- 26 Eylül 2024
- 1.252
- 1.745
- 48
Maşallah, Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogum yaptim sabah 11 de cok sukur Rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bebekte bende iyiyiz. Tahminimizden buyuk dogdu 3970
Normaldir diyee düşünüyorum ya mesaneye kadar sıkıştırıyor çünkü rahim. Bende çiş kacirmiyim diye ped takıyorum suyum g3lse de anlamicamKasılmalarım sırasında çişim varmış gibi oluyor, eğer tuvalete gidersem yapıyorum da gerçekten ama gitmezsem kasılma geçince o his de geçiyor. Benim kasılırken ufak ufak suyum mu geliyor yav acaba öyle bişi olabilir mi yoksa kasılırken idrara sıkışmak normal mi
Yok valla nst çekildi sancı da yok. Açlık tokluk kan şekeri verdim idrar verdim yarın sonuç göstercem tekrar
kasılma sırasında idrar torbasına baskı olduğu için böyle hissediyoruz bence azıcık da olsa altımıza yapacakmış. gibiKasılmalarım sırasında çişim varmış gibi oluyor, eğer tuvalete gidersem yapıyorum da gerçekten ama gitmezsem kasılma geçince o his de geçiyor. Benim kasılırken ufak ufak suyum mu geliyor yav acaba öyle bişi olabilir mi yoksa kasılırken idrara sıkışmak normal mi
hafif sızı oluyor sonralarda da. dişi çıkınca bi de gözünün içine bakıp ısırıp gülüyorlar o kadarDeneyimli annelerr , bu memeyi ağıza aldığındaki o ilk acı ne zaman geçiyorgeçiyor mu ? Ben süt sağıyorum haftalardır ama bebek acıtıyor baya çekerken
gözünüz aydınnnKizlar ben dogum yaptim sabah 11 de cok sukur Rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bebekte bende iyiyiz. Tahminimizden buyuk dogdu 3970
Hadi hayırlı güzel sonuçlar al inşallah canımYok valla nst çekildi sancı da yok. Açlık tokluk kan şekeri verdim idrar verdim yarın sonuç göstercem tekrar
Kayınvalidem her gün karnımı kontrol ediyor benim, 10 gündür indi diyor djgngkızlar benim göbüş biraz aşağı indi sanırım dedikleri gibi ciğerlerimde bir rahatlama oldu ayyy korkuttu bu durum beniperşembeye kadar bekler mi annecim
Bazen silikonsuz da tutuyor ama devamını getiremiyor. Azıcık çıktı aslında ama yetmiyor o çıkarıcı gelince çıkarmaya uğraşacağım biraz daha. Her seferinde incia krem kullanmama rağmen çökük olduğu için çok hassas yara da oluyor mamajoo nun göğüs ucundan da sipariş edeceğim en iyisi o diyorlar. Ucu olan göğsümde de kullanıyorum silikon ucu yaralardan ötürü.Canım ucu olmasada sen her defasında önce göğsünü vermeyi dene o tutarsa uç çıkar ancak ben de ondan önce bir sürü yöntem denedim bebiş emmeye başlayınca ancak çıktı uç çok aç olduğundan özellikle o göğsünü dene önce göğsünü sıkıp süte bula ondan sonra tutturmayı dene
ayyy iyi bari beklicek beklicek inşallahKayınvalidem her gün karnımı kontrol ediyor benim, 10 gündür indi diyor djgng
Ben ilk iki gün emzirdim birini silikon uçla diğerini memeden. Sonra hastaneye yatınca orada mama verdiler sağmayla gelmedi sütüm. Sonra her gün gidip yarım saat emzirdim. Yokluğunda çok uğraştım sütüm çekilmesin üzüntüden diye sürekli sağdım gelmese bile. Şu an ona yetecek kadar geliyor sanırım. Kaka yapması falan iyi ama henüz kilo almadı. Göğüs uçlarım zaten çökük o yüzden yara oldu ama madecassol krem ve incia kremle toparlamaya çalışıyorum halen. Özellikle incia krem pratik geldi madecassolü sürünce yıkamak gerekiyor ama incia her emzirmeden sonra sürüyorum yıkamıyorum sonrasında siliyorum sadece.Ben meme reddi olmasın diye ilk iki gün mama verdik ama biberon ile asla izin vermedim biberon da yaptık. Onu koyuyorum göğüse yandan yandan sütü döküyoruz göğüsten emiyor göğüs o sıra da emzik görevi görüyor yani az geliyor süt göğüs uyarılmış oluyor bu şekil de bugün 5. Günüm iki gün tek mama verdim göğüsle birlikte sonrası hep emzirme canım çok yandı yara oldu göğüsüm ama dayandım şuan sütüm düzeldi ona da yetiyor
Şimdilik yapmadı ama inşallah yapmaz ya5. Emzik olarak bibs bikere de tuttu hemde 2. Ayındaydik bı denemeni isterim cnm
Valla meme reddi yapacaksa her halükarda yapar diye düşünüyorum ben
Ben ilk hastanede verdim arada bir dene istersen diğer kızım 2 aylıktı emecegi emziği bulana kadar büyümüştü
Ayy çok tontik gelmiş gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKizlar ben dogum yaptim sabah 11 de cok sukur Rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bebekte bende iyiyiz. Tahminimizden buyuk dogdu 3970
Ben de 39 oldum. Gündüzleri çok azaldı hareketleri ama akşamları çok iyi kımıldıyor huy değiştirdi doğmaya yakınbenim bebek hareketleri baya azaldi hic yok degil tabiki ama hastaneye gitmemi gerektirir mi bilemedim 39+2yim. vucudumda hastalikla savasti son bir haftadir onun etkisi de olabilir, aksamlari yine bi nebze hareket ediyor ama gunduz cok az ve hafif
Tam kahverengi kısmı veriyorsun değil mi ağzını kocaman açıp o kısmı alması gerekir yoksa canın yanar ekstra yara olurDeneyimli annelerr , bu memeyi ağıza aldığındaki o ilk acı ne zaman geçiyorgeçiyor mu ? Ben süt sağıyorum haftalardır ama bebek acıtıyor baya çekerken
aksam kendince daha hareketli sabaha yakin durgun gun ici de oyle.Ben de 39 oldum. Gündüzleri çok azaldı hareketleri ama akşamları çok iyi kımıldıyor huy değiştirdi doğmaya yakın
Bende de aynı durum var kasılma sırasında tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Hatta başta gelmiyor gibi oluyor sonradan geliyor baskıdan dolayı mı acaba ya yoksa gerçekten suyla alakalı olabilir miKasılmalarım sırasında çişim varmış gibi oluyor, eğer tuvalete gidersem yapıyorum da gerçekten ama gitmezsem kasılma geçince o his de geçiyor. Benim kasılırken ufak ufak suyum mu geliyor yav acaba öyle bişi olabilir mi yoksa kasılırken idrara sıkışmak normal mi
Normal dediler cano baskı yaptığı için olabilirmiş, ben ultrason sırasında da kasılma yaşıyorum o sırada kafası aşağıda olduğu için göremiyor doktor o da baskı yaratıyodurBende de aynı durum var kasılma sırasında tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Hatta başta gelmiyor gibi oluyor sonradan geliyor baskıdan dolayı mı acaba ya yoksa gerçekten suyla alakalı olabilir mibugün 39+2 artık her şeye belirti mi acaba diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?