Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Her gelen hemşire bebek kalın giyinmiş size kimse söylemedi mi diyor. En sonunda kayınvalidemi ikna edebildik en azından emzirirken açıyoruz üstünü zıbınla kalıyor bi tek. Ama her seferinde hemşireler öyle diyor ama senin ilk çocuğun sen bilmezsin üşütür bebek böyle diyor :KK43:

Her gelen hemşire bebek kalın giyinmiş size kimse söylemedi mi diyor. En sonunda kayınvalidemi ikna edebildik en azından emzirirken açıyoruz üstünü zıbınla kalıyor bi tek. Ama her seferinde hemşireler öyle diyor ama senin ilk çocuğun sen bilmezsin üşütür bebek böyle diyor :KK43:
Yavrum hemşireyle birebir konuşma şansın yok mu, azıcık çıkışsa öyle ikna olur belki sen de muhatap olmamış olursun hem.

Yavrum hemşireyle birebir konuşma şansın yok mu, azıcık çıkışsa öyle ikna olur belki sen de muhatap olmamış olursun hem.
Valla doğuma giderken bile dedim, kayınvalidem eşek kadar battaniye koymuş diye, siz söyleyemediğinizi bana söyleyin ben iletirim kendisine dedi kızcağız. İletiyor da ama bizimki arkadan söylüyor siz ona güveniyorsunuz ama... deyip. Çocuk sizin çocuğunuz yine siz bilirsiniz ama hasta olur diyor öyle deyince biz de bi acaba oluyoruz canım sıkıldı

Valla doğuma giderken bile dedim, kayınvalidem eşek kadar battaniye koymuş diye, siz söyleyemediğinizi bana söyleyin ben iletirim kendisine dedi kızcağız. İletiyor da ama bizimki arkadan söylüyor siz ona güveniyorsunuz ama... deyip. Çocuk sizin çocuğunuz yine siz bilirsiniz ama hasta olur diyor öyle deyince biz de bi acaba oluyoruz canım sıkıldı
Ben geçen gün LeyLA84db LeyLA84db doğumuna gittim bebiş zıbınla duruyordu. Onlar da sarmış hatta doktor açın giydirmeyin demiş, bebiş gayet mutlu görünüyordu. Bir alt üst veya tulum yeterlidir bence de, hemşirelerin bir bildiği vardır yav. Sen sadece uzmanları dinle çiçeğim karıştırma kafanı, onlara kalsa pirinç unu ve 40 derecede battaniyeyle devam

Ben geçen gün LeyLA84db LeyLA84db doğumuna gittim bebiş zıbınla duruyordu. Onlar da sarmış hatta doktor açın giydirmeyin demiş, bebiş gayet mutlu görünüyordu. Bir alt üst veya tulum yeterlidir bence de, hemşirelerin bir bildiği vardır yav. Sen sadece uzmanları dinle çiçeğim karıştırma kafanı, onlara kalsa pirinç unu ve 40 derecede battaniyeyle devam
Şapkayı çıkardık hemşireye dedi ki şapka takalım mı kafası üşüyo. Hemşire de dedi ki evet kafadan üşür çocuk emzirilmediği zamanlarda takın. Bize döndü kayınvalidem aha sordum işte ben taksam laf ederdiniz dedi. Peşine ben işte 2 kat giydirilmeyi sordum giydirmeyin dedi kayınvalidem diyor ki siz ona güveniyorsunuz ama... E dedim senin kendi işine gelen şeyde güveniyoruz ama hemşireye niye bizim sorduğumuza güvenmicez? Yorucu yav

Şapkayı çıkardık hemşireye dedi ki şapka takalım mı kafası üşüyo. Hemşire de dedi ki evet kafadan üşür çocuk emzirilmediği zamanlarda takın. Bize döndü kayınvalidem aha sordum işte ben taksam laf ederdiniz dedi. Peşine ben işte 2 kat giydirilmeyi sordum giydirmeyin dedi kayınvalidem diyor ki siz ona güveniyorsunuz ama... E dedim senin kendi işine gelen şeyde güveniyoruz ama hemşireye niye bizim sorduğumuza güvenmicez? Yorucu yav
Gerçekten çok yorucu ya, okurken yoruldum yani. Canın burnundadır bir de azıcık surat asıver yavrum bir şey olmaz, hemşireden iyi mi bilcez biz

acilmam 2cm olmus dun tamamen kapaliydi bir gunde acilmis. kanama serviksten geliyor rahim agzinin cevreleyen zardan. yumusamis ve acilma basladigi icin birden kanama da olusmus. istersen bu gece kal istersen eve git dediler sancilarim da 120-130 civarlarina cikti her 10 dkda bir.
tekrar kanama olursa ya da sancim olursa gelicem sadece evde uyumak daha rahatsa evde uyu dediler. kanamanin plesantayla alakasi yokmus
mukuslu suyla karisik kanama olarak gozukuyor
Günaydın. Benimde dün rahim ağzında kramplarım vardı böyle iğne batar gibi baskı da vardı. Şimdi kalktım kanlı hafif yapışkan akıntı geldi baya kırmızı renkliydi direkt kan gibi değil ama kan yoğunluklu. Sildim birkaç peçete sonra geçti. Sancı yok şu an🥺bekliyorum bakalım nolcak korktumda bir bebek hareketi takip edeceğim

Valla canım artık gülüp geçiyorum. Kafama taktığım anda hiçbir sorun çözülmüyor. İnsanlar değişmiyor bunu anladım zamanla. Duymamaya çalışıyorum. Ders çıkarmaya çalışıyorum. İleride gelinime nasıl davranmam gerektiğini öğreniyorum belkide. Sadece kendi oğlunun annesi değil, tüm çocuklara ya da savunmasız canlılara anne olduğunda gerçek bir anne oluyorsun aslında… Bana lafları söylüyor ama oğlu yerin dibine giriyor bunu görmüyor mesela… Ben bozulmamısım gibi yapmaya çalışıyorum, oğlu toparlamaya çalışıyor falan. Uzaklaşıyor insan. Sonra sevilmemesi, aranmamasını anlamlandıramıyor. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor işin sonunda.
Çok haklısın. Çokta iyi kalplisin yani insanları asla anlamıyorum bu kadar alenen kötü olmayı. Saygı duy yeni bebeği olmuş bir anne var karşında ama işte. Dediğin gibi işte bırak görmezden gel karşılığını bulsun davranışlarının

Günaydın. Benimde dün rahim ağzında kramplarım vardı böyle iğne batar gibi baskı da vardı. Şimdi kalktım kanlı hafif yapışkan akıntı geldi baya kırmızı renkliydi direkt kan gibi değil ama kan yoğunluklu. Sildim birkaç peçete sonra geçti. Sancı yok şu an🥺bekliyorum bakalım nolcak korktumda bir bebek hareketi takip edeceğim
istersen sen de git hastaneye. beni dun gece yatiracaklardı eve gelmek istedim uyumak icin, tekrar gidicem kahvaltidan sonr. bana ped taktilar az az kanama var cunku serviks duvarindan geliyor dediler hassas orasi acilma oldukca. böylr kanamalı hiç duymamıstım baskasından mukuslu kanamaymıs kontrol ettiler.
oyle asırı değil ama ped e geçiypr az az da olsa var tuvalete gittim baktım yine var çişimi yaptıktan sonra geldi yine regli gibi az

Aramıza hoşgeldin

Oy çiçeğim sen niye bu saatte ayaktasın 😅

X