Canım ucu olmasada sen her defasında önce göğsünü vermeyi dene o tutarsa uç çıkar ancak ben de ondan önce bir sürü yöntem denedim bebiş emmeye başlayınca ancak çıktı uç çok aç olduğundan özellikle o göğsünü dene önce göğsünü sıkıp süte bula ondan sonra tutturmayı deneBenim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki de
Tek meme ucumu tutamıyor çökük biraz ona baby plus silikon uç almıştım kullanıyorum mecburen. Bilsem kullanacağımı daha güzel bir şey alırdım. Doktor görse gerçi ona da kızar kesin. Şırıngayla çıkarmayı deniyorum bir yandan. Bir de lansinoh çıkarıcı sipariş ettim. O silikon uç henüz red yapmadı ama yapar mı acaba ya
Inslh tutarlar gecedenedim ama tutmadi atiyor agzindan midesini bulandiriyorEver memeden ayrılması için bile iyi sırf bu yüzden istiyorum ben de
Buyuk geliyordur ağzına ogurme reflexi uyandiriyordur muhtemelenInslh tutarlar gecedenedim ama tutmadi atiyor agzindan midesini bulandiriyor
Bilmiyorumki kuzum philips avent ultra air kullaniyorum ama tutmadiBuyuk geliyordur ağzına ogurme reflexi uyandiriyordur muhtemelen
5. Emzik olarak bibs bikere de tuttu hemde 2. Ayındaydik bı denemeni isterim cnmÖgürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana
Valla meme reddi yapacaksa her halükarda yapar diye düşünüyorum benBenim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki de
Tek meme ucumu tutamıyor çökük biraz ona baby plus silikon uç almıştım kullanıyorum mecburen. Bilsem kullanacağımı daha güzel bir şey alırdım. Doktor görse gerçi ona da kızar kesin. Şırıngayla çıkarmayı deniyorum bir yandan. Bir de lansinoh çıkarıcı sipariş ettim. O silikon uç henüz red yapmadı ama yapar mı acaba ya
Ben ilk hastanede verdim arada bir dene istersen diğer kızım 2 aylıktı emecegi emziği bulana kadar büyümüştüEmziği ilk günden mi deniyorsun yoksa biraz memeye alıştıktan sonra mı canım? Bir de uykuya geçişte kullanmak mı asıl amaç? Benim hiç emzik tecrübem yok ama bu defa ben de denemek istiyorum. Bir aylık olduktan sonra denesem geç mi olur diye düşünüyorum.
Sütünü emzige sür öyle dene bideBuyuk geliyordur ağzına ogurme reflexi uyandiriyordur muhtemelen
Bende varımben de ayni soruyu soruyorum kocaa grupta benimkinin mi 40i bekleyesi tuttu diyeyarin 39+2yim
nuk dene bir de en kucuk boyu kaucuk ortodontikAynı bizimde öğürüyor biberon emzik ortopedik emzik avent emzik ucu yuvarlak emzik hepsi var hepsindede aynı öğürüuor tutmuyor bir ara aventi tutar gibi olmuştu ama yok deniyoruz bakalım
1 hafta daha bekleme kararı aldık haftaya pazartesi son artık , pazartesi 08.30 da görüşelim dedi sezeryan ya da suni sancı ihtimalini değerlendireceğiz yatış olacaksuni sanci verebilir artik sana gununu gecmissin cunku
Bendeee 38+4Bende varımbeklıyoruzz
Ben meme reddi olmasın diye ilk iki gün mama verdik ama biberon ile asla izin vermedim biberon da yaptık. Onu koyuyorum göğüse yandan yandan sütü döküyoruz göğüsten emiyor göğüs o sıra da emzik görevi görüyor yani az geliyor süt göğüs uyarılmış oluyor bu şekil de bugün 5. Günüm iki gün tek mama verdim göğüsle birlikte sonrası hep emzirme canım çok yandı yara oldu göğüsüm ama dayandım şuan sütüm düzeldi ona da yetiyorBenim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki de
Benim de çok attı ilk gün tutmadı zorla zorla alıştı yaniInslh tutarlar gecedenedim ama tutmadi atiyor agzindan midesini bulandiriyor
Ben de varım 39+0 artık bugün tam doğacağı zaman durası tuttu sezaryen doğuma 3 gün var ben hala dua ediyorum kendi gelsin diyeben de ayni soruyu soruyorum kocaa grupta benimkinin mi 40i bekleyesi tuttu diyeyarin 39+2yim
Sen hangi emzigi kullaniyirsun degisdirsemmi acaba ya bende philips avent varBenim de çok attı ilk gün tutmadı zorla zorla alıştı yani
Bunu da deneyeyimSütünü emzige sür öyle dene bide
Birde emziği bebeğin dudaklarina damagina doğru uzat kendi alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?