Sivri kafaya da iyi geliyor o yastık doktor önerdi zaten yanlardan sıkıştırmalı yastık aldım ben dümdüz yatıyor öyle olunca arkaya güzel şekil verir bizimki ona yatınca çok ağlıyor ama mecbur alışacak kafası şekilsiz olacağınaSizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz
Bizimki de sivri arkaya doğru ama yastık falan demedi bize doktor sağ veya sol yatırın dedi ben oykr yapiyom komple bütün vücudu sağ veya sol doğrumu acabsSizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz
Bir flakonda 20 kisilik asi var dedi hemsire bugun bana. Gun verdi ohun gel flakon acilinca kalan atiliyomus yapilmazsayok canım öyle demedi ama sadece perşembeler yapıyoruz dedi. bekletilmemesi gereken bi aşı mı acaba böyle yapıyorlar
Evet bize de öyle dedi hemşire, cagiracagim gün gelin toplu yapılıyor bu aşı dediler.Verem sizde de toplu mu yapılacakmış? Gelmeden arayın 12 kişiye birden yapıyoruz dedi
1 tane 60 mı? ... Ben 5-6 kez 80-90 veriyorum. İnşallah dıktor mamayı azaltın der aminDogduklarini anlamiyolar canisi. Ne kadar versen o kadar icer. Sen mamayi gun icerisinde kac kere veriyosun . Ben 60 veriyorum onu bile azalt diyo doktor sutun yetiyodur dio doktor almasi gereken miktari soyluyor.
1.ay kontrolü oldu mu?1 tane 60 mı? ... Ben 5-6 kez 80-90 veriyorum. İnşallah dıktor mamayı azaltın der amin
Link atabilir misin canımSivri kafaya da iyi geliyor o yastık doktor önerdi zaten yanlardan sıkıştırmalı yastık aldım ben dümdüz yatıyor öyle olunca arkaya güzel şekil verir bizimki ona yatınca çok ağlıyor ama mecbur alışacak kafası şekilsiz olacağına
Ama sağ ya da sola yatirirsak daha da sivrileştirmis olmaz mıyız?Bizimki de sivri arkaya doğru ama yastık falan demedi bize doktor sağ veya sol yatırın dedi ben oykr yapiyom komple bütün vücudu sağ veya sol doğrumu acabs
Haftaya olacak kuzum.1.ay kontrolü oldu mu?
Ay çok korkuyorum 2. Ay asilarindan rotayla birlikte 4 tane aşı oluyorAy bizde yarın olacaz o aşıyı 3 aşı birden vallah içim daraldı 3 gün banyo yasak ateşlenecek vs
Bi bunu kullandık ama çok ağladı damladan sonra bir süre yapabiliyormuş ama dayanamadım öyle görmeyeMamayı bırakın dedi doktor, siz ne kadar verirseniz o o kadar yer, emme refleksi var her aranması açlık değil kilo alımı iyi dedi. Çok zorda kalırsanız 1 kere verin günde dedi. Gaz damlası olarak nurse Harvey verdi
41 günlük ama kucağına alırken kafasını hala dik tutamıyor. Kucakta desteklemem gerekiyor kafasını. İleri geri çok oynatıyorYok ya her birinin gelişimi farklı işte kuzum. Geriden falan gelmiyordur o. Dediğin gibi 40. Haftada Doğan'la 36. Haftada doğan bir olmaz bence de. Her çocuk farklı. Bak şimdi tekrar okudum kitabı. Birinci ayın sonunda yapması olasıdır diyor. İkinci ayın sonunu okudum, onda da bunları yapar diyor. Yani birinci ayda yapması şart değil anladığım kadarıyla kuşum.
Her damlanın etkisi değişiyormuş ya Maflor da bizde kabızlık yaptı.Bi bunu kullandık ama çok ağladı damladan sonra bir süre yapabiliyormuş ama dayanamadım öyle görmeye
Rota 3.ay değil miAy çok korkuyorum 2. Ay asilarindan rotayla birlikte 4 tane aşı oluyorvalla cigerim parcalaniyor. Aşı sonrasi bilgilendirme yapabilir misin buralarda
2-4 ya da 3-5 dedi doktor bana, 3'te yaptırcam ben 2'de çok aşı varRota 3.ay değil mi
Aguline diye birşey verdi şurup takviye edici gıda diye geçiyor. İçinde kimyon yağı nane yağı anason vs bir sürü şey var. Ne kadar doğru bu kadar çok şey olan bişey vermek bilmiyorum ama sürekli ıkınmasını biraz rahatlatıyor rahat uykuya geçiyor. Çok gazı var iyi geliyor ona da sanki birazHer damlanın etkisi değişiyormuş ya Maflor da bizde kabızlık yaptı.
Bence de zaten ateş yapabiliyormuş. Şurup verebiliyorsak vurulduğu gibş vericem ateş olmaması için2-4 ya da 3-5 dedi doktor bana, 3'te yaptırcam ben 2'de çok aşı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?