• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Canım bence mukuslu değil tabi gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Doktora gösterirsin en iyisi yakın zamanda kontrolünüz var mı.
Ayrıca burnunu temizle bence çok farkediyor yazık nefes alamıyor yavrular
Evet çok haklısın birde minicik oluyor zaten burunları. Benim hayatım durdu sanki o kadar kıyamıyorum ki. Keşke daha erken evlenip erken sahip olsaydım bebeğime. İçim eriyor bakarken

ilk haftadan sonra kullandım ben salonda yanımızda takılırken ana kucağında uyuduğu da oldu. uyuyabileceği tarzda olanlar ilk zamanlar daha çok iş görür bence. büyüdükten sonra da babybjörn tarzı hareket edebileceği şeyler daha iyi olur
Evet bende oyle dusunuyordum cok sagolun

Hastane tipi ile mi sağıyorsun? Power pumping denemiş miydin canım? Ben onu 2 gün yaptım sabah akşam baya artırmıştı. Bir arkadaş bana biberona çorap geçirdim içini hiç görmüyordum demişti.
Power pomping ne kuzum? Evet hastane tipi benimki. Bi de eller serbest ten var. Şuan ikisi de eşit çekiyor. 90 ml den sonra 30 mlye düştü akşam ama olsun ilk defa 90ı gördüm çok şükür

Kizlar size bir sorum olacak. Mart annesi olcam insallah. Ana kucagi kullaniyormusunuz ? Yani ilk ay bebeginize kullanabildiniz mi ? Yani gunduzleri beşik disinda neye yatirabilirim ana kucagi disinda bilemedim
Reflü yatağında benimki, onun dişinda maksimum yarım saat ana kucağında duruyor. Beşiğe şimdilik alıştırnak istemiyorum.

Mide bulandırıcı içerik !
Evet bende. Bende burnunu hiç temizlemedim arada hırıltılı oluyor o yüzden mı acaba. Birde şimdi kakası mukuslu gibi 32 günlük bugün dün aylık aşısını olduk ondan sonra mı oldu bilmiyorum gerçekten kafayı yicek gibi oluyorum. Kızlar bu mukuslu kaka mı sadece anne sütü veriyorum
Bu normal değil mi ya. Benimki hep böyle.

Ilk 1 ay pamuk yapmistim sonra level atladim,Islak mendilleri suda deterjanını parfumunu akıtıp saklama kabına braz ıslak sekilde koyuyuuordum klima karşısında bekliyordu ılık ılık siliyordum kakayi sonra lavobaya kosuyordum sabunlamaya...3. Bebekte hicbrni yapmadım rastgele yenidogan izotonik sulu molfx islak mendil aliyorum onunla siliyorum ya da popo yikama😂
Ben şimdilik aynı gidiyorum. Bakalım ne zaman level atlayacagim🤣

Power pomping ne kuzum? Evet hastane tipi benimki. Bi de eller serbest ten var. Şuan ikisi de eşit çekiyor. 90 ml den sonra 30 mlye düştü akşam ama olsun ilk defa 90ı gördüm çok şükür
Aşağıya resmi bıraktım. Baya yorucu oluyor ama 1 saat sağım yapıyorsun. Dinlenme dediği zamanda da gerçekten yatarak ya da ayaklarını uzatarak dinlenmen lazım.

Ben hastane tipinde 7 seviye yapıp çekimi mine getiriyordum 3 dk masaj gibi yaptırıyordum. Sonra çekimi maxa getirip seviyeyi 4e falan düşürüyordum. 3 damladan en son 40 mle kadar çıkmıştım. Ama 5 günlük bir süreçte.

Kendini hiç kasma zaten artacak o emin ol. Akşam 90 çok iyi. Normalde akşam azalır mesela sende baya iyi maşallah
IMG_8832.jpeg

Mide bulandırıcı içerik !
Evet bende. Bende burnunu hiç temizlemedim arada hırıltılı oluyor o yüzden mı acaba. Birde şimdi kakası mukuslu gibi 32 günlük bugün dün aylık aşısını olduk ondan sonra mı oldu bilmiyorum gerçekten kafayı yicek gibi oluyorum. Kızlar bu mukuslu kaka mı sadece anne sütü veriyorum
Canım hafif bi mukus var gibi cok da net degil ama endiselenmeni gerektirecek bir durum yok. Benim oglusum da mukuslu yapıyor hem de çok daha fazla. Ama doktor bu tek başına bir şey ifade etmez dedi.

Evet çok haklısın birde miniciknoluyor zaten burunları. Benim hayatım durdu sanki o kadar kıyamıyorum ki. Keşke daha erken evlenip erken sahip olsaydım bebeğime. İçim eriyor bakarken
Canım şuan kaygılı olman çok normal inan hepimiz öyleyiz. Bence yaşın bi önemi yok daha genç olup da yine kaygılı olabilirdin. Kaç yaşındasın ben de geç evlendim 34 yaşındayım hatta 35 oldum 🫣 nasip bu işler

bebek saatlerdir huysuz ya. gazını çıkartıyoruz masaj falan bi beş dkmiyivgibi sonra yine ağlıyor. kendini geriye doğru c yapıyor. ha bire emmek istiyor ama emerken de bulamıyormuş gibi ağzı açık meme ağzında aranıyor hala. süt mü yok acaba diye sinirlendim bi sıktım süt fışkırdı. eşim de çay içiyordu oha çayıma girecekti nerdeyse diyo 😂 diğer oğlum da sürekli bebeğin ağlama sesini taklit ediyor. bizim ev deliler evi oldu iyice 🤪
Bizimki de öyle, 4-5'ren beri uyumadı saat 12 canım sıkıldı

Aşağıya resmi bıraktım. Baya yorucu oluyor ama 1 saat sağım yapıyorsun. Dinlenme dediği zamanda da gerçekten yatarak ya da ayaklarını uzatarak dinlenmen lazım.

Ben hastane tipinde 7 seviye yapıp çekimi mine getiriyordum 3 dk masaj gibi yaptırıyordum. Sonra çekimi maxa getirip seviyeyi 4e falan düşürüyordum. 3 damladan en son 40 mle kadar çıkmıştım. Ama 5 günlük bir süreçte.

Kendini hiç kasma zaten artacak o emin ol. Akşam 90 çok iyi. Normalde akşam azalır mesela sende baya iyi maşallah
Eki Görüntüle 3531936
Ay yaparım ben bunu sağol canım😍 inşallah sende olduğu gibi bende de işe yarar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Benim de üç damlaydı, bu hafta hep sütle uğraştım valla. İnşallah bir sonuç elde edebilirim. Yakın arkadaşım " hastane tipiyle ilk ay tek sağımda en fazla 30 ml çıkardım, kafayı yedim ama bebeğimi 2 yaşına kadar emzirdim hiç korkma" dedi

Eki Görüntüle 3531936
Bir de dediğin çok doğru. Dün kitapta okudum. Önce masajı yüksek hızda düşük vakumda yaptırmak lazımmış, sonra düşük hız yüksek vakumda sağmak lazımmış. Ben onu dün öğrendim. Belki o da etkili olmuştur.

Ay yaparım ben bunu sağol canım😍 inşallah sende olduğu gibi bende de işe yarar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Benim de üç damlaydı, bu hafta hep sütle uğraştım valla. İnşallah bir sonuç elde edebilirim. Yakın arkadaşım " hastane tipiyle ilk ay tek sağımda en fazla 30 ml çıkardım, kafayı yedim ama bebeğimi 2 yaşına kadar emzirdim hiç korkma" dedi
Yoğunbakıma yatınca ağlaya ağlaya süt sağmama rağmen gelmişti sende her türlü gelir canım ki gelmiş. Yok diye bişey yok şuan gayet iyisin. 90 ml diyosun yaa sen gelir melir deme artık o düzene girmiş bile. Daha ne istiyorsun bebeğin midesi zaten yumruğu kadar 90 ml ile hayli hayli doyar. Ordan hesap et.
Kv geçen geldiğinde bana hala diyor ki sütün geldi mi sen de kendine aynı muameleyi yapıyorsun bak senin sütün vaaaar 😁😁

bebek saatlerdir huysuz ya. gazını çıkartıyoruz masaj falan bi beş dkmiyivgibi sonra yine ağlıyor. kendini geriye doğru c yapıyor. ha bire emmek istiyor ama emerken de bulamıyormuş gibi ağzı açık meme ağzında aranıyor hala. süt mü yok acaba diye sinirlendim bi sıktım süt fışkırdı. eşim de çay içiyordu oha çayıma girecekti nerdeyse diyo 😂 diğer oğlum da sürekli bebeğin ağlama sesini taklit ediyor. bizim ev deliler evi oldu iyice 🤪
Aha benimki bugub deli cikmazsam daha da cikmam😢

Bebiş 8 kat falan giyinik şu an hatta sıcak havlu sarıp onu da beline sardık ek olarak. Daha hiç uykuya dalamadı. Dalarsa kendi uyanana kadar beslemeyi düşünmüyorum :(

Bebiş 8 kat falan giyinik şu an hatta sıcak havlu sarıp onu da beline sardık ek olarak. Daha hiç uykuya dalamadı. Dalarsa kendi uyanana kadar beslemeyi düşünmüyorum :(
Bende aynı durumdayım artık korkmaya başladım ama her bebek farklı ama en son kundak yaptım biraz uykuya daldı gibi ama son 24 saatte 4-5 saat uyudu

Aha benimki bugub deli cikmazsam daha da cikmam😢
oy keşke bi yerlerinde yazsa sıkıntıları. eşim gezdirdi biraz uyudum. şimdi bebiş uyuyor ama nasıl olsa birazdan uyanacak diye uyumaya yeltenmiyorum hiç ağrısı olmasa böyle beklemeye de razıyım. inş siz uyuyabilmişsinizdir

Back
X