2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Dermocine diye bir markanın pişik kremi var. Firmanın sahibi sevdigim bir eczacı abla asırı calışkan arastırmacı bir meslektaşım. Gecen gün cok kötü pişik oldu oğluş krem sürmüyordum onlem amaçlı böyle sivilce sivilceydi kopkırmızı poposu 2 günde gecirdi kapkalın bir tabaka halinde sürdüm herseferinde. Eczanenin elinde olmayabilir istesinler depodan bir de onu dene istersen canım

Bebekte bizim vitamin eksikliği çıkmıştı doktor anneden kaynaklı olabilir demişti neyse bende dedim vereyim kan ona göre vitamin başlarım hayatımda görmediğim değerlerde kanım b12 560larda hele ferritin 82 hgb 14.9 magnezyum kalsiyum hep yüksek dedim Allahın hikmeti işte normal hayatta vitamin dahi kullansam ulaşamadığım değer bebek için yükselmiş gerçekten

Oiyy maşallah ne yedin ne içtin bacım bize de de hele

Kızlar benim bebe kanala giremiyor. Yüzü öne dönükmüş. Doktor böyle giderse sezaryen dedi. Kasılmalar çok ama hiç bişey hissetmiyorum. Beklesem mi beklemesem mi napsam ben

Kızlar benim bebe kanala giremiyor. Yüzü öne dönükmüş. Doktor böyle giderse sezaryen dedi. Kasılmalar çok ama hiç bişey hissetmiyorum. Beklesem mi beklemesem mi napsam ben
En iyi kararı doktoruna güvenip sen verirsin canım, bekle diyorsa bekle içinde kalacaksa ağrın da yokmuş. Ne kadar süre verdi?

Te allam şüşko yaaaaaaaa sen nasılsın ağrın sızın var mı? İyi geçti mi?
Ay sezaryen de hiçbir şey yok kdjdnd dayak yemiceksem yani… sadece belden iğne yapılırken huylu olduğum için gıdıklandım o kadar diyim, şuan yürümeyi bekliyorum ama 1 saat sonra uyuşukluk geçmeye başlamıştı. Aman aman bi ağrım yok ama ağrı kesicilerden heralde. Pıhtı sorunu yüzünden bana kum torbası koydular, o ağırlık yapıyor sadece. Onun dışında gayet konforluydu, sen ne olduğunu anlayana kadar bebek çıkmış oluyor, dikiş kısmı uzun daha çok

Bizimde ya bepanthol yada hamazinc işe yaradı tam anlayamadım geçiyor ama sonra tekrardan oluyor. Olmasına engel olmanın çaresini bulmaya çalışıyorum. Bez mi yapıyor , pamuk mu benim yediklerim mi anlayamıyorum yada cildi mi çok hassas acaba çözemedim. Bezi yeni değiştirdik bakalım L Lila2455 dediği gibi bezi değiştirince anlayacağız artık. Teşekkür ederim bu kremi de not alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…