• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Ne sekilde uyutursam uyutayım kucagımdan bıraktıgımda maksimum 10 dkya uyanıyor ama bu kadar kötü değildi ya başlarda 4-5 gündür cozutru iyicene
Benimkide 10 gün önceye kadar sırt üstüde yatıyordu artık yatmıyor öyle gece aynı yatakta yatıyıruz yan yatıyor ordada emzirdikten sonra öyle bırakıyırum

Benimki döndürebiliyor kafasını olmadı doktora kontrole gittiğimizde sorayım bende yatırayım mı diye gündüz sürekli kontrol ediyorum bir sağa bir sola döndürüyor kafasını burnunu hiç kapatmadı ama tabi kendi kendime gece öyle yatıramam benim üstümde yatıyır ama ben farkediyorum kımıldadımı
Kafasını döndürür bir de kollarıyla kafasını kaldırması lazım sanırım doktor onu görünce yatır demişti

Kızım baş kontrollü doğmuştu kollarıyla kendini çok rahat kaldirabiliyordu ben doktor onayıyla 1. Aydan itibaren gece de yuz ustu yatirabiliyordum onu. Zaten 2 aylıkken de dönmüştü erkenden. Ama oğlum o kadar guclu degil henüz belki de biraz erken doğduğundan. Gece cesaret edemem ona ama dediğin gibi gündüz yatiriyorum.
Kızın ve oğlun kaç günlük doğdular? Bu durumun doğma günüyle ilgisi var mı merak ediyorum da 🥰

Kızın ve oğlun kaç günlük doğdular? Bu durumun doğma günüyle ilgisi var mı merak ediyorum da 🥰
Kızım 38+2de oğlum 37+2de doğdu. Genel anlamda doğma günüyle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü daha geç doğup baş kontrolünü sonradan kazanan ya da erken dogup doğuştan hakim olan da var. Ben sadece aynı karından çıkanlar arasında kıyaslama yaptım 😅 bu arada oğlum da başını doğduğunda da tutuyordu sadece kollarıyla kendini güvenebileceğim kadar kaldıramıyor henüz🤗

Kızım 38+2de oğlum 37+2de doğdu. Genel anlamda doğma günüyle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü daha geç doğup baş kontrolünü sonradan kazanan ya da erken dogup doğuştan hakim olan da var. Ben sadece aynı karından çıkanlar arasında kıyaslama yaptım 😅 bu arada oğlum da başını doğduğunda da tutuyordu sadece kollarıyla kendini güvenebileceğim kadar kaldıramıyor henüz🤗
Kv sürekli erkek çocukları nazlı olur ondan tutamıyor diyor bana 🤦🏿‍♀️

Benimkiler arasında yaklaşık 2 hafta var da, aralarındaki motor beceri farklılıklarını buna yoruyordum 😀 bu konuda daha geniş bir örnek havuzu olması lazımdır belki. 10 çocuklu annelere sormak lazım 😀

Benimkide 10 gün önceye kadar sırt üstüde yatıyordu artık yatmıyor öyle gece aynı yatakta yatıyıruz yan yatıyor ordada emzirdikten sonra öyle bırakıyırum
Gece biz de yanyana yatıyoruz o da yan yatıyor aynı sekilde emziriyorum😌 ama gündüz uykuları hiç oldu resmen

Benimkiler arasında yaklaşık 2 hafta var da, aralarındaki motor beceri farklılıklarını buna yoruyordum 😀 bu konuda daha geniş bir örnek havuzu olması lazımdır belki. 10 çocuklu annelere sormak lazım 😀
Her çocuk biriciktir tabii ki ama anne baba aynı sağlık durumuyla benzer beslenme şekilleriyle bir bebek yapıyorsa ben bu ikisini kıyaslıyorum valla 😅 10 çocuk iyi bir orneklem de anne bi yerden sonra kalsiyumu falan sallamaz gibi 🤣🤣

Kızlar hangi sağlık sigortası yaptırdınız anne bebek sigorta düşünüyoruz yaptıran varsa fiyatıyla birlikte yazabilir mi bana rah sigorta 34 bin tl fiyat verdi

Sorma anam çok masraflı 🥲 dün elime bok fışkırttı ama delilerce alt açma örtüsü gidiyor altın takmaktan daha mantıklı şöyle 10lu alt açma örtüsü getirmek bizim eve djfkdkd
Canım şok marketten aldım ben alt açma örtüsü şokun kendi markası bebeland diye bişey çok ucuz ve iş görüyor ondan alabilirsin

Canım şuan kaygılı olman çok normal inan hepimiz öyleyiz. Bence yaşın bi önemi yok daha genç olup da yine kaygılı olabilirdin. Kaç yaşındasın ben de geç evlendim 34 yaşındayım hatta 35 oldum 🫣 nasip bu işler
29 yaşımdayım ama iyice panik oldum hamilelikten sonra. Herşeyi çok kurcalıyorum

29 yaşımdayım ama iyice panik oldum hamilelikten sonra. Herşeyi çok kurcalıyorum
O da birşey mi ben bildiğin manyak oldum. Lohusa filmindeki gupse özay'ım 🙄 not: yaş 37, alt nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum, mukuslu kaka demesen, bebemdeki kakanın sümüklü gibi olduğunu fark bile etmezdim.

Kızlar hangi sağlık sigortası yaptırdınız anne bebek sigorta düşünüyoruz yaptıran varsa fiyatıyla birlikte yazabilir mi bana rah sigorta 34 bin tl fiyat verdi
Biz anne baba bebek yaptık aile indirimi falan oldu mapfre sigorta 41 bin toplam bebeğe 16 bin çıkardı

Back