2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 88 40,4%
  • erkek

OY: 112 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    218
Duş bile almadan gidilecek durumlar var demek son haftalarda kıl tüy açısından da her an uygun olmak gerekiyor demek bir yandan da. Ben en kötü evden çıkmadan duş alır, hallederim diyordum ama artık her açıdan hemen kapıdan çıkmaya hazır olmamız gerekiyor demek ki. Hastaneye giderken giyeceğim kiyafetlerimi de hazırlamıştım, sizin de aklınızda bulunsun canım. Ne olur ne olmaz, panik yaratacak durumları en aza indirmekte fayda var outoffit

Suyun gelirse acel3 etme dusunu al cantani hazırla oyle gel demiyorum bana ama kanama olayını bilmiyorum ben hemen giderdim heralde kanama korkutur nedense

Nasıl olabilir nasıl olabilir hiç mi bir şey hissetmedin nasıl olabilir
Canım belki hatırlarsın ilk doğumda ağrı kesici bile kullanmadim demistim ikincide tüm haklarımı istedim kedi gibi. Bunun sebebi meğer gaz sancisiymis. Yine sezaryen ağrısı sancisi hiçbir şeydi ama gaz sancisi beni zorladı bu sefer. Diyeceğim şu ki keşke öyle bir şey olsaydı da agrimasaydi ama sezaryende imkansıza yakındır herhalde ya hiç kontrol edemeden bırtlıyorsun ama noo yapamazsın gibi geliyor

Ay kızlar bişi diyim mi hamileliği zerre özlememişim. Duşa giriyorum bornozumun onu kavusuyor birbirine ne güzel yaşasın hareket kabiliyeti ayrıca
Ben de bazen yaptığım hareketlere şaşırıyorum neler yapabiliyorum diye ama 37. Haftada şak diye bitince hamilelik vedalasamadim ve doyamadım gibi geliyor yaa

Çok sevindim canım benim, her şey istediğin gibi olur umarım

Akşamları benim bebiş de çok hareketli, 1 haftadır falan afedersin o anlarda aşırı büyük tuvaletim gelmiş de ıkınsam çıkacakmış gibi hissediyorum. Tırsıyorum uzanıyorum hemen hareket ettikçe başının nerede olduğunu hissediyorum resmen. Doğuma az kaldığının işareti mü acep

Yok mu şu Tolga Çevik'in doğum hareketini artık yapamayan, doğuma 1 haftadan az kalan skfkf

Allah hepimizin gönlüne göre versin, çok şükür içim rahatladı gerçekten

Ben de korkup hemen uzanıyordum ama artik zamanı geldi bizim için bence doğuma az kalmasından öte pozisyon aldığına, güzel güzel yerine yerleştiğine işaret Biz de bizim kızı hiç göremiyorduk, sen de göremiyorsun bak. Bu açıdan süreçlerimiz benzer ilerliyor

Emaaaan hanımefendi kıçını dönüp yatmıştı en son, doğumda göreceğiz herhalde doğum pozisyonunu almış dedi, yarın sorayım bakayım kanala yerleşmiş mi

Emaaaan hanımefendi kıçını dönüp yatmıştı en son, doğumda göreceğiz herhalde doğum pozisyonunu almış dedi, yarın sorayım bakayım kanala yerleşmiş mi
Bize daha önce hiç kanala girmiş dememişti yalnız, geçen hafta bile. Pozisyon almış demişti sadece. Bize bu hafta ölçüm kağıdı bile vermedi, bırak fotoğrafı O kadar aşağıda olunca ölçüm doğru sonuç vermez dedi. Geçen hamileliğimde bebek pozisyonu geç aldığı ve o stresi yaşadığım için şimdi görmesek de dert etmiyorum. Yerlerine güzelce geçsinler de yakında göreceğiz minnoşları

her kuşu s***** bi leylek kaldı gerçekten
kvsi görümcesi patavatsız akrabası bitti bi de babanem çıktı başıma 80 yaşında kadın
Asya koycaz diyorum ismini, Asiye olsun bari Asya Avrupa ne diyor kendi doğuran istediğini koysun ben Asya koycam dedim doğuma annenler gelmez heralde diyor (annemle babam ayrılar) neden gelmesin ayol dedim. teeeeek istediğim artık doğumumu sağlıkla yapıp eve gelip üç kişilik ailemin tadını çıkarmak ya. ama onda da devamlı birileri ziyarete gelmek isticek dimi bebek görmeye o zaman emzirme giydirme muhabbetleri dinlicez
neyse ki bugün evimizi de temizledik eşimle, çantamız da hazır çarşamba 38 oluyoruz inşallah

Yok mu şu Tolga Çevik'in doğum hareketini artık yapamayan, doğuma 1 haftadan az kalan skfkf
Bence o hareket biraz boyla alakalı. Uç değerler belki ama boyu 155 cm olanla 185 cm olan arasında o hareketi yapma açısından fark olacağını düşünüyorum. Daha minyon insanlar daha erkenden yapamayabilir ve daha uzun olanlar doğuma kadar yapabilir gibi.

Yaaaa gaz sancısı daha çok zorluyor diyorsun geleni bırakıcaz o zaman yapabildiğimiz kadarıyla Bence de olmaz yaa yani inşallah olmaz

Ben çat diye çatlamak üzereyim artık hem heyecandan hem fiziksel @peliicita haber etti @Sm357 ve @Arzuuu34ten haber yok evet. Başka kim vardı birini mi atladım ?
Biri daha suyum geldi kizlar diye yazmıştı oda doğurdu saniirm
Ay o zaman o haldeyken gelmesinler yaa o ne öyle sonda bir yandan hasta bezi bir yandan gerçekten sünnetlik çocuklar gibi Üstüm kapalı da olsa utanırım gibi
Sen hayirlisiyla kucağına alda kendini iyi hissedersen samimi bi arkadasina mesaj at bekliyorum diye
Benim 4 yaşındaki kızımın adida asya banada aynısını dediler kimseyi dinlemedim kaynanamın şivesinden dolayı Asiye diye cikiyo ağzından kocam laz çünkü akcaabatlişimdiki kızımın adınida ilay koydum onuda begenmediler sanki sordum onlara kocam tamam dedikten sonra kime ne bosver

Suyun gelirse acel3 etme dusunu al cantani hazırla oyle gel demiyorum bana ama kanama olayını bilmiyorum ben hemen giderdim heralde kanama korkutur nedense
Kanama dediği nişan gelmesi gibi lekelenme tarzı bir şeyse beklenebilir ama yoğun bir adet kanaması genelde plasentanın erken ayrılmasıyla ilişkilendirildiği için gitmek gerekiyormuş evet. Ay o olmasın inşallah. Korkunçlu şeylere hiç gerek yok

Kızlar benim 40. Haftam 16 ocak ama
bende aralık annesi olacağım yüksek iht şuan 33+4 deyim 31. Haftamda erken doğum yapıyordum neredeyse 1-2 dklık 70-80-100 lerde sancı ile gittik acile ama bende hiç bi ağrı yoktu sadece karnım kasılıyordu ,
Doğum sancısı görüldüğü için hastanede yattım 5 gece şimdi evde dinlenmeyle stabil tutmaya calısıyoruz ama çocuğun eli kulağında
Cuma günü kanlı nişanım geldi acile gittik tekrar serum ve nidilat verdiler sancilar düşünce yolladılar
Bebiş şuan 2350 tutabildiğimiz kadar tutcaz
Erken doğum yapan var burada 34 vs civarı

Aaaa. Anlamadım bunu. Üstümü giydiriyorlar altımda ne oluyor önlük çıkınca. Sonda ve hasta bezi ile mi kalıyorum öyle?
Bu arada bu giydirme durumu da hastaneye göre degisebilir. Mesela beni giydirmediler aynı şekilde anladığım kadarıyla serum içeriği de hastaneye göre değişiyor. Bana önce rahim toparlayıcı verdiler onun içinde ağrı kesici yok. Onlar bittikten sonra ağrı kesici serum verdiler. Uyuşukluk da yavaş yavaş acilinca

ay inşallah canım çok amin Suyum geldi yazan @deniizzzzz’di sanırım ya da L lokumcumm ikisi de doğum yaptı evet Bu arada Arda’dan sonra bir de kızımız olursa Allah nasip eder de ismini Asya koyacağız şimdiden belirledik yani. Bu kız olsaydı bunu da Asya koyacaktık

Hımmm her yerde ayrı bir prosedür yaniii. Bakalım bizde nasıl olacak Önlükle dururuz ya belden aşağı çıplak durmaktan iyidir yani Rahim toparlayıcı dediğinde mi bir ilaç canım? Ne işe yarıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…