bi sonra çok yoğun olmasa da kanamam başladı adet oldum yüksek ihtimal
Benimde baslasin artik ya agrili oluyor ilk defa normalde boyle olmam sanirim dogum sonrasi oldu

Sanırım ben de termos olayına giricem. Biberon ısıtıcılar da çok kullanışlı değilmiş. En mantıklısı termos gibi.
Bende termosla hallediyorum cnm ayri bide sicak suda ayiriyorum sogumasi icin hazirladimda termosdaki cok sicak olursa karisdiriyorum hazirliyorum hemen yoksa benimki durmuyor hazir olanakadar

Bi benmi ayakdayim ya 3den beri uyanik bu bebe uyumamak icin direniyor sizin bebislerde gece cok uyanik kaliyormu kizlar

Bi benmi ayakdayim ya 3den beri uyanik bu bebe uyumamak icin direniyor sizin bebislerde gece cok uyanik kaliyormu kizlar
Biz de birkaç gündür çok ayaktayız aynı durumdayız bebiş kaç günlük? Benimki şuan emdi hatta koyun koyuna duruyoruz huysuzlandığı için bırakamıyorum ayrıca bugün doğru düzgün beslenmedi de ataktan ziyade hasta falan mı olacak acaba diye düşünüyorum inşallah olmaz

extra emziriyomusun peki? 120 de bana fazla geliyo ya.

Biz hâla uyumadık 2 saat oldu ya daha uyanık2 aylık olduk tm kuzum 40 dan sonra uyanık kalma evleri uzadı baya

Bir de 5.haftada olmuştu onu da 5.hafta atağına yormuştum ama o 1 - 2 gün sürmüştü bu çok daha fena bişeymiş
Nolur böyle söyleme çünkü o birkaç gün neler yaşandı, fazlasına nasıl dayanacağım bilmiyorum
Bana da çok pahalı geldi açıkçası belki de sütün az falan değil canım, makine çekerken başka bir his olurdu olmuyor bunda. Uykusuzluk insanı tüketiyor, şikayet gibi olmaz canım benim Allahım bize ve yavrularımıza sağlık, ruhsal dayanıklılık ver bu gece gazdan sürekli çırpınıyor

Bende termosla hallediyorum cnm ayri bide sicak suda ayiriyorum sogumasi icin hazirladimda termosdaki cok sicak olursa karisdiriyorum hazirliyorum hemen yoksa benimki durmuyor hazir olanakadar
Benimki de durmuyor. Resmen kriz anı oluyor. En pratiği nasılsa öyle yapmam gerekiyor

Bu beslenmeme durumu bi dönem bizde de oldu duzeldi hatta buraya yazmisdim mamq icmiyordu surekli bi aglama huysuz ac kaldi enson aclikdan artik sureki uyuyordu bende bi patlama krizi oldu hatta oturdum agladim enson bu cocugun neyi var diye sonra sukur 1 hafta da geri eski haline geldi cok sukur bin sukur ya

Biz 5. Haftayız. Atak haftasıymış. Evvelki gün ağlamaktan çatlayacaktı ve 16 saat uyumadı. Ben de mastit sebebiyle hasta gibiydim. Dedim bebek hasta oluyor heralde ondan böyle. Birgün sonra birşey yok gibi devam etti. Ataktır seninki de inşallah kuzum. Benimki atakmış diye yorumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…