Dermocine diye bir markanın pişik kremi var. Firmanın sahibi sevdigim bir eczacı abla asırı calışkan arastırmacı bir meslektaşım. Gecen gün cok kötü pişik oldu oğluş krem sürmüyordum onlem amaçlı böyle sivilce sivilceydi kopkırmızı poposu 2 günde gecirdi kapkalın bir tabaka halinde sürdüm herseferinde. Eczanenin elinde olmayabilir istesinler depodan bir de onu dene istersen canımMustela hep sürdük ama yine de pişik oldu bence çok bariyer görevi görmedi. Bezimiz primaydı şuan onu da değiştirdik. Islak mendil kullandık bir ara ondan da değil çünkü pamuk kullandığımız da pişik oldu. Doktor hamazinc yazdı bepanthol ve b-good pişik kremi var elimde deneye deneye ilerliyoruz ne işe yararıyor bulmaya çalışıyoruz. Düzeliyor sonra tekrar oluyor. Doktor asitli şeyler yeme dedi portakal mandalina vs de yemiyorum. Sudocrem aklımda olmadı onu da alayım. Altını yeteri kadar havalandıramıyoruz soyunca çok ağlıyor ama sürekli yıkıyoruz her gün duş aldırıyoruz.
Sütü yaglandırsın kalitesini arttırsın diye demiştim canımSütüm var canım ya az önce sağdım yine baya çıkıyor ama yaramıyor mu anlamadım, yine almazsa emzirme danışmanına yönlendiricem dedi
Oy oy oy maşallah 1 aylık bebiş gibi dogmuş gözünüz aydın canımKızlar ben çıktım, 8.55 gibi doğum oldu. Gayet rahattım, hiçbir acı sızı hissetmedim. Bebiş gerçek bir tospikmiş, iyi ki sezaryen oldum dedim. 4440 gram 54 cm doğdu, 38+1’de doğmuş oldu
Aaa ne güzel bir haber ha bugüm ha yarın derken sonunda olmuşş. Haydi gözünüz aydın canım. Mutlulukla büyütün inşallahSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdumçok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
Yaa gözün aydın canım saglikla kavusmana çok sevindimSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdumçok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
Oiyy maşallah ne yedin ne içtin bacım bize de de heleBebekte bizim vitamin eksikliği çıkmıştı doktor anneden kaynaklı olabilir demişti neyse bende dedim vereyim kan ona göre vitamin başlarım hayatımda görmediğim değerlerde kanım b12 560larda hele ferritin 82 hgb 14.9 magnezyum kalsiyum hep yüksek dedim Allahın hikmeti işte normal hayatta vitamin dahi kullansam ulaşamadığım değer bebek için yükselmiş gerçekten
Yaaaaaaaaaa inanmıyorum ne ara doğurdun çok sevindimSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdumçok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
MaşallahKızlar ben çıktım, 8.55 gibi doğum oldu. Gayet rahattım, hiçbir acı sızı hissetmedim. Bebiş gerçek bir tospikmiş, iyi ki sezaryen oldum dedim. 4440 gram 54 cm doğdu, 38+1’de doğmuş oldu
oooo gözünüz aydın hayırlı olsunSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdumçok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
Olmadı teyzesi… 0-3 aylıklar oldu sadece, hele şapkalar hiç olmadıOiiiyyy tam zamanında gelmiş kuzu, hoş gelmişçok sevindim iyi olmanıza. Yenidoğanlar oldu mu yav tospiğe? arada haber verirsin bize de
En iyi kararı doktoruna güvenip sen verirsin canım, bekle diyorsa bekle içinde kalacaksa ağrın da yokmuş. Ne kadar süre verdi?Kızlar benim bebe kanala giremiyor. Yüzü öne dönükmüş. Doktor böyle giderse sezaryen dedi. Kasılmalar çok ama hiç bişey hissetmiyorum. Beklesem mi beklemesem mi napsam ben
Balık yağı ve laktamax diye ilaç kullandım dereotu incir hoşafı kuruyemişleri çok tükettim onun haricinde et türevleri yemeye çalıştımOiyy maşallah ne yedin ne içtin bacım bize de de hele
Te allam şüşko yaaaaaaaaOlmadı teyzesi… 0-3 aylıklar oldu sadece, hele şapkalar hiç olmadı
Yarım saatim kaldı djdjdjd 1 saat sonra gelirim dediEn iyi kararı doktoruna güvenip sen verirsin canım, bekle diyorsa bekle içinde kalacaksa ağrın da yokmuş. Ne kadar süre verdi?
Aaa sevdi mi ne kadar uyanık kalıyor emdikten sonra bizimkisi uzun süre uyumuyor bazen 2 saatte 1 emmesi lazım ama geç uyuyunca tekrar emzirme saati geliyor öyle olunca ben 3 saate uzatıyorum bazenBen 10. Gününden sonra kullanmaya başlamıştım
Ay sezaryen de hiçbir şey yok kdjdnd dayak yemiceksem yani… sadece belden iğne yapılırken huylu olduğum için gıdıklandım o kadar diyim, şuan yürümeyi bekliyorum ama 1 saat sonra uyuşukluk geçmeye başlamıştı. Aman aman bi ağrım yok ama ağrı kesicilerden heralde. Pıhtı sorunu yüzünden bana kum torbası koydular, o ağırlık yapıyor sadece. Onun dışında gayet konforluydu, sen ne olduğunu anlayana kadar bebek çıkmış oluyor, dikiş kısmı uzun daha çokTe allam şüşko yaaaaaaaasen nasılsın ağrın sızın var mı? İyi geçti mi?
Bizimde ya bepanthol yada hamazinc işe yaradı tam anlayamadım geçiyor ama sonra tekrardan oluyor. Olmasına engel olmanın çaresini bulmaya çalışıyorum. Bez mi yapıyor , pamuk mu benim yediklerim mi anlayamıyorum yada cildi mi çok hassas acaba çözemedim. Bezi yeni değiştirdik bakalım L Lila2455 dediği gibi bezi değiştirince anlayacağız artık. Teşekkür ederim bu kremi de not alayım.Dermocine diye bir markanın pişik kremi var. Firmanın sahibi sevdigim bir eczacı abla asırı calışkan arastırmacı bir meslektaşım. Gecen gün cok kötü pişik oldu oğluş krem sürmüyordum onlem amaçlı böyle sivilce sivilceydi kopkırmızı poposu 2 günde gecirdi kapkalın bir tabaka halinde sürdüm herseferinde. Eczanenin elinde olmayabilir istesinler depodan bir de onu dene istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?