2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Napcan anam el mahkum bazen rahatlasınlar diye.

Ay çok korkuyorum 2. Ay asilarindan rotayla birlikte 4 tane aşı oluyor valla cigerim parcalaniyor. Aşı sonrasi bilgilendirme yapabilir misin buralarda
Rotayı neden 3. Ayda yapmıyor doktorunuz? Aşı takviminde o ayda bir sey yok diye hatırlıyorum. Ağızdan damla şeklinde ama yine de etkili bir aşı.

rotayı biz 3. ay yaptıracaz çok yoğun olmasın etkilenmesin diye.
Ben de öyle yapayım o zaman zaten çok sıkıldım birsuru aşı diye bu rota ağıza damla olarak veriliyormuş bu arada. Ona rağmen ateş mi çıkarıyormus?

Rotayı neden 3. Ayda yapmıyor doktorunuz? Aşı takviminde o ayda bir sey yok diye hatırlıyorum. Ağızdan damla şeklinde ama yine de etkili bir aşı.
Doktor bisey demedi ama özel aşılar için bilgilendirme çıktısı verdi orada 2 - 4 yazıyor. Ama 3. Ayda yapılabiliyorsa tabiki daha iyi

Bence de zaten ateş yapabiliyormuş. Şurup verebiliyorsak vurulduğu gibş vericem ateş olmaması için
Onu çok onermiyorlar aşının etkinligini azaltmamak adına hem de vucudu alistirmamak icin. Ateş olabilir ama genelde olmuyor. Yine de doktorunuza danisirsiniz calpol olayını.

Doktor bisey demedi ama özel aşılar için bilgilendirme çıktısı verdi orada 2 - 4 yazıyor. Ama 3. Ayda yapılabiliyorsa tabiki daha iyi
Evet 2-4 ya da 3-5. Genelde 3-5 tercih edilir. Rota ateş yapmıyor. Bağırsakları etkiliyor ama birkaç gün zorlanarak mukuslu kaka yapabilir mesela

Evet 2-4 ya da 3-5. Genelde 3-5 tercih edilir. Rota ateş yapmıyor. Bağırsakları etkiliyor ama birkaç gün zorlanarak mukuslu kaka yapabilir mesela
Hamgi aşı ateş yapıyor biliyor musun ? 2. Ay aşılarını daha yaptirmadiniz dimi Allah kolaylık versin kuzum

Çok memnunum, bebe geldiğinden beri en mantıklı alışverişimiz hatta
Altını açarken yeteri kadar ışıtıyor dimi odayı? Ben de hem karartma perde hem de ışık alıcam gece beyimin maaş yatınca. Dümdüz gece lambaları bile olmuş bin küsür, bu daha kullanışlı duruyor.

Kayınpeder geldi, severim kendisini bebişi de özlemişti de özledi diye bebek hep ayakta yav uyutuyorum oğluş da oğluş diye bağırdıkları için uyanıyor amaan

Kaka yaptığı zaman ben yine emin olmak için ufak bir ışık daha tutuyorum anam, çok aydınlık gibi düşünme ama iyi yani. Uygulaması var bir de uyku yardımcısını ayarlıyorsun ışık rengini seçiyorsun müzik falan da çalıyor djskdj baya teknolojik bir şey. Bir kere dokununca sarı ışık basılı tutunca kırmızı ayarladım ben misal iyi oluyor. Videosunu buldum bak. Bizim ev mapushane gibi olduğu için karartma perdeye gerek kalmadı sjfkskd

Yes izledim bunu. Bende şu çubuk gibi olan uzun LED ışıklardan var şu an odada emziriyorum misafir var diye böyleyiz, senin ışık da böyle mi? Bi de kırmızısı ne kadar kırmızı ndjf çok saçma sorular annecim

41 günlük ama kucağına alırken kafasını hala dik tutamıyor. Kucakta desteklemem gerekiyor kafasını. İleri geri çok oynatıyor
Dik değil, kaldırabilir diyor. Onu yapıyordur . Kucağa alınca falan bi kaldırır gibi yapıyor ya onu diyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…