Ekledim yarın mama yaparken açayım sağol canımBen youtube dan fön sesi aciyorum onla sakinliyor mor olanı bidene isdersen yoksa benimkide uyanikken ciglik kiyamet uyanik oldunda artk zap edemiyorum surekli kucakda ve evin icinde dolanmak isdiyor
İki göğsümden 50 çıkıyor. Zaman zaman 70 de çıkıyor? KuzumBelki doymuyordum kuzum hem emip hem 120 m yemesi bilemedim sutunu hic sagmismiydin ne cikiyor doysa sanmiyorum 120 ml icecegini kac saatde bir 120 veriyorsun oda var
Ne demek kuzum inslh sizde de işe yarar bende işe yaradi bende bi ınfluencer dan gormusdumEkledim yarın mama yaparken açayım sağol canım
Emdinde kac dk emiyor kuzum her emmenin arkasina mi veriyorsun 120 ml mamayi her doktor gorusu farkli sanirim ya ben 1 ay konturolune gittimde ozmnlar emiyordu benimki azda olsa ve mama veriyordum 90 ml arkasina doktor azalt dedi ona bile ama suan artik hic emmedi icin sadece mama olarak ilerliyoruz oda 3 saatde 1 110 veriyorum bendeİki göğsümden 50 çıkıyor. Zaman zaman 70 de çıkıyor? Kuzum
Günlerimiz aynıymış. Demekki ataktanBiz hâla uyumadık 2 saat oldu ya daha uyanık2 aylık olduk tm kuzum 40 dan sonra uyanık kalma evleri uzadı baya
Yok canım merak etme aman amam farklı bişey yaşanmadı. Aynı şimdiki gibi huzursuzluk uykusuzluk ama 8. Hafta atağından daha hafiftiNolur böyle söyleme çünkü o birkaç gün neler yaşandı, fazlasına nasıl dayanacağım bilmiyorum
İnşallah ataktır daha katlanılır oluyor atak olduğunu bilmekBiz 5. Haftayız. Atak haftasıymış. Evvelki gün ağlamaktan çatlayacaktı ve 16 saat uyumadı. Ben de mastit sebebiyle hasta gibiydim. Dedim bebek hasta oluyor heralde ondan böyle. Birgün sonra birşey yok gibi devam etti. Ataktır seninki de inşallah kuzum. Benimki atakmış diye yorumladım
Ya doyduklarini anlamiyorlar bence sonrasinda kusmuyorsa soruh yoktur ben fazla verince fazlasini kusuyor.Evet emiyor her mama öncesi kuzum. Midesi kaç ml ben anlamış değilim
Kalan ataklardan nasıl sağ çıkacağımızı senin de düşündüğün oluyor mu?Yok canım merak etme aman amam farklı bişey yaşanmadı. Aynı şimdiki gibi huzursuzluk uykusuzluk ama 8. Hafta atağından daha hafifti
Kalan ataklardan nasıl sağ çıkacağımızı senin de düşündüğün oluyor mu?
Bu çocuk nasıl büyüyecek diye çok ağladım, duruma göre aynı sebepten yine ağlayabilirim. Ağlamalar bir de nasıl ağlama biliyor musun, normal değil, gözyaşları aşırı seri dökülüyor hep o günü beklemiş gibiHahahaha ben istisnasız her gün ben yapamıycam galiba diyorum ama bunu burda yazmam pek doğru olmaz yapıcaz bi şekilde öyle böyle günler geçiyor. Güneşli günler yakın. Kış bebesi olmaları da bizi çok etkiledi bence
Aynen cnm genelde hep ayni donemlerde oluyor bebisler atakdandirGünlerimiz aynıymış. Demekki ataktan
Dışarı falan çıkamıyorum ya suçu kışa atayımBu çocuk nasıl büyüyecek diye çok ağladım, duruma göre aynı sebepten yine ağlayabilirim. Ağlamalar bir de nasıl ağlama biliyor musun, normal değil, gözyaşları aşırı seri dökülüyor hep o günü beklemiş gibi
Bilmiyorum yaz olsa ne değişirdi, yapışırdık biz yavrumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?