Ever memeden ayrılması için bile iyi sırf bu yüzden istiyorum ben deBende basliycam denemeye inslh tutar emziksiz zor oluyor gercekden ya uyumuyor uykuya dalmiyor surekli ac gibi araniyor
AyyyKızlar bana yatış verildi düzenli sancılarım varbize dua edin
Aminnn amin çiçeğim sancı aralarında çok rahatım girip buraya bakıyorumcanım kolaylıklar diliyorum su gibi geçsin inş
Bir nefeste inşallah canım bir nefesteSuyum da geldi ay çok değişik hissediyorum güzel bir deneyim ağlamalı gülmeli ilerliyoruz
Doktor tam söylediğin gibi şeyin nişan olduğunu söylemişti. İlla kanlı olmasına gerek yok demişti. Bi doktoruna yazsan mı acaba ne yapmak gerekiyordu bu durumda ay
evet nişan olabilir ama suyun gelmediği sürece sorun yok. bir sıkıntı hissetmiyorsan evinde bekleyebilirsin. tüm o duygu yığılmasını çok iyi anlıyorum ama zamanla her şey yerine oturacak, kendi rutininizi oluşturacaksınız ve sevdiğin şeylere yenileri eklenecek
İlk dogumuma 1 gun Kala saatlerce bu sebepten ağlamıştım... hcbrsej eskisi gbi olacak vs diye
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar bir gelişme yok yine doğurmadımNişan sanırım ama benden az miktarda 1 haftadır geliyordu o şekilde. Şimdi doğurmaya çalışıyorum bakalım
Hadi bir avazda inşallahSuyum da geldi ay çok değişik hissediyorum güzel bir deneyim ağlamalı gülmeli ilerliyoruz
Canom inan sancın olsa anlarsınKızlar bir gelişme yok yine doğurmadımnişandı bencede devamında biraz daha geldi ama şu an tık yok. Ben doğurcam sanıp moda bile girmiştim bir uyudum uyandım sabah olmuş. Ağrı sancı yok şu an su falan da yok. Devlete gittiğim için doktorla iletişim kurma şansım yok muayene dışında. Bugün açlık tokluk şekeri baktırmaya gitcem hep gittiğim doktor bugün yokmuş salı gel demişti ama başka doktora sıra alıp bir nst çektiririm belki sancı durumlar böyleee blocked S secondchance sizde var mı bir şeyler
Ben de oldu bir şeyler herhalde yazamadın diyordumKızlar bir gelişme yok yine doğurmadımnişandı bencede devamında biraz daha geldi ama şu an tık yok. Ben doğurcam sanıp moda bile girmiştim bir uyudum uyandım sabah olmuş. Ağrı sancı yok şu an su falan da yok. Devlete gittiğim için doktorla iletişim kurma şansım yok muayene dışında. Bugün açlık tokluk şekeri baktırmaya gitcem hep gittiğim doktor bugün yokmuş salı gel demişti ama başka doktora sıra alıp bir nst çektiririm belki sancı durumlar böyleee blocked S secondchance sizde var mı bir şeyler
Ögürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor banaİnşallah canım benim ilki parmak emdi 2. Alistirdim 3. Kızda 4. EmZikte alıştı bibs tuttu çok.sukur bu kızım beni üzmedi sadece avent soft Air aldım hemencik tuttu
Ayy cok heyecanlı ya. İnş kısa sürede kolayca gelir bebişinCanom inan sancın olsa anlarsınbebeğin hareketleri normalse bir sıkıntı yok diyorlar genelde doktorlar da
Benim doktor kızdı emzik vermeyin meme reddi olur diye yoksa aventi aldı benimki deEvet ya anne mutlu olursa bebekte mutlu olur düzene girer bence seninde bizimde başladı ufaktan gaz sancıları ama çok basedilmeyecek kadar deil
Bu arada tartima pil aldım 6 kilo gitmiş umarım geri almam
Hastenede denedim hemen tuttu bizimki bendeki sevinci görseniz herkese söyledim tuttu tuttu diye bişey oldu sandılaravent soft Air almıştım emzikle uykuya geciyo kundak yapıyorum emzik ağzına uyuyo hemen çok şükür
Emziği ilk günden mi deniyorsun yoksa biraz memeye alıştıktan sonra mı canım? Bir de uykuya geçişte kullanmak mı asıl amaç? Benim hiç emzik tecrübem yok ama bu defa ben de denemek istiyorum. Bir aylık olduktan sonra denesem geç mi olur diye düşünüyorum.Ögürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana
İlk günden denedim de ısrarcı olmadım cok sonra ara ara verdim almııyor henüz. Emdikten sonra hemen verip uykuya gecmesini kolaylaştırmayı amaçlıyorum aslında. Kızım oyle yapıyordu daldıktan sonra kendisi atıyordu agzından gün içinde uyanıkken de emmezdi bu da oyle olsa rahat olacakEmziği ilk günden mi deniyorsun yoksa biraz memeye alıştıktan sonra mı canım? Bir de uykuya geçişte kullanmak mı asıl amaç? Benim hiç emzik tecrübem yok ama bu defa ben de denemek istiyorum. Bir aylık olduktan sonra denesem geç mi olur diye düşünüyorum.
Senin çocuklar baya da emmişlerdi diye hatırlıyorum, meme reddi de yapmadı o zaman bu yöntemİlk günden denedim de ısrarcı olmadım cok sonra ara ara verdim almııyor henüz. Emdikten sonra hemen verip uykuya gecmesini kolaylaştırmayı amaçlıyorum aslında. Kızım oyle yapıyordu daldıktan sonra kendisi atıyordu agzından gün içinde uyanıkken de emmezdi bu da oyle olsa rahat olacak
Ben sancılandım doktora falan gittim ettim aha dedim doğuruyorum ama hepsi bir rüyaymışKızlar bir gelişme yok yine doğurmadımnişandı bencede devamında biraz daha geldi ama şu an tık yok. Ben doğurcam sanıp moda bile girmiştim bir uyudum uyandım sabah olmuş. Ağrı sancı yok şu an su falan da yok. Devlete gittiğim için doktorla iletişim kurma şansım yok muayene dışında. Bugün açlık tokluk şekeri baktırmaya gitcem hep gittiğim doktor bugün yokmuş salı gel demişti ama başka doktora sıra alıp bir nst çektiririm belki sancı durumlar böyleee blocked S secondchance sizde var mı bir şeyler
Şu an dilim çıkana kadar yürüyüş yapmakla eliptik bisiklete binme fikri arasındayımBen sancılandım doktora falan gittim ettim aha dedim doğuruyorum ama hepsi bir rüyaymış
Sen en azından 1 adım ilerledin he bundan sonrası gelecektir bence ha gayret
Bibs tutmadi benimki direk oguruyor ya da diliyle itiyo dr browns almistim aventle ayni o bi kere aldi asiri acti soka girdik sonrasi yok almiyor keske alsa da bari uykuya gecerken memotolar rahat etseÖgürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana
Aynı bizimde öğürüyor biberon emzik ortopedik emzik avent emzik ucu yuvarlak emzik hepsi var hepsindede aynı öğürüuor tutmuyor bir ara aventi tutar gibi olmuştu ama yok deniyoruz bakalımÖgürüyor tutmuyor benim bebiş ya avent almıştım. Bibsi tabsiye edenler oldu alıp denesem mi? Sanki tutmayacak cocuk hangi markayı alırsan al tutmuyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?