2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Anladım iyi yapmışsın. Ben şansımıza tam mevsimi ayva çekirdeği jeli yaptım bugün mahvolmuştu günlerdir göğüsüm nasıl sürdüm hemen rahatlattı en azından acıyor ama normal acıma yaram acımıyo onu da dene istersen. Hastaneye yatınca tabi yapamazsın ama yanında olsaydı süt yoksa da mama ver ama göğüsüne koy onu emzik niyetine emsin yandan mamayı dök yani hem göğüs uyarılıyor hem karnı doyuyor

Meme reddi olacaksa herturlu oluyor inan. Çok zor bir durum ama annenin inadiyla sabriyla duzene giriyor. Kaçışı yok yani. Sonuna kadar direneceğiz mecbur alışıyor dönüyor memeye
Doğrudur ben yaşamadım bilmiyorum inşallah düzene girer bizi yormadan bu bebekler

Ben emzik kullanmadım daha göğüsten bahsettim istemedi aşırı zorlandım sonra tuttu. Emzik konusunda kararsızım bu hafta almayı düşünüyorum daha
Anladim kuzum benimkide tek gogusumu tutyor sag tutmuyir napdiysam ya solla yola devm mamaylada destekliyorum

hafif sızı oluyor sonralarda da. dişi çıkınca bi de gözünün içine bakıp ısırıp gülüyorlar o kadar
Bebekler makineden daha güçlü çekiyor dedikleri doğruymuş valla
Tam kahverengi kısmı veriyorsun değil mi ağzını kocaman açıp o kısmı alması gerekir yoksa canın yanar ekstra yara olur
Valla minicik ağzı var sokabildiğim kadar sokuyorum ama bilmiyorum ki bi bakayım bi daha

Anladim kuzum benimkide tek gogusumu tutyor sag tutmuyir napdiysam ya solla yola devm mamaylada destekliyorum
Benim de öyleydi sürekli aynı yeri vermekten yara oldu mahvoldum sonra öteki tarafa döndün allahtan tuttu orayı bi şeklil de başta tutmuyordu. Mama vereceksen dediğim gibi göğüsüne koy onu yandan dök mamayı sanki göğüsten yiyor gibi olsun ağzına koyma biberonu

Şu an süt var çok şükür ama yetiyor mu bilmiyorum sonraki kontrolde kilo alımına göre anlayacağız artık. E vit kapsül dediler bir de ona da bakacağım çok kötü olursa. Antepte ayva bulmam zor şu an

Kremler de var işe yarayan. Ben krem yerine onu koydum daha iyi geldi. İnşallah yetiyordur benim kide çok azdı gelen diyor bu çocuk aç mama ver ama doktor yeterli dedi

Deneyimli annelerr , bu memeyi ağıza aldığındaki o ilk acı ne zaman geçiyor geçiyor mu ? Ben süt sağıyorum haftalardır ama bebek acıtıyor baya çekerken
Geciyor canım bebek tam doğru pozisyonda tuttuğunda daha hızlı geçiyor. Benim göğüs ucum büyük o yüzden kahverengi kısmı alamıyor tam çoğunluk üç kısmı olunca bende de oluyor aynı hassasiyet. Biraz büyüyüp ağzını güzel açıp kavradiginda düzeliyor. Ben bide bu sefer direkt gümüş kalkanla başladım o da çok işe yaradı

Valla minicik ağzı var sokabildiğim kadar sokuyorum ama bilmiyorum ki bi bakayım bi daha
Geçiyor geçiyor. Çok yara olmuştu kızımda hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama bir süre sonra geçti. Bebek mi tutmayı öğreniyor meme mi artık alışıyor bilmiyorum ama birden geçiyor

Tam kahverengi kısmı veriyorsun değil mi ağzını kocaman açıp o kısmı alması gerekir yoksa canın yanar ekstra yara olur

Zaten gogus ucu yaralari dogru emzirme yapilmadigi icin oluyor, sadece ucunu veriseniz tahris olur kahverengi kismi almasi gerekiyor uc ile birlikte
Kahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar

Benim doktor direk recete etti e vitamini kapsülünü hastaneden cıkarken sabah akşam gögüs ucuna sürüp emzirmeden once silecekmişiz. Ben aldım kullanmadım gerci ama meme ucu kurumasın yumuşak kalsın diyeymiş istersen dene sen de. Bir de tahinin üzerine cıkan yagı cok iyi geliyormuş

Yatarak emzirmek iyi oluyormuş yara olmaması için sen yatıcaksın bebek üzerine kapanıcak gibi

Kahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar
Iki parmaginin arasina gogsunun kahve rengi kismini sikistir bebek agzini acinca ver o aliyor gereken kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…