- 26 Eylül 2024
- 1.214
- 1.691
- 48
Suyun gelirse acel3 etme dusunu al cantani hazırla oyle gel demiyorum bana ama kanama olayını bilmiyorum ben hemen giderdim heralde kanama korkutur nedenseOy maşallah desene artık çok az kaldıDoktorunuzla da kavuştunuz gözünüz aydın canım Kanama ve su gelirse duş bile almadan mı gitmek gerekiyor?
Kanalda olması nasıl hissettiriyor ? Ben de aşağıda çok baskı hissediyorum ve adet sancılarım kasıkta bacakta yerleşik hale geldi neredeyse ama kanala sokamamış başını diyor doktor yine de
Canım belki hatırlarsın ilk doğumda ağrı kesici bile kullanmadim demistim ikincide tüm haklarımı istedim kedi gibi. Bunun sebebi meğer gaz sancisiymis. Yine sezaryen ağrısı sancisi hiçbir şeydi ama gaz sancisi beni zorladı bu sefer. Diyeceğim şu ki keşke öyle bir şey olsaydı da agrimasaydiNasıl olabilir nasıl olabilir hiç mi bir şey hissetmedin nasıl olabilir
Ben de bazen yaptığım hareketlere şaşırıyorum neler yapabiliyorumAy kızlar bişi diyim mi hamileliği zerre özlememişim. Duşa giriyorum bornozumun onu kavusuyor birbirine ne güzelyaşasın hareket kabiliyeti ayrıca
Çok sevindim canım benim, her şey istediğin gibi olur umarımSorma, doktor yolu da gözlemedim dememÇok şükür, hepimiz güvendiğimiz insanlarla bu süreci yaşayalım Öyle dedi işte, dün bir hasta öyle plasenta ayrilmasiyla geldi doğuma dedi, o kanama yapıyormuş. Nişan değil ama bacaklarından akacak kadar kan dedi. Su gelince acil olabilir de olmayabilir de, sen gel dedi.
Akşamları benim bebiş çok hareketli oluyor mesela. O büyük hareketler sırasında aşağıda dokularım da titreşiyor, hareket ediyor gibi hissediyorum. Geçen hafta yatınca sancılar azaldı ama o nasıl etkileyecek bilmem. Bu hafta olabildiğince hareketli olup, kendiliğinden gelsin istiyorum
YeaaKızlar ben dogurdumçok güzel bir duygu RAbbim hepinize sağlıkla nasip etsin
Allah hepimizin gönlüne göre versin, çok şükür içim rahatladı gerçektenÇok sevindim canım benim, her şey istediğin gibi olur umarım
Akşamları benim bebiş de çok hareketli, 1 haftadır falan afedersin o anlarda aşırı büyük tuvaletim gelmiş de ıkınsam çıkacakmış gibi hissediyorum. Tırsıyorum uzanıyorum hemenhareket ettikçe başının nerede olduğunu hissediyorum resmen. Doğuma az kaldığının işareti mü acep
Emaaaan hanımefendi kıçını dönüp yatmıştı en son, doğumda göreceğiz herhaldeAllah hepimizin gönlüne göre versin, çok şükür içim rahatladı gerçekten
Ben de korkup hemen uzanıyordum ama artik zamanı geldi bizim içinbence doğuma az kalmasından öte pozisyon aldığına, güzel güzel yerine yerleştiğine işaret Biz de bizim kızı hiç göremiyorduk, sen de göremiyorsun bak. Bu açıdan süreçlerimiz benzer ilerliyor
Bize daha önce hiç kanala girmiş dememişti yalnız, geçen hafta bile. Pozisyon almış demişti sadece. Bize bu hafta ölçüm kağıdı bile vermedi, bırak fotoğrafıEmaaaan hanımefendi kıçını dönüp yatmıştı en son, doğumda göreceğiz herhaldedoğum pozisyonunu almış dedi, yarın sorayım bakayım kanala yerleşmiş mi
Bence o hareket biraz boyla alakalı. Uç değerler belki ama boyu 155 cm olanla 185 cm olan arasında o hareketi yapma açısından fark olacağını düşünüyorum. Daha minyon insanlar daha erkenden yapamayabilir ve daha uzun olanlar doğuma kadar yapabilir gibi.Yok mu şu Tolga Çevik'in doğum hareketini artık yapamayan, doğuma 1 haftadan az kalan skfkf
Yaaaa gaz sancısı daha çok zorluyor diyorsun geleni bırakıcaz o zaman yapabildiğimiz kadarıylaCanım belki hatırlarsın ilk doğumda ağrı kesici bile kullanmadim demistim ikincide tüm haklarımı istedim kedi gibi. Bunun sebebi meğer gaz sancisiymis. Yine sezaryen ağrısı sancisi hiçbir şeydi ama gaz sancisi beni zorladı bu sefer. Diyeceğim şu ki keşke öyle bir şey olsaydı da agrimasaydiama sezaryende imkansıza yakındır herhalde ya hiç kontrol edemeden bırtlıyorsun ama noo yapamazsın gibi geliyor
Yok yaa ben resmen kanepede devamlı öyle oturur vaziyetteyim farkında bile olmadanYok mu şu Tolga Çevik'in doğum hareketini artık yapamayan, doğuma 1 haftadan az kalan skfkf
Biri daha suyum geldi kizlar diye yazmıştı oda doğurdu saniirmBen çat diye çatlamak üzereyim artık hem heyecandan hem fiziksel@peliicita haber etti @Sm357 ve @Arzuuu34ten haber yok evet. Başka kim vardı birini mi atladım ?
Sen hayirlisiyla kucağına alda kendini iyi hissedersen samimi bi arkadasina mesaj at bekliyorum diyeAy o zaman o haldeyken gelmesinler yaa o ne öyle sonda bir yandan hasta bezi bir yandan gerçekten sünnetlik çocuklar gibiÜstüm kapalı da olsa utanırım gibi
Benim 4 yaşındaki kızımın adida asya banada aynısını dediler kimseyi dinlemedim kaynanamın şivesinden dolayı Asiye diye cikiyo ağzından kocam laz çünkü akcaabatliher kuşu s***** bi leylek kaldı gerçekten
kvsi görümcesi patavatsız akrabası bitti bi de babanem çıktı başıma 80 yaşında kadın
Asya koycaz diyorum ismini, Asiye olsun bari Asya Avrupa ne diyorkendi doğuran istediğini koysun ben Asya koycam dedim doğuma annenler gelmez heralde diyor (annemle babam ayrılar) neden gelmesin ayol dedim. teeeeek istediğim artık doğumumu sağlıkla yapıp eve gelip üç kişilik ailemin tadını çıkarmak ya. ama onda da devamlı birileri ziyarete gelmek isticek dimi bebek görmeye o zaman emzirme giydirme muhabbetleri dinlicez
neyse ki bugün evimizi de temizledik eşimle, çantamız da hazır çarşamba 38 oluyoruz inşallah
Kanama dediği nişan gelmesi gibi lekelenme tarzı bir şeyse beklenebilir ama yoğun bir adet kanaması genelde plasentanın erken ayrılmasıyla ilişkilendirildiği için gitmek gerekiyormuş evet. Ay o olmasın inşallah. Korkunçlu şeylere hiç gerek yokSuyun gelirse acel3 etme dusunu al cantani hazırla oyle gel demiyorum bana ama kanama olayını bilmiyorum ben hemen giderdim heralde kanama korkutur nedense
Bu arada bu giydirme durumu da hastaneye göre degisebilir. Mesela beni giydirmedilerAaaa. Anlamadım bunu. Üstümü giydiriyorlar altımda ne oluyor önlük çıkınca. Sonda ve hasta bezi ile mi kalıyorum öyle?
ay inşallah canım çok aminBiri daha suyum geldi kizlar diye yazmıştı oda doğurdu saniirm
Sen hayirlisiyla kucağına alda kendini iyi hissedersen samimi bi arkadasina mesaj at bekliyorum diye
Benim 4 yaşındaki kızımın adida asya banada aynısını dediler kimseyi dinlemedim kaynanamın şivesinden dolayı Asiye diye cikiyo ağzından kocam laz çünkü akcaabatlişimdiki kızımın adınida ilay koydum onuda begenmediler sanki sordum onlara kocam tamam dedikten sonra kime ne bosver
Hımmm her yerde ayrı bir prosedür yaniii. Bakalım bizde nasıl olacakBu arada bu giydirme durumu da hastaneye göre degisebilir. Mesela beni giydirmedileraynı şekilde anladığım kadarıyla serum içeriği de hastaneye göre değişiyor. Bana önce rahim toparlayıcı verdiler onun içinde ağrı kesici yok. Onlar bittikten sonra ağrı kesici serum verdiler. Uyuşukluk da yavaş yavaş acilinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?