- 12 Temmuz 2022
- 25.076
- 3
- 89.615
- 528
Napcan anam el mahkum bazen rahatlasınlar diye.Aguline diye birşey verdi şurup takviye edici gıda diye geçiyor. İçinde kimyon yağı nane yağı anason vs bir sürü şey var. Ne kadar doğru bu kadar çok şey olan bişey vermek bilmiyorum ama sürekli ıkınmasını biraz rahatlatıyor rahat uykuya geçiyor. Çok gazı var iyi geliyor ona da sanki biraz
Çıkmadan verme naçizane cano, vücut bi savaşmaya çalışsın direkt vererek bağışıklığa belki zararı olur sen bilirsin yineBence de zaten ateş yapabiliyormuş. Şurup verebiliyorsak vurulduğu gibş vericem ateş olmaması için
rotayı biz 3. ay yaptıracaz çok yoğun olmasın etkilenmesin diye.Ay çok korkuyorum 2. Ay asilarindan rotayla birlikte 4 tane aşı oluyorvalla cigerim parcalaniyor. Aşı sonrasi bilgilendirme yapabilir misin buralarda
2-4diye okudum benRota 3.ay değil mi
Rotayı neden 3. Ayda yapmıyor doktorunuz? Aşı takviminde o ayda bir sey yok diye hatırlıyorum. Ağızdan damla şeklinde ama yine de etkili bir aşı.Ay çok korkuyorum 2. Ay asilarindan rotayla birlikte 4 tane aşı oluyorvalla cigerim parcalaniyor. Aşı sonrasi bilgilendirme yapabilir misin buralarda
Ben de öyle yapayım o zaman zaten çok sıkıldım birsuru aşı diyerotayı biz 3. ay yaptıracaz çok yoğun olmasın etkilenmesin diye.
Doktor bisey demedi ama özel aşılar için bilgilendirme çıktısı verdi orada 2 - 4 yazıyor. Ama 3. Ayda yapılabiliyorsa tabiki daha iyiRotayı neden 3. Ayda yapmıyor doktorunuz? Aşı takviminde o ayda bir sey yok diye hatırlıyorum. Ağızdan damla şeklinde ama yine de etkili bir aşı.
Onu çok onermiyorlar aşının etkinligini azaltmamak adına hem de vucudu alistirmamak icin. Ateş olabilir ama genelde olmuyor. Yine de doktorunuza danisirsiniz calpol olayını.Bence de zaten ateş yapabiliyormuş. Şurup verebiliyorsak vurulduğu gibş vericem ateş olmaması için
Evet 2-4 ya da 3-5. Genelde 3-5 tercih edilir. Rota ateş yapmıyor. Bağırsakları etkiliyor ama birkaç gün zorlanarak mukuslu kaka yapabilir meselaDoktor bisey demedi ama özel aşılar için bilgilendirme çıktısı verdi orada 2 - 4 yazıyor. Ama 3. Ayda yapılabiliyorsa tabiki daha iyi
Link atabilir misin canım
Bilmiyorumki doktor öyle dedi nasıl yatırmak.lazimAma sağ ya da sola yatirirsak daha da sivrileştirmis olmaz mıyız?
Teşekkürleri lin baby Ayarlanabilir Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Düz Kafa Sendromu, Kafa Yastığı , Yıkanabilen Kumaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol
i lin baby Ayarlanabilir Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Düz Kafa Sendromu, Kafa Yastığı , Yıkanabilen Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hamgi aşı ateş yapıyor biliyor musun ? 2. Ay aşılarını daha yaptirmadiniz dimi Allah kolaylık versin kuzumEvet 2-4 ya da 3-5. Genelde 3-5 tercih edilir. Rota ateş yapmıyor. Bağırsakları etkiliyor ama birkaç gün zorlanarak mukuslu kaka yapabilir mesela
Çok memnunum, bebe geldiğinden beri en mantıklı alışverişimiz hattaCano şundan memnun musun hala vestel'den
Altını açarken yeteri kadar ışıtıyor dimi odayı? Ben de hem karartma perde hem de ışık alıcam gece beyimin maaş yatınca. Dümdüz gece lambaları bile olmuş bin küsür, bu daha kullanışlı duruyor.Çok memnunum, bebe geldiğinden beri en mantıklı alışverişimiz hatta
Kaka yaptığı zaman ben yine emin olmak için ufak bir ışık daha tutuyorum anam, çok aydınlık gibi düşünme ama iyi yani. Uygulaması var bir de uyku yardımcısını ayarlıyorsun ışık rengini seçiyorsun müzik falan da çalıyor djskdj baya teknolojik bir şey. Bir kere dokununca sarı ışık basılı tutunca kırmızı ayarladım ben misal iyi oluyor. Videosunu buldum bak. Bizim ev mapushane gibi olduğu için karartma perdeye gerek kalmadı sjfkskdAltını açarken yeteri kadar ışıtıyor dimi odayı? Ben de hem karartma perde hem de ışık alıcam gece beyimin maaş yatınca. Dümdüz gece lambaları bile olmuş bin küsür, bu daha kullanışlı duruyor.
Yes izledim bunu. Bende şu çubuk gibi olan uzun LED ışıklardan var şu an odada emziriyorum misafir var diye böyleyiz, senin ışık da böyle mi? Bi de kırmızısı ne kadar kırmızı ndjf çok saçma sorular annecimKaka yaptığı zaman ben yine emin olmak için ufak bir ışık daha tutuyorum anam, çok aydınlık gibi düşünme ama iyi yani. Uygulaması var bir de uyku yardımcısını ayarlıyorsun ışık rengini seçiyorsun müzik falan da çalıyor djskdj baya teknolojik bir şey. Bir kere dokununca sarı ışık basılı tutunca kırmızı ayarladım ben misal iyi oluyor. Videosunu buldum bak. Bizim ev mapushane gibi olduğu için karartma perdeye gerek kalmadı sjfkskd
Dik değil, kaldırabilir diyor. Onu yapıyordur . Kucağa alınca falan bi kaldırır gibi yapıyor ya onu diyordur41 günlük ama kucağına alırken kafasını hala dik tutamıyor. Kucakta desteklemem gerekiyor kafasını. İleri geri çok oynatıyor
2-4diye okudum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?