Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Benide korkutuyor 2 saat olmadan göğsüm taş gibi canım acımaya başlıyor bazen bebeği uyandırıyım emsin diyorum ama o da acıkmadığı sürece emmiyor bende sağım yapıyorum mecbur birde o göğsümün ucu ekstra acıyor kremler kullandım ama yok oranın hassasiyeti şişlikten muhtemelen ne zaman düzelir bu durum birde her emzirmede diğer göğsümden baya süt akıyor bir bakıyorum çocuğun üstü başıda batmış süt bulaşmış kıyafetine
İşte mochi orda devreye giriyo canım emzirirken diğer göğüse de onu takicaksin mochi tam doluyo emzirirken sonra hop dolaba bu arada maşallah diyim nazar olma sütün var seninde 🧿🧿

neden hemen mama verdiler ki ya? Doğum ağırlığı düşük değil o bebeğin. Hemen şekeri mi düşecek? Bence sen emzirmeye gayret et canım, üç damla gitse yeter ağzına. Üç gün az süt geldiği için bir sinir harbi yaşıyorlar ama dördüncü güne hiç sıkıntı kalmıyor. Hiç mamayla doldurmayın derim midesini ama siz bilirsiniz tabi
Emdikten sonra aranıyor diye verin dedi hemşire cano bilmiyorum ki. 2 saatte 1 bizim için sık emzirmedir daha sık emzirip yara yapmayın göğsünüzü dedi ama her ık dediğinde kayınvalidem mememe veriyor E çocuk istemeyince de aç bu diyor öyle bi döngüye girdik
Çok şükür iyisiniz 🙏🙏 rabbim evladınla güzel bir ömür nasip etsin ❤️❤️ seni hiç görmedim ama çok seviyorum . İyi ki sohbetimiz kesişmiş . Çok mutlu olun 🧿
Ben de seni, sizi çok seviyorum kuzum çok teşekkür ederim 🙏🏿

Ben de agladim 🙈 oyuzden kendini yalniz hissetme bugun hic uyumadi sadece emmek kstedi ama ben sifir uyku birtim artik onda da agladim beceremiyomuyum bir seyi yanlis mi yapiyorum diye annem delirme kendine gel diyo ama iste hassasiyet olunca
Yaaa bence çok tatlıyız 🫶🏻 biraz zaman geçip şöyle sanki kendini izlediğinde yani kameranın başına geçtiğini farz edelim, çok yeterli çok güçlü bir anne olduğunu göreceksin. Ağladıktan sonra kendini sakinleştirirken düşündüm bende:
Geçen sene bu zamanları tam bu günleri hatırlıyorum da, 3.kez düşük yapmıştım . Artık olmayacak sanırım Allah büyük deyip ağlayamamıştım bile. Şimdi şu dersimin güzelliğine bak 🥹🥹

Emdikten sonra aranıyor diye verin dedi hemşire cano bilmiyorum ki. 2 saatte 1 bizim için sık emzirmedir daha sık emzirip yara yapmayın göğsünüzü dedi ama her ık dediğinde kayınvalidem mememe veriyor E çocuk istemeyince de aç bu diyor öyle bi döngüye girdik

Ben de seni, sizi çok seviyorum kuzum çok teşekkür ederim 🙏🏿
Bizim bebeğimiz de ilk doğduğu gün çok arandı çok ağladı uyumadı hatta kattaki tüm bebişler ağladı uyuyamadı hepsinin derdi açlık malesef. Mama bazen bu aşamada iyi oluyor bazı bebekler için çünkü sarılık o anlarda başlıyor diyorlar. Hem her arandığında memende olması da iyi demişti hemşire bana. 5 dk beslenme geri kalan tüm zamanları duygu alış verişi olarak düşün demişti. Daha 4 gün oldu ama her geçen gün bir şeyler yoluna girecek gibi hissediyorum.

seni daha tanımadan yansıttığın enerji beni yükseltiyor i, bebeğinle çok keyifli zamanlar geçireceğinizi hissediyorum 🍀

Kızlar ben doğum yaptım öğlen 3de suyum geldi 4 buçukta hastaneye geldim. Gece 1 buçukta doğum yaptım. Normal doğum oldu epidural yapacakları ilaç gitmeyince çıkardılar. O yüzden beni zorladı. Bebeğim 39+5de 3630 gr olarak doğdu.
Maşallah tosuncuk gelmiş sefa getirmiş 🫂🥰 sağlıkla büyüsün canım
2de oğlumu kucağıma aldım her şey çok rutin ve güzel geçti. beni en zorlayan sonraki bir saatlik titreme olayıydı. spinal oldu. doktorum odaya çıkar çıkmaz kahve ve su iç dedi. kahveyi içince titreme geçti. ikimiz de iyiyiz. bebiş 3180 gr 52 cm. biraz uyumayı denicem. bu arada bulantılar yanmalar ve nefes darlığı bir anda geçiverdi müjde size :)
Hayırlı uğurlu olsun kuzum 🧡🫂 gözün aydın 🥰 darısı bizlere inşallah.
biz de şükür kavuştuk bebişimle 🫶🏻 09:59’da geldi 3.5 kg 51 cm bir minik prenses Asyakuş🤍🐣
dün bugün hep sakindim sezaryan da güzel geçti sadece çekme sırasında hissettim asla ağrı acı hissetmedim. şuan biraz ağrım başladı güçlü bir ilaç verdiler yürütmeden önce. yürütme de güzel geçer inşallah. sezaryandan çıkar çıkmaz da sütüm geldi şükürler olsun. 1 aydır lansinoh sürmeye başlamıştım ama tabi emerken acıyor sonrasında rahatlıyor. Allah hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin 🙏🏻
Gözün aydın kuşum 🥰🧡 sağlıkla büyüsün minnoşumuz 🧿

Benide korkutuyor 2 saat olmadan göğsüm taş gibi canım acımaya başlıyor bazen bebeği uyandırıyım emsin diyorum ama o da acıkmadığı sürece emmiyor bende sağım yapıyorum mecbur birde o göğsümün ucu ekstra acıyor kremler kullandım ama yok oranın hassasiyeti şişlikten muhtemelen ne zaman düzelir bu durum birde her emzirmede diğer göğsümden baya süt akıyor bir bakıyorum çocuğun üstü başıda batmış süt bulaşmış kıyafetine
Oh maşallah 🧿 benim öyle almıyor ya ama
Senin baya çokmuş muhakkak düzenli sağ canım

Mama saniirim ishal yapiyor cocugu hep hizirsuz bugun 2 kere ishal yapti simdi 3 oldu 😢 yarin bi yenidogan Bolumunu bi arayip sorucam .

acilmam 2cm olmus dun tamamen kapaliydi bir gunde acilmis. kanama serviksten geliyor rahim agzinin cevreleyen zardan. yumusamis ve acilma basladigi icin birden kanama da olusmus. istersen bu gece kal istersen eve git dediler sancilarim da 120-130 civarlarina cikti her 10 dkda bir.
tekrar kanama olursa ya da sancim olursa gelicem sadece evde uyumak daha rahatsa evde uyu dediler. kanamanin plesantayla alakasi yokmus
mukuslu suyla karisik kanama olarak gozukuyor

acilmam 2cm olmus dun tamamen kapaliydi bir gunde acilmis. kanama serviksten geliyor rahim agzinin cevreleyen zardan. yumusamis ve acilma basladigi icin birden kanama da olusmus. istersen bu gece kal istersen eve git dediler sancilarim da 120-130 civarlarina cikti her 10 dkda bir.
tekrar kanama olursa ya da sancim olursa gelicem sadece evde uyumak daha rahatsa evde uyu dediler. kanamanin plesantayla alakasi yokmus
mukuslu suyla karisik kanama olarak gozukuyor
Ayy hadi sağlıcakla gelsin bebişin Allah yardımcın olsun. Çok şükür bir sorun da yokmuş yarın bebişin kucağında olur o zaman 🥹🥹

Yani su farklı sonuçta bilemedim bende gittinmi ne kadar kaldı hastaneye merak ettim bende
rahim agzindaki zardan gelen kanamaymis Nursen, acilma basladigi icin. bebekten ya da plesantadan gelmiyor dediler. mukuslu kanama diye not dusuldu dogum baslangici olarak gorduler devam da edebilirmis bazi kadinlarda oluyormus boyle ozellikle rahim agzi sert olup birden acilma baslayanlarda

Ay o ne gerçekten insan ikinize der bari. Bide iyi gelin versin falan şaf sokar gibi😡terbiyesiz kadın. Ayrıca sen ona çocuk veren kadınsın asıl senin kıymetini anlasınnn
Valla canım artık gülüp geçiyorum. Kafama taktığım anda hiçbir sorun çözülmüyor. İnsanlar değişmiyor bunu anladım zamanla. Duymamaya çalışıyorum. Ders çıkarmaya çalışıyorum. İleride gelinime nasıl davranmam gerektiğini öğreniyorum belkide. Sadece kendi oğlunun annesi değil, tüm çocuklara ya da savunmasız canlılara anne olduğunda gerçek bir anne oluyorsun aslında… Bana lafları söylüyor ama oğlu yerin dibine giriyor bunu görmüyor mesela… Ben bozulmamısım gibi yapmaya çalışıyorum, oğlu toparlamaya çalışıyor falan. Uzaklaşıyor insan. Sonra sevilmemesi, aranmamasını anlamlandıramıyor. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor işin sonunda.

Orangegreysky Orangegreysky Yeni öğrendim canım. Başın sağolsun. Çok üzüldüm 🙏🏻😞 mekanı cennet olsun annenin… oğlun sana en büyük teselli olacak. Harika bir anne olacaksın. Sana güç verecek. Çok dua edeceğim 🙏🏻

rahim agzindaki zardan gelen kanamaymis Nursen, acilma basladigi icin. bebekten ya da plesantadan gelmiyor dediler. mukuslu kanama diye not dusuldu dogum baslangici olarak gorduler devam da edebilirmis bazi kadinlarda oluyormus boyle ozellikle rahim agzi sert olup birden acilma baslayanlarda
Hmm anladım canım hadi bakalim🥰🥰🙏🙏

X