Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
hic oyle birseyden bahsetmedi.. vajinaya balon yerlestirmekten bahsetti acilma olmasi icin yok dedim ben de hic duymadim zaten. medikal hicbirsey veremeyiz oncesi sezaryen oldugu icin dedi
Vajinaya balon benim doktorum da uyguluyormuş. Doktorun gebelerinin oldugu whatsapp grubu var orda dogum hikayelerini anlatanlar vardı bir iki tanesinde okumuştum devamında normal dogumla dogurmuştu o okuduklarım. Sen de bir sans verebilirsin belki nasıl bir sey oldugunu ben de bilmiyorum ama

Vajinaya balon benim doktorum da uyguluyormuş. Doktorun gebelerinin oldugu whatsapp grubu var orda dogum hikayelerini anlatanlar vardı bir iki tanesinde okumuştum devamında normal dogumla dogurmuştu o okuduklarım. Sen de bir sans verebilirsin belki nasıl bir sey oldugunu ben de bilmiyorum ama
kafam cok karisik biraz acili bi islem olacagini soyledi doktor o dusunde itti beni yoksa pazartesi deneyebiliriz demisti. bir yanim acilma rahim agzi yumusamasi olur bekle diyor daha 39+4um bugun. annem de bana kızıyor sezaryen gunu cok geç diye tam 40+6 olucam insallah riske atmiyorumdir diyorum. boyle arafta kaldim biraz rahatlayip surece de bakmak istiyorum..

Kızlarrrr sabahtan hiçbir belirtim yoktu duşa girdim çıktım tam giyinicem saat 14:55de suyum geldi. 1 saat evde durduktan sonra hastaneye geldim 4 cm açıklığım varmış. Evde beklediğim 1 saatte de sürekli suyum gelmeye devam etti. Dua edin banaaa 🥹🥹
Sağlıkla gelsin inşallah. Darısı bize🙏🥹

Bende de tık yok şu an. Merdiven indim çıktım yürüdüm azıcık çömelip durdum. Arada karın ağrısı oluyor ama geçiyor o da zaten bir süredir var🥲39+3üm. Su falan gelse sancı olsa da gece hastaneye gitsem doğursam istiyorum tabii bebekte bende sağlıklı olarak😄artık doğurmak istiyorum hurma da yedim. Başka ne yapılır bilmiyorum

Bende de tık yok şu an. Merdiven indim çıktım yürüdüm azıcık çömelip durdum. Arada karın ağrısı oluyor ama geçiyor o da zaten bir süredir var🥲39+3üm. Su falan gelse sancı olsa da gece hastaneye gitsem doğursam istiyorum tabii bebekte bende sağlıklı olarak😄artık doğurmak istiyorum hurma da yedim. Başka ne yapılır bilmiyorum
Alaturka tuvalete oturma gibi hareket yapıyordu dün bi kız instada bugün doğurmuş canım dene istersen 😅

Kızlarrrr sabahtan hiçbir belirtim yoktu duşa girdim çıktım tam giyinicem saat 14:55de suyum geldi. 1 saat evde durduktan sonra hastaneye geldim 4 cm açıklığım varmış. Evde beklediğim 1 saatte de sürekli suyum gelmeye devam etti. Dua edin banaaa 🥹🥹
Sağlıkla gelsin inşallah bir avazda doğur 🤗

cinsel munasebet 😂 ben onu da denicem su karnimla 🤣🤣 sperm rahim agzini yumusatiyormus doktor dedi bir hormonu tetikleyip suni sanciyla benzer dedi

Kizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim

Benim hiçbir belirtim yoktu arkadaşlarla görüştük hatta eve geldik yattık sonra gece karnımda ufak bi balon patlamış gibi pıt ses geldi sanki lavaboya gittim tuvaletim gelmişti sonra tekrar odaya geldim istemsiz suyum geldi azar azar ama hiç sancım yoktu 15-20 dakika sonra sancılarım başladı hemen gitmek istemedim duşa girdim sıcak su ile oyalandım az çıktım hazırlandım hastaneye geldik ortalama 2 saat olmuştu ama sancılarım sıklaşmıştı sonra baktılar 4-5 cm açılma biraz daha vakit geçirince hastanede açılmam arttı . Suniye gerek kalmadı canım kendi sürecim ilerletti bi de bilmem inanır mısınız Meryem ana otunu hazır etmiştik evden çıkarken suya koyduk yanımıza aldık benim sürecime bence faydası oldu 🥰🥰🥰
Maşallah son zamanlarda grubumuzda hep pozitif doğum hikayeleri okuyoruz, devamı da hep böyle gelsin inşallah 🙏🏻🤍

Sana ve zaman ayırıp tecrübelerini paylaşan diğer tüm annelere de ayrıca teşekkür ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻

X