- 16 Şubat 2019
- 1.018
- 1.003
- 133
- 33
100 icebiliyor mu ya maşallah oldu mu o kadar mideleri. Bizim yarın 1 aylik olacak hala 60-70 maxBen de benzer sorun yaşıyorum süt sağonca çıkıyor biraz ama kesinlikle yetmiyor tek meme emziriyorum. Sağıp 100cc veriyorum verdiğim gibi aranmaya devam ediyor daha bir haftalık akşamları ya da hiç durmazsa mama da veriyorum. Mamayı kesmek sağmayı kesmek sadece emsin istiyorum ama yetmiyor hiçyarım saat emiyor uyuyor çektiğim an aranmaya devam ediyor. Kısır döngüye girmişim gibi hissediyorum. Çözümünü bulursan bana da haber ver.
Bence benim sütüm su gibi ondan kaynaklı. Daha tam besleyici olmadı yeni yeni geldi zaten. O da sudan hallice100 icebiliyor mu ya maşallah oldu mu o kadar mideleri. Bizim yarın 1 aylik olacak hala 60-70 max
Canım ben emzirme danışmanından dinlemiştim mama içen bebeğin uyumasının sebebi mamada ki şeker oranındanmış çocuk onu sindirmekte zorlanıyor anne sütü gibi çabuk sindirilmediği için uyku yapıyor çocukta senin sütünden sonra aranmasının tek sebebi memede kalmak istemesi olabilir birde ön sütü mü veriyorsun sadece bir memeyi tamamen boşaltana kadar emzir örneğin ilk ağladı verdin meme bıraktı sonra tekrar arandı tekrar aynı meme ver son süt en yağlı olan süttür çocuğun kilo almasını sağlayan süt yaniİki memeyi verince uyuyor genelde içmiyor. Düne kadar iki memeyi veriyordum aslında yeterince alamıyor mu diye bugün sağdım. Onu da içti. 1 haftalık daha mama da en az 60 içiyor içince. Mama içince uyuyor ama memeden sonra hep aranıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Doğru bu diyorum ama olmuyor pratikte. Kilo da almamış doğru dürüst beşinci gün kontrolünde sınırda çıkmıştı 3500 doğdu 3200 çıktı alsın artık dedi doktor ama yetmiyor. O kadar içmeye almıyor da. Bu arada sen hangi markayla sağıyorsun sağmayı dikkate alma doyuyorsa. Çekim güçleri çok farkediyor.
Kilo da sınırda çıktı doğum kilosundan sınıra kadar düşmüş maalesef. Evet zamana ihtiyacımız var sanırım. Zamanla füzene girecektir umarımDoktorlar diyor her aranma doymama belirtisi değil duygusal bağ için de memeden durmak istiyorlar kimisi alışkanlık için bile meme de duruyor öyle aranan bebek aç demek yanlış olur kilo takibi ve bez sayısı için takip yapıcaz kızlar benimde 15 gün oldu doğum yapalı strese girersin böyle
Aynen öyle kendinize gelin çıkışindan sonra kimse ağzını açmıyor şu an ayarı aldılarAy şöyle küçücük konulara takılmak beni deli ediyor sanane ister deldirir ister deldirmez sana mı kaldı kadın yani git işine bak.
Ağlamışsın kıyamam ama birax çekinirler belki emzirmek bide gerçekten gzüel ve gerekli sütü de artırıyor yani kaşıkla mı verceksin emzricekmisin biberon mu bunların hepsine karar verecek tek kişi sensin. Gerçekten anlamıyorum insanları
4. Günden sonra yanlış hatırlamıyorsam mama süt yedikçe toparlandı anne karnında olmadığını anladı yavaş yavaş yine değişkenlik gösteriyor ama uyanıyor geçte olsa en kötü üç saate yakınAynen o yöntemle uyanıyor ama bazen hiççç açmıyor gözünü . Kendi kendine uyanması ne kadar sürdğ
Acele etme mama takviyesiyle ilk zamanları bir atlatKilo da sınırda çıktı doğum kilosundan sınıra kadar düşmüş maalesef. Evet zamana ihtiyacımız var sanırım. Zamanla füzene girecektir umarım
Bebişim çok gerginsin şuan aynı duyguları hissediyorum seninle ama konuşanları maalesef tek tek susturamıyoruz. Annen en azından sana söylemesin böyle şeyleri daha rahat edersin. O da konuşurken dinleme sen de hiç bir insanla muhatap olma boşver.
Dua eder zaten herkes sana biz birbirimize dua ederiz yeter
Çok çok üzüldüm, insanların böyle düşünmelerine değil ama annemim bile beni anlamamasına. İyi ki varsınız kızlarBirinin doğum şekli hakkında konuşmak falan ne münasebet bu insanlar kim ya canın öyle istedi sadece belki onlara ne gerçekten çok moralim bozuluyor bunları okudukça. Sıkma canını yavrum bebeğin geliyor inan çok güzel bir şey kokusu falanben sezeryandan da oldukça memnunum valla sen bebek dışında kimse önemli değil
Yaaaa üzülmek yok bugün yarın bebişlerimize kavuşcaz bu gece nasıl uyucaz onu düşünelim bizÇok çok üzüldüm, insanların böyle düşünmelerine değil ama annemim bile beni anlamamasına. İyi ki varsınız kızlar
Ay 8.30 da mı ndndndjd kvler genel olarak karın ağrısı zaten bir de sancı olacak deseneYaaaa üzülmek yok bugün yarın bebişlerimize kavuşcaz bu gece nasıl uyucaz onu düşünelim biz
benim kv yarın 8.30da hastaneye gelcekmiş nasıl püskürtceğimi düşünüyorum sanırım suni sancıyı o vercek bana djdjdjd annemi ikna ettim küsmeden tamam madem sen önden bi git biz arkadan geliriz dedi. Ama kv
Valla eşime dedim söyleme doktor kontrolü diye gidelim 2-3 saat sonra söyleriz. Olur mu öyle şey dedi koşarak haber verdi. Şimdi durdursun bakalım nasıl durdurcak ben topu ona attım.Ay 8.30 da mı ndndndjd kvler genel olarak karın ağrısı zaten bir de sancı olacak deseneoff en iyisi kimseye bişey demeden gidip doğurup gelmek de
Benim annemle kayınvalidem de gelmişti. 6 saat sürdü suni sanci ile doğum surecim. Hastane önlüğü ile duruyordum, arkası cırt cırtlı ama belli bir aşamadan sonra açılıyordu yürürken falan. Annem de gelip gelip onu kapatiyordu zhshsgs. Popomu görmek istemeyen çıkabilir odadan şu an onu dusunecek durumda değilim demiştimYaaaa üzülmek yok bugün yarın bebişlerimize kavuşcaz bu gece nasıl uyucaz onu düşünelim biz
benim kv yarın 8.30da hastaneye gelcekmiş nasıl püskürtceğimi düşünüyorum sanırım suni sancıyı o vercek bana djdjdjd annemi ikna ettim küsmeden tamam madem sen önden bi git biz arkadan geliriz dedi. Ama kv
Ay doğru senin sezaryen de değil, napcaklar kız o kadar zaman kdjdjd bir de suni sancı süredebilir yani seni mi izleyeceklerValla eşime dedim söyleme doktor kontrolü diye gidelim 2-3 saat sonra söyleriz. Olur mu öyle şey dedi koşarak haber verdi. Şimdi durdursun bakalım nasıl durdurcak ben topu ona attım.10 yaşında kardeşi var o da okula gitmicekmiş sanki sezaryen olcam da 2 saate herşey bitecekmiş gibi kv aramış hala dönmedim nasıl konuşacağımı düşünüyorum
Benim annemle kayınvalidem de gelmişti. 6 saat sürdü suni sanci ile doğum surecim. Hastane önlüğü ile duruyordum, arkası cırt cırtlı ama belli bir aşamadan sonra açılıyordu yürürken falan. Annem de gelip gelip onu kapatiyordu zhshsgs. Popomu görmek istemeyen çıkabilir odadan şu an onu dusunecek durumda değilim demiştimBenden edep beklediler sanırım ama o durumda edep medep umrumda değildi.
Baksana popomu görmeye gelceklermişAy doğru senin sezaryen de değil, napcaklar kız o kadar zaman kdjdjd bir de suni sancı süredebilir yani seni mi izleyecekler
Ben cagirmadim ki kendileri geldiler, annem halime üzülüp hadi sezaryen yap deyip durdu
Benimde hala maksimum 60 içiyor. Emzirme danışmanına sordum 60-70 li içer bu zamanlarda dedi..100 icebiliyor mu ya maşallah oldu mu o kadar mideleri. Bizim yarın 1 aylik olacak hala 60-70 max
Ayy peygamber sabrı varmış sendeBen cagirmadim ki kendileri geldiler, annem halime üzülüp hadi sezaryen yap deyip durdukayınvalidem normal doğumu bir başarı olarak gördüğü için sürekli kendi normal doğumunu anlatıp durdu bir yerden sonra kulaklarımı tikadim doguma odakladim kendimi yoksa cekilmezdi haklisin
Evet sabırlı bir insanım normalde deAyy peygamber sabrı varmış sendeben annemi ikna ettim gelmicem dedi. Çünkü kendisi de aynı süreci yaşadı ve yapılcak bişey olmadığını çok iyi biliyor ayy onu geçtim de senin 6 saat mi sürmüştü? Nasıldı suni sancılar çok zor muydu? Epidural yaptırmış mıydın
Allahım maşallah ne güzel olmuş öyle seni fazla zorlamadan. İnşallah darısı başımaEvet sabırlı bir insanım normalde de11.45 te fitil yerlestirdiler, 2 saate hafif adet sancısı gibi oldu. 4 saat sonunda şiddetlendi. 6. Saatte suyum geldi ve kapanış 5. Saatte doktorum geldi epidural ister misin diye sordu, emin olamadim o an. Sen hemen doğuracak gibisin vermeyelim epidural dedi gitti. Gerçekten de yarım saat sonra falan tam acilma oldu. Doğumhaneye giderken yolda doguracaktim kafasi çıkmıştı bebisin öyle diyeyim nihayetinde 3 kere ikindim 9 dkda dogurmusum. Dogumhaneye girmemle bebisin doğum saati arasında 9 dk var yani. Çok zordu diyemem benim tek sıkıntım basurum cikmis ve sonrasında patlamış. O zorladı beni sadece. Sizin de su gibi akar gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?