Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarılık yüksek çıktı küveze aldılarOyyy hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün? Nasıl geçti doğumun? Sen nasılsın?
Hayırlı olsun canım sezeryanla gelesi varmış demek ki, hoşgelmiş sefa getirmiş premsesimiz
büyücek diye ödüm kopuyoEn zoru atlatıp kırklarını bi çıkarsak . Onlar bize biz onlara alışacağız ele avuca da gelsinler oh mis ben böyle banyo yaptırdıkta süsleyip foto çekiyorum hep o uyurken fotoğraflarına bakıyorum
Benim de 26 Aralık bende bekliyorum ve sanki son günler geçmiyordoğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün takip ediyorum sizi sessiz sakin henüz bende doğurmadım 23 Aralık 40+0 oluyor haftaiçi bekliyorum artık doğumu. baya zorlaştı son haftalar
Aynen geçmiyo birde herkes doğurmadın mı diye soruyor oda insanı deli ediyorBenim de 26 Aralık bende bekliyorum ve sanki son günler geçmiyor
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun Nasılsınız? Bebiş nasıl? Kaçıncı haftandaydın boyu kilosu falan ne durumda?Kızlar bebişime kavuştum darısı sıradakilere
Benim de 22 Aralık , 40 hafta olacam. Sadece vajene baskı hissediyorum böyle bıçak batıyor gibi . Başka bi belirtim yok bakalım nasıl olacak sürecimizAynen geçmiyo birde herkes doğurmadın mı diye soruyor oda insanı deli ediyor
İkinizin de doğumu pazartesi mi edahandro ?Benim de 8:45 te canım 7 de hastanede olun dediler ben de hiç uyuyamıyorum panik oldum gün geçmiyo resmen inşallah canım benim hayırlısıyla atlatalım
Benim arada sancım giriyo karnım taş gibi oluyo sonra geçiyor ama tabi düzenli doğum sancısı değil bebekte baya aşağıda inş hafta içi doğururum sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşBenim de 22 Aralık , 40 hafta olacam. Sadece vajene baskı hissediyorum böyle bıçak batıyor gibi . Başka bi belirtim yok bakalım nasıl olacak sürecimiz
Kız ben daha bugün hastane çantası hazırladım ben en son doğuran olarak biliyorum kendimi ama normal doğumu bekleyenler olunca öne gecebilirim 40 haftam 7 Ocak görünüyordu benim yani 30-31 Aralık gibi sezeryan tahmin ediyordu 18 inde belli olacak bakalimHerkes çoluk çocuğa karıştı ben arkadaşa gittim ordan avmye geçtim avm gezdim yarın doğurursam son güne kadar avm gezdim diyeceğim. Belirtiler sıfır derecesinde kasılmalar da az sadece göbeğim çok ortada toplandı kenarlardaki derimin yumuşadığını hissediyorum. Sen nasılsın var mı bişeyler grubun en son doğuranı kim olcak acaba yarışına girdim gibi hissediyorum kendimi djdjdj
Ya ben şey anlamında demiştim en çok karnında kim tutacak ben o yarışa girdim hayırlısı olsun sezaryen olunca en azından belli planlı oluyor böyle beklemesi garipmiş herkes soruyor fenalık geldiKız ben daha bugün hastane çantası hazırladım ben en son doğuran olarak biliyorum kendimi ama normal doğumu bekleyenler olunca öne gecebilirim 40 haftam 7 Ocak görünüyordu benim yani 30-31 Aralık gibi sezeryan tahmin ediyordu 18 inde belli olacak bakalim
Üzerinde tatsız kokusuz yazıyor aslında ben de bir baktım da gelmedi gerçekten tat ağzıma Emzirme bitince sürüyorum canım bir sonraki tura kadar emilip gidiyor zaten. Ama incia da güzel bir marka tüm ürünleriyleİncia da aynı şekilde silme gerektirmiyor diye biliyorum ama ben bir peçeteyle alıyorum yine ağzına tadı falan gelir diye. Ayy aynı şekilde ben yastığı, silikon ucu vs alana kadar çatlıyor çocuk. Babası laf sokuyor bana geçen anan robocop gibi oğlum aparatı bitmiyor az bekle diye
Bana özellikle meme uçların yara olmasın diye yazdım dedi. Kesi izi için sarnox jel verdi. 14.günden itibaren sür yara izin çok kalmasın dedi. Madecassol çok yağlı bir krem kesiyi fazla nemlendirir bence. Biraz kuruyup kabuk bağlaması lazım kesinin.
Ay kesinlikle ya. Gece en son yazan arkadaş öyle çok sinirim bozuldu ki kıza cevap yazmadım. Gelmiş diyo ki 12-18 aralık yerli malı haftası yerli malı haftasında mı doğacak acaba dedi. Ne alaka ya ne alakaaaaAynen geçmiyo birde herkes doğurmadın mı diye soruyor oda insanı deli ediyor
Ben oğlumda normal doğum bekliyodum herkes bana işte gününü beklemez önce olur Haziran sonu olursun kesin diyodu çocuk 40 haftalık oldu kafa daha yukardaydi bekleseydim 41-42yi bulurdum ben sezeryana döndük tam 40+0 da sezeryanla oldu. Hiç düşünme yani strese girince de gecikme oluyor ben bunu yaşadım. Stres illa erken doğumu tetiklemiyo yaniYa ben şey anlamında demiştim en çok karnında kim tutacak ben o yarışa girdim hayırlısı olsun sezaryen olunca en azından belli planlı oluyor böyle beklemesi garipmiş herkes soruyor fenalık geldi
Benim de kanala girdi mi acaba diyorum da saldım ben de pazartesi doktor ne derse onu yapıcam artık napalım dedim sezaryen seçeneğimizin olması rahatlatıyor sanırım. Yarın 40+0 olucam tamBen oğlumda normal doğum bekliyodum herkes bana işte gününü beklemez önce olur Haziran sonu olursun kesin diyodu çocuk 40 haftalık oldu kafa daha yukardaydi bekleseydim 41-42yi bulurdum ben sezeryana döndük tam 40+0 da sezeryanla oldu. Hiç düşünme yani strese girince de gecikme oluyor ben bunu yaşadım. Stres illa erken doğumu tetiklemiyo yani
Her şey yolundayza bebeğin suyu falan bebek ve senin için riskli bir durum yoksa bekle bence 41 de de doğurmak çok normal böyle direk şunu verelim yatış yapalım derse bı kac gün daha işte bence yani evinde ol hastane de beklemek yerine zaten iki üç güne bir çağırır 40 i da geçerse..inşallah hakkinizda en hayırlısı ne ise o olsun en kolayindanBenim de kanala girdi mi acaba diyorum da saldım ben de pazartesi doktor ne derse onu yapıcam artık napalım dedim sezaryen seçeneğimizin olması rahatlatıyor sanırım. Yarın 40+0 olucam tam
Onu da hiiiiiç takma, benimki kanalda yani hatta çok aşağıda. Pazartesi olan randevumu Çarşambaya mi alsam diyorum, öyle bir rahatlık geldiBenim de kanala girdi mi acaba diyorum da saldım ben de pazartesi doktor ne derse onu yapıcam artık napalım dedim sezaryen seçeneğimizin olması rahatlatıyor sanırım. Yarın 40+0 olucam tam
Şaka gibiler ya bi doğursaydık onlar rahatlayacak sanırımAy kesinlikle ya. Gece en son yazan arkadaş öyle çok sinirim bozuldu ki kıza cevap yazmadım. Gelmiş diyo ki 12-18 aralık yerli malı haftası yerli malı haftasında mı doğacak acaba dedi. Ne alaka ya ne alakaaaa