Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
oh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diye
Evet canım esenler medipol kesinlikle spinal ol zaten çok keyifli ve konforlu oluyo 🥳🥳🥳 zaten bı problem olunca yada kendini kötü hissettiğin an sana sormadan uyuturlar🥰🥰

teşekkür ederim ☺️ sabah olacaktı aslında ama doktorum bu gece nöbetçiymiş. tüm gece daha rahat ilgilenirim dedi. sabah yapsa ameliyatı yapıp gidecekti. benim de içime geldi ya heyecandan uyuyamayacaktım zaten bu gece
Ay iyi olmuş benim akşamüstü 3te yarın 8 saat su yok yemek yok oruç gibi :KK43: nasıl dayanacağım bilmiyorum. Heyecandan o an tamam dedim 12.12 olsun diye ama şu an pişmanım jdhdh

Ay iyi olmuş benim akşamüstü 3te yarın 8 saat su yok yemek yok oruç gibi :KK43: nasıl dayanacağım bilmiyorum. Heyecandan o an tamam dedim 12.12 olsun diye ama şu an pişmanım jdhdh
Çok heyecanlı kızlar 🥰😍 yarında baya doğuracak olan arkadaşımız var 🧿 ikişer üçer beşer bebişler geliyor. Sağlıkla gelsin bebişin kuzum 🧡

Sezaryen olan kızlar. Ameliyattan ne kadar süre sonra su içtiniz. Ne kadar süre sonra yemek yediniz ve ne yediniz? Ne zaman katı bi şey yemenize izin verdiler? Cok canımı sıkıyo yiyip içmeme konusu şu an

Sezaryen olan kızlar. Ameliyattan ne kadar süre sonra su içtiniz. Ne kadar süre sonra yemek yediniz ve ne yediniz? Ne zaman katı bi şey yemenize izin verdiler? Cok canımı sıkıyo yiyip içmeme konusu şu an
3-4 saat sonra sıvı olarak başlayabiliyorsun. Yani ben başladım en azından ilaç içmem gerekiyordu su ile başladım sonra kahve ve kayısı nektarı 6-7 saat sonra da çorba içmiştim. Serum bağlıyorlar ya o yeme içme isteğini kesiyor zaten bebişe kavuşmanın heyecanıyla aklına gelmez merak etme 🥰

Hemşire izin vermedi ama yarım saat sonra doktorum geldiğinde su icebilirsin dedi ayaklarını hissedince yiyip içmek serbest

3-4 saat sonra sıvı olarak başlayabiliyorsun. Yani ben başladım en azından ilaç içmem gerekiyordu su ile başladım sonra kahve ve kayısı nektarı 6-7 saat sonra da çorba içmiştim. Serum bağlıyorlar ya o yeme içme isteğini kesiyor zaten bebişe kavuşmanın heyecanıyla aklına gelmez merak etme 🥰
Benim derdim yemek değil ki su zaten :KK43: cikinca hemen su icebileceksem tamam

kizlar simdiden kolayliklar diliyorum size. kendi sezaryenimi hatirladigimda once serum veriyorlardi yemek kismini hatirlayamadim hic ama herhalde o aksam yemegini yemistim ben ac uyumadigimi biliyorum benim de sezaryanim aksam ustune dogru 4te olmustu gec de olsa yemek yemistim hastanede

Misafirler geldi, uğradılar daha doğrusu. İçeri geçip 5 dakika kıvrandım sancıdan, geri yanlarına geçtim sonra. Çat diye doğuraydım ne curcuna olurdu
😅 Bu geceyi hayırlısıyla bı atlat canım yarın kucağında inşallah hazirliklar tamammi kapinin önüne kondumu valizler 🥹🥹🥹ayhh çok guzel

X