2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar bebeğinizin bakımında hiç bir etkisi olmayan insanların saçma sapan yorumlarına takılıp dert etmeyin. Gerçi lohusa psikolojisi değişik , sütüm mü yetmiyor yetersiz miyim ben beceremedim mi algısı yüklüyorlar insana . Ben doğumla ilgili bir şey yaşamadım bişi diyecek zamanları olmadı sadece kuzenim saçmalamıştı onu da anlatmıştım . Ama sezaryen sonrası hemen ayaklanamadım onunla ilgili de saolsunlar herkesin bir tanıdığı , yaşadığı vardı yok biri sonraki gün çamaşır yıkamış , yok biri hemen ayaklanmış , yok kalk yürü , yok benim bi sütüm vardı ordan oraya fışkırırdı bilmem ne . İki bebek kesisi olduğunu anlatamadım . ben beceremiyorum canım tatlı heralde diye yetersiz hissetmeye başladım zaten bebeklerim yanımda değil hatta iyi ki ordalar nasıl bakacaktın diyen bile oldu . En son tamam siz en iyisisiniz ben yapamıyorum beceremedim kalkamıyorum deyip ağlayınca da ayy conooom hayoooor senin ikiz amaaağ deyip vicdan yapmalarını izledm sonra gittiler ve 47 gün oldu hiç birini görmedim konuşmadım .

Bence teni daha değişir açılabilir rengi derileri falan bile değişiyor ya , bizim bebiş ilk doğduğunda pembe alt tonluydu cildi şimdi az kızarık gibi sırtında tüyler var ama dikkat ettim boyundan bileklerden teni soyulmaya başlamış açılacak sanki seninde öyle olabilir bence

Bunun için en güzel söylenecek laf sanane ? Toto benim çocuk benim sa na ne ? Allahım yarabbim şu bize hiç bir geçmişi olmayan insanların bizi çok düşünüyormuşçasına laf söylemeleri ne iğreti geliyor insana bi bilseler

Ben kapkara doğmuşum ama şuan tenim bembeyaz. Yeğenlerim de öyle olmuştu. Sizin bebekler nasılmış acaba size çektiyse

+1 bizimde öyle aynı eller açık ten yüz esmer özellikle sarılıktan sonra böyle kaldı

selam kızlar bizim kız bir türlü mama beğenmedi . Hipp organik kullandık ilk aşırı ishal yapıyor ve aşırı kaka yapıyordu . Sonra bebelac gold alalım dedik arkadaşın önerisiyle o da kabız ve gaz yaptı. Ayrıca içinde yoğun şeker varmış o yüzden asla vermem bir daha . Ayrıca hippin içinde de palm yağı varmış . Şimdi bi genetik doktorunun paylaşımını gördüm . En temiz golden goat mış . Palm yağı falan yok içerisinde . Golden goat kullananan ya da hakkında bilgisi olan var mı . Günde iki kere falan mama veriyorum iyisi olsun istiyorum

Ellerle yüz eşitlenir umarım ya yoksa biraz garip olacak çocuklar… sizin ten rengi nasıl peki? Anne babası açık tenli mi?
Ben açık buğdayım da babası normal buğday ten renginde ama kv esmer ay ona çekmesin benim taraf hep açık kardeşlerim kumral dedelerde sarışın yeşil gözlü falan sadece kv esmer amanın

Ellerle yüz eşitlenir umarım ya yoksa biraz garip olacak çocuklar… sizin ten rengi nasıl peki? Anne babası açık tenli mi?
Ay o değilde instada bir akım var işte arkaya esmerim güzelim diye müzik koyuyor sonraki halindede gel gel sarışınım çalıyor bebeğin ilk halini ve son halini paylaşıyorlar onlara bakıp bakıp demekki değişiyormuş diyorum bakalım 2 aylıktan sonra belli olmaya başlar zannımca

Bence açılır zamanla
Ben de esmere yakın buğday tenliyim, ailem de esmer sayılır ama eşim ve ailesi hepsi beyaz tenli, babaanne ve onun bütün sülale renkli gözlü. Bebek de onlara çekmiş şimdilik. Bayağı beyaz tenli hatta tam net belli olmamakla birlikte gözleri de renkli gibi. Bakalım bizimki nasıl olacak birkaç ay sonra

Oyyy kuzum kıyamam sana
Her şeye rağmen sonuna kadar gitmeni takdir ediyorum netice ne olursa olsun Sen elinden geleni yapmışsın. Ki küçük bir bebek de değilmiş bak. Büyük geçmiş olsun tekrardan inşallah en kısa zamanda toparlanırsın Bebişi de öpüyorum şaka şaka şöyle popişten küçük bir

Yavrum korse linkini atar mısın siparş edeyim. Gazım sürekli çıkıyor ama kaka isteğim gelmiyor ki ben hep ishal olan falan da bir insanım inşallah yaparım bugün
Ben ebebekten aldım canım mağazadan. Eşin gitsin alsın hemen yarın. Zaten tek tip korse var orada ve çok güzel ürün

Sorma bugün daha da fena durumum her şeyi deniyorum ama nafile meme uçları pertişko. Silikon ucu da tutmadı sıpa çıldırdı adeta memede O da çöp bir eşya olarak kaldı Hametan aldık ayva jeli sürüyoruz devamlı. Bakalım geçireceğiz inşallah

Yüzünde çıkan sivilce benzeri şeyden mi bahsediyorsunuz ondan bizde de varda sütümden yüzüne sürüyorum akşamına sönüyor
Kızarıklık gibi canım sanki böcek ısırmış gibi bizimki ama her yerinde çıkıyor sadece yüzünde değil. Bir çıkıyor bir sönüyor kendi kendine

Ay yok ya gelmesinler tabi dogumhaneye aldiklarinda eşin haber versin öyle gelsinler ben sezeryana girerken bile eşimin yigenine uyarmistim ameliyat girince gelsinler strese giriyorum diye normal bı hamilelik gecirmedim çünkü stres olarak yignimde saolsun söyledi öyle geldiler çıktığımda herkes odadaydi

Ablamın bebegide aşırı aşırı gazliydi smilac kullandı o biraz hafifletti onuda bı araştır bakalım
Kızarıklık gibi canım sanki böcek ısırmış gibi bizimki ama her yerinde çıkıyor sadece yüzünde değil. Bir çıkıyor bir sönüyor kendi kendine
Bizimde öyle kontrole gittiğimde bı göster canım ne dicek bizim bebek egzAmasi baslangici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…