2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bilmiyorumki kuzum philips avent ultra air kullaniyorum ama tutmadi
Nende ilk onu almistim direk itti diliyle her seferinde. Ortopedik olanlardan aldım onları kabul etmişti sonra onu da brakti. Smdi yine mamajo aldim damarlı hem dis yapısı için en sağlıklı cesitlerden.denicez bakalim

Kaçıncı hafta da bu boy kilo canım?

Meme reddi olacaksa herturlu oluyor inan. Çok zor bir durum ama annenin inadiyla sabriyla duzene giriyor. Kaçışı yok yani. Sonuna kadar direneceğiz mecbur alışıyor dönüyor memeye

Meme reddi olacaksa herturlu oluyor inan. Çok zor bir durum ama annenin inadiyla sabriyla duzene giriyor. Kaçışı yok yani. Sonuna kadar direneceğiz mecbur alışıyor dönüyor memeye
Aynen onuda 3. Ayda bı meme reddi oluyo unutmadiysam o ara da süt de azalma oluyo bı kaç gün sonra toparlniyo o döngüyü atlattinizmi tamam kendim için de aynıo kafalarını geri itme yokmu emmemek için ahh ahh minicikler bizi öyle bir yonetiyolarki

Kafa geri itme ve canı yanıyormuş gibi ciyak ciyak ağlama ay.... insanı depresyona sürüklüyor resmen ama inat inadı kırıyor

Tecrübe konuşuyor Memede uyuyor diye emdikten sonra enjektörle arada ekstra anne sütü veriyoruz kilo alımı artsın diye, artık memede sinirlenme sinyalleri başladı. Enjektörü kendi hızlı çekebiliyordu hemen kestim. Memede uzun süre tutmaya çalışıyorum. 15 dk 15 dk olunca doymuyor gibi hissediyorum genelde uyuyakalıyor çünkü. Kaç dakika emmesi lazım ne kadar besin alırsa doyar gerçekten bilemiyor insan. Seninkinin beslenme düzeni nasıl şuan acaba

Nende ilk onu almistim direk itti diliyle her seferinde. Ortopedik olanlardan aldım onları kabul etmişti sonra onu da brakti. Smdi yine mamajo aldim damarlı hem dis yapısı için en sağlıklı cesitlerden.denicez bakalim
Bende degisdircem bakalim hangisini tutarsa ay tutsun ya

Her bebek kendi yöntemini seciyo vallahi bak benimki yarım saat aktif emiyo ama büyük kızım öyle deildi diğer ortancada her bebek farklı valla doktorlar 20 dk aktif emmesi lazım diyo uyuyunca çenesini uyar ayağın altını gidikla yada azcik vur uyansın emsin baktın yine uyuyo zibinla emzir soğuk olsun

Evet şuan öyle yapıyorum bazen 5 dakka emip bırakıyor soyuyoruz altını açıyoruz ayılsın diye uğraşıyoruz. Öyle öyle 1 saat emzirmekle geçiyor ama zamanla belki daha kolaylaşır diye ümit ediyorum.

Ay ben emzirmeden, daha doğrusu emzirememekten çok korkuyorum galiba göğüs ucu çıkarıcı aldım, göğsümün ucu var mı yok mu bilmiyorum çünkü dngng

Ay ben emzirmeden, daha doğrusu emzirememekten çok korkuyorum galiba göğüs ucu çıkarıcı aldım, göğsümün ucu var mı yok mu bilmiyorum çünkü dngng
Bende aşırı korkuyordum ama hastanede aşırı destek oldular ebeler ve hemşireler sütün gelmesi için elle sağıyorlar, bebeğe memeyi tutturmayı öğretiyorlar. Hep beziyle yada zıbınıyla emzirdim. Ten teneydik hep. O nedenle merak etme canım sadece benimde göğüs ucum yoktu yeni yeni çıkıyor lansinohun silikon ucunu çantaya koymuştum onunla emzirdim kesinlikle alın bence silikon uç hayat kurtardı emmeyi öğrendi karnı doydu. Şuan göğüs ucum çıktı baya o emdikçe onuda bırakacağız inş ama bırakmasada çok sıkıntı değil.

Aynen büyüdükçe zaten lop diye memeye yapisiyo
İlk olunca öyle oluyo ya iyi yapmışsın başına ne geleceğini bilmiyorsun sonuçta ama hemşireler sürekli geliyor bebek emmedigi zaman şöyle bebek hemsiresi geliyo yardıma uyanmazsa da çağır asla çekinme cegirmaktan gelsin tuttursun bebisi memene hemde öğrenmiş olursun

Kasılmalarım sırasında çişim varmış gibi oluyor, eğer tuvalete gidersem yapıyorum da gerçekten ama gitmezsem kasılma geçince o his de geçiyor. Benim kasılırken ufak ufak suyum mu geliyor yav acaba öyle bişi olabilir mi yoksa kasılırken idrara sıkışmak normal mi

Deneyimli annelerr , bu memeyi ağıza aldığındaki o ilk acı ne zaman geçiyor geçiyor mu ? Ben süt sağıyorum haftalardır ama bebek acıtıyor baya çekerken

Kizlar ben dogum yaptim sabah 11 de cok sukur Rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bebekte bende iyiyiz. Tahminimizden buyuk dogdu 3970
Oyyy tosuncuğa bak maşallah canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bahtını güzel eylesin, kaç haftalık doğdu? Ultrasonda kaç görünüyordu bi de kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…