2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Sizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz
Sivri kafaya da iyi geliyor o yastık doktor önerdi zaten yanlardan sıkıştırmalı yastık aldım ben dümdüz yatıyor öyle olunca arkaya güzel şekil verir bizimki ona yatınca çok ağlıyor ama mecbur alışacak kafası şekilsiz olacağına

Sizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz
Bizimki de sivri arkaya doğru ama yastık falan demedi bize doktor sağ veya sol yatırın dedi ben oykr yapiyom komple bütün vücudu sağ veya sol doğrumu acabs

yok canım öyle demedi ama sadece perşembeler yapıyoruz dedi. bekletilmemesi gereken bi aşı mı acaba böyle yapıyorlar
Bir flakonda 20 kisilik asi var dedi hemsire bugun bana. Gun verdi ohun gel flakon acilinca kalan atiliyomus yapilmazsa

Dogduklarini anlamiyolar canisi. Ne kadar versen o kadar icer. Sen mamayi gun icerisinde kac kere veriyosun . Ben 60 veriyorum onu bile azalt diyo doktor sutun yetiyodur dio doktor almasi gereken miktari soyluyor.
1 tane 60 mı? ... Ben 5-6 kez 80-90 veriyorum. İnşallah dıktor mamayı azaltın der amin

Link atabilir misin canım

Bizimki de sivri arkaya doğru ama yastık falan demedi bize doktor sağ veya sol yatırın dedi ben oykr yapiyom komple bütün vücudu sağ veya sol doğrumu acabs
Ama sağ ya da sola yatirirsak daha da sivrileştirmis olmaz mıyız?

Bi bunu kullandık ama çok ağladı damladan sonra bir süre yapabiliyormuş ama dayanamadım öyle görmeye

41 günlük ama kucağına alırken kafasını hala dik tutamıyor. Kucakta desteklemem gerekiyor kafasını. İleri geri çok oynatıyor

Her damlanın etkisi değişiyormuş ya Maflor da bizde kabızlık yaptı.
Aguline diye birşey verdi şurup takviye edici gıda diye geçiyor. İçinde kimyon yağı nane yağı anason vs bir sürü şey var. Ne kadar doğru bu kadar çok şey olan bişey vermek bilmiyorum ama sürekli ıkınmasını biraz rahatlatıyor rahat uykuya geçiyor. Çok gazı var iyi geliyor ona da sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…