Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
gece 3te doğum var ☺️ öncesinde 8 saat aç kalmam gerekiyormuş.
Acil mi gittin hastaneye , niye o kadar gece saatine koydular ameliyatı . Kaçırdım galiba yazışmaları 😅 planlı değil miydi seninkii ? Ne çok soru sordum hala soruyorum 🤣 istediğin sorudan başlayabilirsin şekerim 🤣🥰

Valla 7.30 burda ol dedi hemşire 7 de evden çıkarım yarım saat sürüyor birde trafik oluyor
Yarın yine 3 bebek olucak sağlıkla gelsin minnoslar tabi supriz yapan bebeğimiz olmazsa🥳🥳
denedim uyuyamadım ya. 1de yatış olacak. ondan sonrası çabuk geçer herhalde. sezaryen de tuhafmış sınava giryoemuş gibiyim 😅 her şey hazır evi topladım. saati bekliyorum :))
Geciyo geciyo nst seni hazırlamaları felan heyecanlı oluyo ya😅😅

Acil mi gittin hastaneye , niye o kadar gece saatine koydular ameliyatı . Kaçırdım galiba yazışmaları 😅 planlı değil miydi seninkii ? Ne çok soru sordum hala soruyorum 🤣 istediğin sorudan başlayabilirsin şekerim 🤣🥰
doktorun nöbet işleri karıştırdı canım 😂 gece ilgilenirim diye böyle olsun mu dedi ben zaten her şeyi kabul ediyorum hemen 😂

Kizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim
Bende seninle aynı olmuştu canım aventin biberonuyla verdim iki kez yapmadı meme reddi sonuna kadar içmişti mamayı

doktorun nöbet işleri karıştırdı canım 😂 gece ilgilenirim diye böyle olsun mu dedi ben zaten her şeyi kabul ediyorum hemen 😂
Evet mantıklı 🤣 benim aklıma bişiler oldu bu doğumdan sonra ya aşırı unutkanlık, parçaları zor birleştirme , basit sorular 😅 çok güzel geçsin doğumun , çok çabuk ayaklan toparlan inşallah . Bak mesela sana dua edip yorum yazdım mi hatırlamıyorum 😅 olsun fazla dua göz çıkartmaz

Hastane çok sakin oluyo bende akşam girdim ya sezeryana ne kadar rahattı valla doktor sürekli senle ilgileniyo insanın hoşuna gidiyo hatta odadan doktorla beraber indik ameliyathaneye 😅

Evet mantıklı 🤣 benim aklıma bişiler oldu bu doğumdan sonra ya aşırı unutkanlık, parçaları zor birleştirme , basit sorular 😅 çok güzel geçsin doğumun , çok çabuk ayaklan toparlan inşallah . Bak mesela sana dua edip yorum yazdım mi hatırlamıyorum 😅 olsun fazla dua göz çıkartmaz
ahahah çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var ☺️ doğumdan sonra öyle oluyor ben çocuk kucağımdayken eşime bağırmıştım çocuk odada ağlıyor diye 😂😂 sonra düzeliyorsun birazcık 😁

Hastane çok sakin oluyo bende akşam girdim ya sezeryana ne kadar rahattı valla doktor sürekli senle ilgileniyo insanın hoşuna gidiyo hatta odadan doktorla beraber indik ameliyathaneye 😅
oh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diye

oh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diye
Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor canım eskiden kullanılıyordu daha çok artık ilk seçenek belden uyuşturma

Ben doktora sordum nasıl yapıyorsunuz diye, normalde spinal ama biraz daha konforlu olayım istersen epidural yaparız dedi. Belden açıklık bulamazlarsa genele dönebilir dedi ama daha önce spinal olmuştum bulurlar herhalde

Ben doktora sordum nasıl yapıyorsun diye, normalde spinal ama biraz daha konforlu olayım istersen epidural yaparız dedi. Belden açıklık bulamazlarsa genele dönebilir dedi ama daha önce spinal olmuştum bulurlar herhalde
yani olay anında da bi şeyleri değiştirebiliyorlar demek. inş hepimizin güzel geçer yarın buralar bebiş dolar 🙏🏻☺️

X