Benimkide 10 gün önceye kadar sırt üstüde yatıyordu artık yatmıyor öyle gece aynı yatakta yatıyıruz yan yatıyor ordada emzirdikten sonra öyle bırakıyırumNe sekilde uyutursam uyutayım kucagımdan bıraktıgımda maksimum 10 dkya uyanıyor ama bu kadar kötü değildi ya başlarda 4-5 gündür cozutru iyicene
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hadi ya neden olur ki zararı yok dimiKist olabilir hamileliğimin başlarında benim de vardı 12-13. Hafta civarı kendiliğinden yok olmuştu
- 16 Şubat 2019
- 993
- 979
- 103
- 33
Kafasını döndürür bir de kollarıyla kafasını kaldırması lazım sanırım doktor onu görünce yatır demiştiBenimki döndürebiliyor kafasını olmadı doktora kontrole gittiğimizde sorayım bende yatırayım mı diye gündüz sürekli kontrol ediyorum bir sağa bir sola döndürüyor kafasını burnunu hiç kapatmadı ama tabi kendi kendime gece öyle yatıramam benim üstümde yatıyır ama ben farkediyorum kımıldadımı
- 26 Eylül 2024
- 1.190
- 1.663
- 48
Kızın ve oğlun kaç günlük doğdular? Bu durumun doğma günüyle ilgisi var mı merak ediyorum daKızım baş kontrollü doğmuştu kollarıyla kendini çok rahat kaldirabiliyordu ben doktor onayıyla 1. Aydan itibaren gece de yuz ustu yatirabiliyordum onu. Zaten 2 aylıkken de dönmüştü erkenden. Ama oğlum o kadar guclu degil henüz belki de biraz erken doğduğundan. Gece cesaret edemem ona ama dediğin gibi gündüz yatiriyorum.
- 16 Şubat 2019
- 993
- 979
- 103
- 33
Kızım 38+2de oğlum 37+2de doğdu. Genel anlamda doğma günüyle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü daha geç doğup baş kontrolünü sonradan kazanan ya da erken dogup doğuştan hakim olan da var. Ben sadece aynı karından çıkanlar arasında kıyaslama yaptım bu arada oğlum da başını doğduğunda da tutuyordu sadece kollarıyla kendini güvenebileceğim kadar kaldıramıyor henüzKızın ve oğlun kaç günlük doğdular? Bu durumun doğma günüyle ilgisi var mı merak ediyorum da
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.136
- 528
Kv sürekli erkek çocukları nazlı olur ondan tutamıyor diyor banaKızım 38+2de oğlum 37+2de doğdu. Genel anlamda doğma günüyle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü daha geç doğup baş kontrolünü sonradan kazanan ya da erken dogup doğuştan hakim olan da var. Ben sadece aynı karından çıkanlar arasında kıyaslama yaptım bu arada oğlum da başını doğduğunda da tutuyordu sadece kollarıyla kendini güvenebileceğim kadar kaldıramıyor henüz
- 26 Eylül 2024
- 1.190
- 1.663
- 48
Benimkiler arasında yaklaşık 2 hafta var da, aralarındaki motor beceri farklılıklarını buna yoruyordum bu konuda daha geniş bir örnek havuzu olması lazımdır belki. 10 çocuklu annelere sormak lazımKızım 38+2de oğlum 37+2de doğdu. Genel anlamda doğma günüyle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü daha geç doğup baş kontrolünü sonradan kazanan ya da erken dogup doğuştan hakim olan da var. Ben sadece aynı karından çıkanlar arasında kıyaslama yaptım bu arada oğlum da başını doğduğunda da tutuyordu sadece kollarıyla kendini güvenebileceğim kadar kaldıramıyor henüz
Gece biz de yanyana yatıyoruz o da yan yatıyor aynı sekilde emziriyorum ama gündüz uykuları hiç oldu resmenBenimkide 10 gün önceye kadar sırt üstüde yatıyordu artık yatmıyor öyle gece aynı yatakta yatıyıruz yan yatıyor ordada emzirdikten sonra öyle bırakıyırum
Yok zararsız bir kisttiHadi ya neden olur ki zararı yok dimi
- 16 Şubat 2019
- 993
- 979
- 103
- 33
Yüz üstü egzersizlerin çok faydasi oluyor bu konudaKv sürekli erkek çocukları nazlı olur ondan tutamıyor diyor bana
- 16 Şubat 2019
- 993
- 979
- 103
- 33
Her çocuk biriciktir tabii ki ama anne baba aynı sağlık durumuyla benzer beslenme şekilleriyle bir bebek yapıyorsa ben bu ikisini kıyaslıyorum valla 10 çocuk iyi bir orneklem de anne bi yerden sonra kalsiyumu falan sallamaz gibiBenimkiler arasında yaklaşık 2 hafta var da, aralarındaki motor beceri farklılıklarını buna yoruyordum bu konuda daha geniş bir örnek havuzu olması lazımdır belki. 10 çocuklu annelere sormak lazım
- 9 Nisan 2024
- 231
- 201
- 18
- 37
- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
Canım şok marketten aldım ben alt açma örtüsü şokun kendi markası bebeland diye bişey çok ucuz ve iş görüyor ondan alabilirsinSorma anam çok masraflı dün elime bok fışkırttı ama delilerce alt açma örtüsü gidiyor altın takmaktan daha mantıklı şöyle 10lu alt açma örtüsü getirmek bizim eve djfkdkd
- 26 Şubat 2024
- 5.875
- 6.074
- 113
Aaa ciddi misin, şimdi baktım da nette tanesi 10 tl görünüyor. Markette daha mı ucuz? Bir de su geçirmiyor değil miCanım şok marketten aldım ben alt açma örtüsü şokun kendi markası bebeland diye bişey çok ucuz ve iş görüyor ondan alabilirsin
- 28 Nisan 2023
- 462
- 236
- 23
- 29
Aslında benimde hep böyle ama bu daha parlak gibi geldiBu normal değil mi ya. Benimki hep böyle.
- 28 Nisan 2023
- 462
- 236
- 23
- 29
Doktora yazdım ama o da normal kaka demişCanım hafif bi mukus var gibi cok da net degil ama endiselenmeni gerektirecek bir durum yok. Benim oglusum da mukuslu yapıyor hem de çok daha fazla. Ama doktor bu tek başına bir şey ifade etmez dedi.
- 28 Nisan 2023
- 462
- 236
- 23
- 29
29 yaşımdayım ama iyice panik oldum hamilelikten sonra. Herşeyi çok kurcalıyorumCanım şuan kaygılı olman çok normal inan hepimiz öyleyiz. Bence yaşın bi önemi yok daha genç olup da yine kaygılı olabilirdin. Kaç yaşındasın ben de geç evlendim 34 yaşındayım hatta 35 oldum nasip bu işler
- 22 Şubat 2023
- 10.173
- 11.319
- 218
- 37
O da birşey mi ben bildiğin manyak oldum. Lohusa filmindeki gupse özay'ım not: yaş 37, alt nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum, mukuslu kaka demesen, bebemdeki kakanın sümüklü gibi olduğunu fark bile etmezdim.29 yaşımdayım ama iyice panik oldum hamilelikten sonra. Herşeyi çok kurcalıyorum
Biz anne baba bebek yaptık aile indirimi falan oldu mapfre sigorta 41 bin toplam bebeğe 16 bin çıkardıKızlar hangi sağlık sigortası yaptırdınız anne bebek sigorta düşünüyoruz yaptıran varsa fiyatıyla birlikte yazabilir mi bana rah sigorta 34 bin tl fiyat verdi