• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Eneeee çok mantıklı, bende Sinbo’nun kahve makinesi vardı ofiste kullanıyordum su da kaynatıyor onu alayım
Ben de onu aldım 😂 iki kez Türk kahvesini o sayede içtim akşam arkadaşlar geldi onlara falan da yapıp keyif yapmıştık hatta 😂 Kesinlikle al bebonun çikolatalarıyla mis gibi keyfedersin oh 😂

Koltuk altımda beze gibi şeyler çıktı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Kıl dönmesi mi beze mi çıban mı anlayamadım böyle kırmızı kırmızı sertlikler var dokununca acıyor. Doktora da sormayı unuttum acaba süt kanalları ile mi ilgili.

Koltuk altımda beze gibi şeyler çıktı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Kıl dönmesi mi beze mi çıban mı anlayamadım böyle kırmızı kırmızı sertlikler var dokununca acıyor. Doktora da sormayı unuttum acaba süt kanalları ile mi ilgili.
Bende de oldu bi dokundum şoka girdim ama benim ki kırmızı felan değil görünürde değil. İçten top gibi bide oynayıp duruyor anlamadım. Çıban da çıkmıştı kocaman kırmızı canımı almıştı iyileşene kadar göğüs kenarımda çıktı

Hastaneye göre değişen soruları es geçmekle birlikte.

Ameliyathanede bebeği tartıp sarıp yanağıma dokundurdular sonrasında 1 saat müşahade odasında bekledik o sırada hemşire mememe tutup emzirtti 5 10 dk sonra odaya geçtik. Ayaklarım 1 saatte uçları falan kımıldatabilmeye başladım ama tam hissetmiyordum tabii sadece kontrol edilebilir olmuştu. 17.46 da bebek doğdu 8 gibi odaya geldim sanırım gece 12 gibi yürüttüler beni. Öncesinde ağrı kesici yaptılar bir odaya geçince birde yürüme öncesi. Kalkarken değişik his oluyor sadece böyle göbek aşağı gider gibi acı ağrı asla değil. Gayet rahat kalktım yürüdüm çok kolaydı acı ağrı olmadı sadece garip hissediyordum karnımı. Sonra geri uzandım. Eşim kaldı ilk gün ikimiz idare ettik hatta başta uyuyakaldı falan ben tek kalkma dedikleri halde kalkıp bebekle ilgilendim yürüyüş yaptım odada yavaş yavaş. Ağrı acı hissetmedim söylediklerim dışında ağrı kesici de yapılmadı ekstra gerekte olmadı zaten. 🙏seninki daha da kolay geçsin inşallah.
Bide benim epidural sanırım yani tek kez yapılan uyuşma öyle yni bence kolaydı inşallah seninde çok güzel geçer yavru. Benim 2.günde annem kaldı eşim yorgundu bide . Sende öyle yapabilirsin hem ilk günü ailecek geçirmiş olursunuz
Ne güzel geçmiş sürecin, çok teşekkür ederim hepsini kaydettim ❤️❤️

Kociş duymasın biz bebeği yıkadık kızlar 🤭
13. gündeyiz göbek bağının düşeceği yok çocuğun cildi eskidi durduğu yerde shsjjs Valla 5 dk da yıkadık kuruladık kurutma makinesi falan da tuttum göbeğe uzaktan uzaktan. Sonra da karnını doyurdum anında uyudu meleğim mışıl mışıl 🥰🧿
Bende yıkayacaktım 14 gün oldu göbeği hafif iltihap oldu korktum doktora gittim biraz toparlansın hafta sonuna doğru yıka dedi. Benim ki de eskidi yazık bebeme😅

Bende de oldu bi dokundum şoka girdim ama benim ki kırmızı felan değil görünürde değil. İçten top gibi bide oynayıp duruyor anlamadım. Çıban da çıkmıştı kocaman kırmızı canımı almıştı iyileşene kadar göğüs kenarımda çıktı
Ay gerçekten sinir bozuyor yaa bir şey falan sürdün mü kendi mi geçti. Bende 4 tane falan var şuan her gün çoğalıyor sanki.

Bende yıkayacaktım 14 gün oldu göbeği hafif iltihap oldu korktum doktora gittim biraz toparlansın hafta sonuna doğru yıka dedi. Benim ki de eskidi yazık bebeme😅
Ay kız dur dur deme iltihap falan beni kapı dışarı eder adam shsjjs inşallah şak diye düşer bunun üstüne 🥹

Ay sezaryen yerim çok komik, diz ameliyatından sonra da o bölgeyi kurcuklayıp durmuştum his olmaması çok garip hissettiriyor 😅

Canım suni sancı verdiler bebek kanala giremedi. Sezaryene alcaklar şimdi. Doktor parlak görmüyorum dedi. İstersen bekle ama hani girme ihtimali yok dedi. Sezaryeni seçtim ben de
Nasıl da hepimiz dönüp dolaşıp bir sebepten kaldık sezaryene shshhsh Boşver aldığın riske değmez stres falan olur bir de bebek uğraşma hiç 🙏 Hadi kolaylıkla geçer biter inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

5 günlük balayım bitti yauv 😅 canıma ot tıkadı sabahtan beri uyumadı hiç nasıl dayanabilir bi bebe hiç uyumadan ya hep memede durmak istiyor. sonra kaka çiş sonra yine meme. gözü de açık gamlı baykuş gibi bakıyor

Back