Nende ilk onu almistim direk itti diliyle her seferinde. Ortopedik olanlardan aldım onları kabul etmişti sonra onu da brakti. Smdi yine mamajo aldim damarlı hem dis yapısı için en sağlıklı cesitlerden.denicez bakalimBilmiyorumki kuzum philips avent ultra air kullaniyorum ama tutmadi
Kaçıncı hafta da bu boy kilo canım?Kontrolden çıktım bebiş 3.300 gram olmuş 52 cm ama doktor büyük ihtimalle kilosu suan daha fazla dedi hala 16 Aralık doğum tarihi erken gelmezseher şey yolundaymış sadece 2 tur kordon dolanması var geçen haftadan beri boynunda ama o da sıkıntı yaratmazmış bakalım geri sayım başladıııı
37+4 bugünKaçıncı hafta da bu boy kilo canım?
Meme reddi olacaksa herturlu oluyor inan. Çok zor bir durum ama annenin inadiyla sabriyla duzene giriyor. Kaçışı yok yani. Sonuna kadar direneceğiz mecbur alışıyor dönüyor memeyeBen meme reddi olmasın diye ilk iki gün mama verdik ama biberon ile asla izin vermedim biberon da yaptık. Onu koyuyorum göğüse yandan yandan sütü döküyoruz göğüsten emiyor göğüs o sıra da emzik görevi görüyor yani az geliyor süt göğüs uyarılmış oluyor bu şekil de bugün 5. Günüm iki gün tek mama verdim göğüsle birlikte sonrası hep emzirme canım çok yandı yara oldu göğüsüm ama dayandım şuan sütüm düzeldi ona da yetiyor
Aynen onuda 3. Ayda bı meme reddi oluyo unutmadiysam o ara da süt de azalma oluyo bı kaç gün sonra toparlniyo o döngüyü atlattinizmi tamam kendim için de aynıMeme reddi olacaksa herturlu oluyor inan. Çok zor bir durum ama annenin inadiyla sabriyla duzene giriyor. Kaçışı yok yani. Sonuna kadar direneceğiz mecbur alışıyor dönüyor memeye
Kafa geri itme ve canı yanıyormuş gibi ciyak ciyak ağlama ay.... insanı depresyona sürüklüyor resmen ama inat inadı kırıyorAynen onuda 3. Ayda bı meme reddi oluyo unutmadiysam o ara da süt de azalma oluyo bı kaç gün sonra toparlniyo o döngüyü atlattinizmi tamam kendim için de aynıo kafalarını geri itme yokmu emmemek için ahh ahh minicikler bizi öyle bir yonetiyolarki
Masallahhh coookkok güzel kilo boy. Sağlıkla gelsin37+4 bugün
Tecrübe konuşuyorAynen onuda 3. Ayda bı meme reddi oluyo unutmadiysam o ara da süt de azalma oluyo bı kaç gün sonra toparlniyo o döngüyü atlattinizmi tamam kendim için de aynıo kafalarını geri itme yokmu emmemek için ahh ahh minicikler bizi öyle bir yonetiyolarki
Bende degisdircem bakalim hangisini tutarsa ay tutsun yaNende ilk onu almistim direk itti diliyle her seferinde. Ortopedik olanlardan aldım onları kabul etmişti sonra onu da brakti. Smdi yine mamajo aldim damarlı hem dis yapısı için en sağlıklı cesitlerden.denicez bakalim
Her bebek kendi yöntemini seciyo vallahi bak benimki yarım saat aktif emiyo ama büyük kızım öyle deildi diğer ortancada her bebek farklı valla doktorlar 20 dk aktif emmesi lazım diyo uyuyunca çenesini uyar ayağın altını gidikla yada azcik vur uyansın emsin baktın yine uyuyo zibinla emzir soğuk olsunTecrübe konuşuyorMemede uyuyor diye emdikten sonra enjektörle arada ekstra anne sütü veriyoruz kilo alımı artsın diye, artık memede sinirlenme sinyalleri başladı. Enjektörü kendi hızlı çekebiliyordu hemen kestim. Memede uzun süre tutmaya çalışıyorum. 15 dk 15 dk olunca doymuyor gibi hissediyorum genelde uyuyakalıyor çünkü. Kaç dakika emmesi lazım ne kadar besin alırsa doyar gerçekten bilemiyor insan. Seninkinin beslenme düzeni nasıl şuan acaba
Evet şuan öyle yapıyorum bazen 5 dakka emip bırakıyor soyuyoruz altını açıyoruz ayılsın diye uğraşıyoruz. Öyle öyle 1 saat emzirmekle geçiyor ama zamanla belki daha kolaylaşır diye ümit ediyorum.Her bebek kendi yöntemini seciyo vallahi bak benimki yarım saat aktif emiyo ama büyük kızım öyle deildi diğer ortancada her bebek farklı valla doktorlar 20 dk aktif emmesi lazım diyo uyuyunca çenesini uyar ayağın altını gidikla yada azcik vur uyansın emsin baktın yine uyuyo zibinla emzir soğuk olsun
Bende aşırı korkuyordum ama hastanede aşırı destek oldular ebeler ve hemşireler sütün gelmesi için elle sağıyorlar, bebeğe memeyi tutturmayı öğretiyorlar. Hep beziyle yada zıbınıyla emzirdim. Ten teneydik hep. O nedenle merak etme canım sadece benimde göğüs ucum yoktu yeni yeni çıkıyor lansinohun silikon ucunu çantaya koymuştum onunla emzirdim kesinlikle alın bence silikon uç hayat kurtardı emmeyi öğrendi karnı doydu. Şuan göğüs ucum çıktı baya o emdikçe onuda bırakacağız inş ama bırakmasada çok sıkıntı değil.Ay ben emzirmeden, daha doğrusu emzirememekten çok korkuyorum galibagöğüs ucu çıkarıcı aldım, göğsümün ucu var mı yok mu bilmiyorum çünkü dngng
Aynen büyüdükçe zaten lop diye memeye yapisiyoEvet şuan öyle yapıyorum bazen 5 dakka emip bırakıyor soyuyoruz altını açıyoruz ayılsın diye uğraşıyoruz. Öyle öyle 1 saat emzirmekle geçiyor ama zamanla belki daha kolaylaşır diye ümit ediyorum.
İlk olunca öyle oluyo ya iyi yapmışsın başına ne geleceğini bilmiyorsun sonuçta ama hemşireler sürekli geliyor bebek emmedigi zaman şöyle bebek hemsiresi geliyo yardıma uyanmazsa da çağır asla çekinme cegirmaktan gelsin tuttursun bebisi memene hemde öğrenmiş olursunAy ben emzirmeden, daha doğrusu emzirememekten çok korkuyorum galibagöğüs ucu çıkarıcı aldım, göğsümün ucu var mı yok mu bilmiyorum çünkü dngng
Oyyy tosuncuğa bakKizlar ben dogum yaptim sabah 11 de cok sukur Rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bebekte bende iyiyiz. Tahminimizden buyuk dogdu 3970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?