Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Biz pazar denedik. Sperm hatta beklesin diye kalkmadım biraz ama noo😄gerçi nişan gelmişti o gün ama yinede devamı gelmesi. Bugün deneyelim bir kez daha😄😄
nisan geldi mi senin? bu cok iyi birsey demek acilman oldu senin ya iste bugun bana dediki doktor rahim agzindan membranlari supurebilirim nisan alma islemi sanirim bu, onun icin bile bir miktar acilma gerekir demisti.. ee senin olmustur acilman doktor bakti mi hic nisandan sonra?

Kizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim
Ben lansinoh biberon kullandım canım meme reddi yaşamadım kaşık biberon hiç kullanmadim

Evet gelen akıntı nişandı bence doktorda silinmiş nişan dedi ama bir parmak girmiyor dedi bu açıklık yok demek sanırım var yok demedi çünkü. Başka da bir şey olmadı bende
bak bana tamamen kapali rahim agzin ve sert dedi. senin bir parmak girmiyor demis bir miktar var belki ya da rahim agzin yumusamis en azindan, bence bu iyi birsey bir kac gune hizlanabilir surec

Kizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim
Canım ilk hafta ben de kaşık biberon kullandım. Ama sonraki hafta biraz daha ağzını aça aça içince sanki hava da yutuyormus gibi geldi. Ben de biberona geçtim. Comotomo kullanıyorum. Bebek çekerse geliyor. Sağdığım sütleri onunla veriyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı.

Canım ilk hafta ben de kaşık biberon kullandım. Ama sonraki hafta biraz daha ağzını aça aça içince sanki hava da yutuyormus gibi geldi. Ben de biberona geçtim. Comotomo kullanıyorum. Bebek çekerse geliyor. Sağdığım sütleri onunla veriyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı.
Bende de dr browns var asiri guzel yorumlari simdi verdim mama cocuk acmis gercekten oturup aglayasim var nedendir bilmem lohusalik sanirim .

Doymuyor cocugum cok uzuluyorum en azindan gunde 1-2 deniyim diyorum mama zaten gun icinde meme aliyor onda bi sikintim olmuyor

Bende de dr browns var asiri guzel yorumlari simdi verdim mama cocuk acmis gercekten oturup aglayasim var nedendir bilmem lohusalik sanirim .
Bı öncekinde kızımda kullanmıştım ondada meme reddi yaşamadım şuanda da lansinoh çok şükür iyi arada bir ver biberonla sürekli vermiyoz ki zten sarılığı iyice atlatalim düzene gireriz🥹🥹

X