• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Her şey yolundayza bebeğin suyu falan bebek ve senin için riskli bir durum yoksa bekle bence 41 de de doğurmak çok normal böyle direk şunu verelim yatış yapalım derse bı kac gün daha işte bence yani evinde ol hastane de beklemek yerine zaten iki üç güne bir çağırır 40 i da geçerse..inşallah hakkinizda en hayırlısı ne ise o olsun en kolayindan🙏🙏
Benim doktor anladığım kadarıyla normal süreci sonuna kadar devam ettirmek istiyor. Sezaryen yanlısı asla değil. Nişan süpürme yapcak eğer kanala girdiyse pazartesi. Öyle süreçleri başlatmak istiyor. Hayırlısı diyip diyip oturuyoruz ben gidem de az daha sağı solu gezem 🤣🤣🤣

Onu da hiiiiiç takma, benimki kanalda yani 😀 hatta çok aşağıda. Pazartesi olan randevumu Çarşambaya mi alsam diyorum, öyle bir rahatlık geldi 😀

Yalnız bence bizim minik doğurdu, hiç sesi soluğu çıkmıyor 🥰 @minikfilozof
Evet ya doğurdu kesin o yazamadı herhalde koşturmadan. İnşallah herşey yolundadır resmen herkesi tek tek merak etmesi de ne zormuş🫠🫠

Üzerinde tatsız kokusuz yazıyor aslında ben de bir baktım da gelmedi gerçekten tat ağzıma 😅 Emzirme bitince sürüyorum canım bir sonraki tura kadar emilip gidiyor zaten. Ama incia da güzel bir marka tüm ürünleriyle 💕
Benim yaram şu an kalınlaşıp kabuklanmış durumda. Tabi bir hafta 10 gün daha beklerim. Zaten dikişlerin erimesine ortalama 15 gün demişti doktor. O süreç geçince bakacağım duruma.
Lansinoh da deneyeceğim belki daha iyi gelir. İçe gömük olunca çıkarken daha çok yara oluyor malesef tüm tuşlara basacağım o yüzden 🥲 Diğer türlü hep silikonla emzirmek zorunda kalıyorum o da içime sinmiyor hiç.
Benim dikişlerden falan bahsetmedi hiç yapıştırma yapılmış. Yine de bir dikiş oluyor mu bilmiyorum hiç.
Bazı yerleri hafif kabuklandı hatta korkup gitmiştim çok normal böyle olup iyileşecek demişti doktorum.

Bizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.

Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
Yarana bir şey sürmene gerek yok . Banyodan sonra ben peçete ile kuruluyordum bastırmadan . Onlar kuruyup bi süre sonra düşüyor .

Kızlar eşim askere gitti bakamadım buralara durumlar nedir kimler doğum yaptı son 3 4 günde ☺☺

outoffit outoffit başkanım bendeki liste bu, en sona da kendimi ekledim bendsn sonrakileri takip edemedim 🥹 bunların da hepsini eklemişsin galiba

LeyLA84db 5 Aralık, 3100 gr 49 cm 37+5

aydassss 5 Aralık, 3700 gr 39+0

cewriye 4 Aralık, 3720 gr 52 cm 38+5

EsrLiones 9 Aralık, 3970 gr, 37+0

kzkzkzkz 10 Aralık, 3500 gr 52 cm 39+0

hermoniel 9 Aralık, 3650 gr 50 cm

aydodo 7 Aralık, 3100 gr 48 cm 37+6

second_life 11 Aralık, 3500 gr 50 cm 40+3

orangegreysky 12 Aralık, 3500 Gr 49 cm 38+2
Oyy ben seni yerim 😍 Evet ekleyebildiğimi eklemiştim ama eksik kalan yerleri olmuştu tek tek etiket yapıp soracaktım gerek kalmadı 🥰 Şimdi bir check ederim diğerlerinde eksik kalanları sorarım artık 😍

Back