Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 81 41,1%
  • erkek

OY: 104 52,8%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    197
Bebeginiz kac haftalik? Sarilik var mi? Memede uyuma daha cok ilk 2 hafta ve sariligin uyusukluguna bagli olabiliyor. Memenin yettigini kilo kontrolu, cisli bez sayisi (erken haftalar icin gunluk 3-5 bez diyorlar), ve ileri haftalar icin aclik aglamalari ve aranmalara gore anlayabiliyormusuz. Emerken yutkunma sesi yani “k”sesi duyuyorsaniz emiyordur. Uyandirmak icin de islak mendil ile sirtini sivazlamak, ayak topuguna fiske atmak ki biz baya falakaya yatirdik yine de uyanmiyordu, evi sogutmak ve ciplak emzirmek oneriliyor,

Kız yüreğime su serptin
Tamamen hazır olmak gibi bir ruh hali var mı bilmiyorum Perşembe cuma doğururum dediğim günlerin yarından sonraki günler olduğunu fark etmem beni de şok etti az önce mesela halbuki daha bir dolu işim var, e ama artık her an doğurmamdan doğal bir şey de yok. Başlayınca başlıyor, kabul ediyorsun ve kendini bırakıyorsun. Doğum inanılmaz bir teslimiyet durumu bence, başka çaren yok çünkü üstüne düşününce ben de gerilecek gibi oluyorum ama daha çok gelince yaşarım modundayım

Merhaba kizlar maalesef ki hasta oldum bogaz agrisi asiri derecede antibiyotik basladik. Is yerinde persembe son calisma gunumdu, rapor alacagim yarin hastalik olarak. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Yada is gormezlik filan kadin dogumdan almak lazim mi gibi

Nasılsın acaba tekrarladı mi

1 günlük raporla halledebilirsin ertesi gün izne cikacaksin zaten.illaki kadın doğumdan almana gerek yok aile hekimin bile verir 1 günlük hamileyim çalışacak halde değilim dersen

1 günlük raporla halledebilirsin ertesi gün izne cikacaksin zaten.illaki kadın doğumdan almana gerek yok aile hekimin bile verir 1 günlük hamileyim çalışacak halde değilim dersen
2 gun alabilirim persembede calismamak icin, bende acilde calisiyorum ordan alicamda, prosedurde ne oluyor acaba dedim. Tesekkurler

selam kizlar aslinda bunlara bakmak lazim arada ama useniyorum sanirim

41 için risk barındırıyor ama 39 barındırmıyor farkı bu benim anladığım.
Ben bu gidişe 40ı bulcam sanırım doğuracağıma olan inancımı kaybettim

Anason, rezene ve tohum kimyon bunları karıstırıp demleyebilirmişiz bnm doktorun tavsiyesi. Temmuz organik var bir de www.drog.co burdan temin edebilirsiniz güvenle. Tıbbi bitkisel caylar için ben ta siye ediyorum buraları
Burası güvenliyse ben de alırım ya. Artık marketten pakette baharat bile alınacak gibi değil

41 için risk barındırıyor ama 39 barındırmıyor farkı bu benim anladığım.
Ben bu gidişe 40ı bulcam sanırım doğuracağıma olan inancımı kaybettim
Ama bebeğin bekledikçe büyümesi bir risk değil mi 40da olabilir 41de olabilir canım. Valla yazın arkadaşım erken dönemde erken doğumdan korktu, ilk aylar kanaması oldu, plasenta previa falan vardı. 6-7 ayda yukarı çıktı. Sonlara doğru doğurdum doğuracağım derken 41+0da suni sancı ile başlattılar doğumu. Daha da gelesi yoktu başlatmasalar. Biz yine arada sancı kasılma hissediyor o hiçbir şey hissedemiyordu. Bebeği de küçüktü biraz belki de ondan ama sonuçta doğmadı yani Aramızdan da birileri 4. Trimesteri görecek illa ki

Benimde olmuştu vücudumda kaşıntı doktorum mevsimsel kuruluk oluyor hamilelikte tetikliyor vücudumu nemlendir ve giydiğin kıyafetlere dikkat et triko vs. De kaşıntı yapıyor demişti. Bir hafta devam etti sonra geçti canım

Nasılsın acaba tekrarladı mi
Bir kere daha oldu canım ilkinden yarım saat sonra. Daha sonra yemek yedik ve sızmış kalmışım bir saatliğine olmadı o arada.
Eşim de diyor ki kıyamam kendini ne kadar kastıysan yorulmuş vücudun uyudun kaldın diyor yok canım dedim iki dk sancı çektik diye de uyumamışızdır

Ay içime su serptin valla 1 hafta sonra doğuracak olmak da beni aşırı mutlu ediyo. Dayanıcaz bi sure daha

Ben tamamen hazır değilim bence de mesela . Yani evdi eşyalardı bunlar hazır ama yine de sanki doğuma gidecekmişiz gibi de hissetmiyorum. Cuma sabah bir ameliyat olacakmışım da karnımın şişkinliği gidecekmiş gibi hissediyorum falan çok garip Galiba kucağıma almadan emzirmeden anne olduğumu idrak edemeyeceğim. Herkes çok önceden mi bağ kuruyor bilmiyorum da bende nedense öyle yoğun duygular yok. Çok korumacıyım ona karşı, küçük kıyafetleri kanımı kaynatıyor ama hepsi bu kadar sanki

Orangegreysky tiroid hapını kırk gün daha kullanacakmışım doğumdan sonra. 40 gün sonra tahlil yaptırıp bırakacakmışım. Sen de kullanıyordun bildiğim kadarıyla haber edem dedim. Demir ve d vitaminini çok daha uzun süre kullanacakmışım.

İnşallah teşekkür ederim

Bebek doğmadan önce hisler daha çok korku ve korumacilik ağırlıklı oluyor bence de, hele ilk çocuktan önce. Çünkü sonrasının nasıl olacağını, hayatının nasıl değişeceğini, ne çılgın bir sevgi olduğunu deneyimlememis oluyorsun. Doğunca da başta korku ve şefkat ağırlıklı oluyor bence. Sen beslemezsen beslenemeyecek, dünyaya karşı tamamen savunmasız ama her şeyiyle tam bir insan. Emek verdikçe, paylaşımlar arttıkça, hayatı beraber deneyimleyince, tanıdıkça her gün, her yıl artıyor sevgisi

O birileri belki ben olabilirim 39+2 bekliyoruz hala dün muayeneye gittim henüz belirgin bi hareket yok beklemeye devam dedi doktorum bu hafta doğsun istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…