2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kırmızı beyle, fotodakinden daha kırmızı ama ayarlamasını telefondan yapıyorsun daha az/çok olabilir. Düz ışık da böyle, dağınıklık için özür dilerim sjfldkd

Eklentiler

• IMG_6938.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6936.jpeg
    115,8 KB · Görüntüleme: 40
Park yatağını karyolaya dayayanlar, yataktan nasıl inip biniyorsunuz? Çok saçma oldu bu sanki. Ayak ucuna kadar sürünüyorum. İlk defa park yatakta uyucak bugün yavrum.

Park yatağını karyolaya dayayanlar, yataktan nasıl inip biniyorsunuz? Çok saçma oldu bu sanki. Ayak ucuna kadar sürünüyorum. İlk defa park yatakta uyucak bugün yavrum.
Benimki park yatak değil ama anne yanı diye geçiyor, boşluk bıraktım canım sürünerek olmaz bence uyku sersemi. Eşim öyle kalkıyor mecbur, yatağın hali perperişan kol mesafene koyabilirsin.

Hamgi aşı ateş yapıyor biliyor musun ? 2. Ay aşılarını daha yaptirmadiniz dimi Allah kolaylık versin kuzum
İlk ay yapılan hariç herhangi bir aşı ateş yapabilir ama yapmak zorunda degil canım yapi meselesi. Kızımda hiçbiri ateş yapmamıştı mesela. Sadece özel asilardan bexero zorlamisti. Genelgecer bir kural degil ama 2. Ay aşısı ateş yapmazsa diğerleri de yapmaz diyorlardı.

Kızlar bebeğimin altını sık sık değiştiriyorum her seferinde kaka oluyor çünkü
2-3 gündür poposunun giriş kısmı böyle yanık gibi kıpkırmızı araştırdım pişik değil mantar diyorlar yaşayan var mı

Bu insanlar ne kadar salak ya, belediye yenidogum yapan annelere bir yardim kolisi veriyor duymussunuzdur, iste icinde bakim malzemeleri fln var bayagi guzel ama ihtiyac sahipleri icin. Arkadas da bana yollamis dedim ihtiyaci olan icin guzel dusunulmus , bana diyo ki ihtiyacim yok diyosjn yani. Ee yani yok aq neden olsun . Durumu olmayan insanin rizkini neden alayim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…