- 24 Nisan 2020
- 6.203
- 5.889
- 148
Hemde ennn güzelini yapıyorsun emin ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ennn güzelini yapıyorsun emin ol
Bence hemen gelmesinler cnm titreme hemen gecmiyo çünkü serumlar bebegin meme tutmadı felan 3veya4 saat sonra gelsinlerİş arkadaşlarım hastane ziyaretine gelmek istiyorlar. Çok durmazlar ve kadınlar gelir muhtemelen sadece. 7-8 kişi. Sizce ameliyattan çıktıktan kısa bir süre hala ağrıyı ve bacakları hissetmiyorken gelmeleri mi daha uygun olur? Yoksa akşama doğru kendime geldikten, yürüdükten sonrası falan mı kızlar? Doğum öğleden önce olursa kaç gibi gelmelerini istemek mantıklı? Hastanede gelip görmeleri daha iyi çok kısa dururlar diğer türlü evde ağırlamamı bekleyebilirler onda uzun otururlar. Bebek varken istemiyorum o kadar uzun uzun kalabalıkta kalmasını.
Ya ilişki dinamikleri çok farklı şimdi sana şunu yap dememiz olmaz belki de eşinle alakalı ama ben olsam gel barışalım falan demezdim aksine bekle o hatasını anlasın. Bir de saygıyı öğretmek ne demek? Ben 3 senedir böyle yapıyorum ya da öyle yapamam demenin neresi saygısızca? Asıl bence kendisi kadınlar arasındaki konulara özellikle söz konusu ev işleriyse dahil olmamayı öğrenmeli. Annenle aramıza bu kadar girersen bana saygıyı öğretemez bilakis aramızı açarsın diyebilirsin.
Hemenden kastım benim de o civarlardı akşama da yorgun ve agrılı oluyorsun cünkü. Kardeşimin nişanlısı gelmişti en son akşam iş cıkışı böyle artık gözünün içine baktım kız gitsin de dinleneyim diyeBence hemen gelmesinler cnm titreme hemen gecmiyo çünkü serumlar bebegin meme tutmadı felan 3veya4 saat sonra gelsinler
Ayy hoş gelmiş prenses sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben dogurdum çok güzel bir duygu RAbbim hepinize sağlıkla nasip etsin
Bendede var o daha açmadım şuan yetiyo sütüm azaldığında hemen baslicam etki ettiyse süperBen süt artırıcı olarak laktamax diye bir vitamin vermişti doktorum onu kullanıyorum ayrıyetten hergün dereotu ve incir hoşafı tüketiyorum bu seferde hiperlaktasyon oldu süt fışkırarak gelmeye başladı çocuğum genzini 3-4 kere aldı ön sağım yapıp vermeye başladım bu seferde yavaş yavaş düzene giriyor sanırım ama vitamin baya işe yaradı bende
Odaya geldiğin an üstünü giydiriyolar canım altını sonda çıkınca giydiriyolar üstüne pike veriyolar dediğim gibi 2 saat toparlan ağrıların baslamadan gelsin titreme olayı 1 saat suruyo bende öyle sürdü en azindanBen o zaman saati falan netleşince hesaplayıp onlara ona göre bir saat söyleyeyim. Vakitli gelip gitsinler daha iyi. Canım peki benim üstüm önlüklü mü olacak o saatlerde? Yani kendime gelmeden ayaklanmadan giydirmiyorlar mı aldığımız lohusa takımlarını falan?
Ay benimde çok gelen gidenim oldu bende çok yoruldum bide uzun muhabbet ediyolar damar yolum sürekli atiyodu sürekli damar yolu açtılar bide benim kayiyodu damarlarım ince diye neyse bitti gittiHemenden kastım benim de o civarlardı akşama da yorgun ve agrılı oluyorsun cünkü. Kardeşimin nişanlısı gelmişti en son akşam iş cıkışı böyle artık gözünün içine baktım kız gitsin de dinleneyim diye
35 yaş sonrası risk hep var canım çok fazla takılma ben hiç birini yaptırmadım detaylı bile çok şükür sağlıklı kucağımdaArkadaslar ben 16 haftalik hamileyim tup bebek.ikili test sonucum yas ve kilo etkenli yuksek risk cikti.varmiydi aranizda yuksek risk cikan. Bugun genetik test icin bi yerde kan verdim cuma cikck sonuc.korkuyoruum
Insallah.Allah bagislasinAy benimde çok gelen gidenim oldu bende çok yoruldum bide uzun muhabbet ediyolar damar yolum sürekli atiyodu sürekli damar yolu açtılar bide benim kayiyodu damarlarım ince diye neyse bitti gitti
35 yaş sonrası risk hep var canım çok fazla takılma ben hiç birini yaptırmadım detaylı bile çok şükür sağlıklı kucağımda
Yok yok hemenden kastım oydu zaten canım 3-4 saat sonra. Hala anestezi etkisi varken ama kasılmalar uyku hali falan geçtikten sonra.Bence hemen gelmesinler cnm titreme hemen gecmiyo çünkü serumlar bebegin meme tutmadı felan 3veya4 saat sonra gelsinler
Aaaa. Anlamadım bunu. Üstümü giydiriyorlar altımda ne oluyor önlük çıkınca. Sonda ve hasta bezi ile mi kalıyorum öyle?Ayy hoş gelmiş prenses sağlıkla büyüsün inşallah
Bendede var o daha açmadım şuan yetiyo sütüm azaldığında hemen baslicam etki ettiyse süper
Odaya geldiğin an üstünü giydiriyolar canım altını sonda çıkınca giydiriyolar üstüne pike veriyolar dediğim gibi 2 saat toparlan ağrıların baslamadan gelsin titreme olayı 1 saat suruyo bende öyle sürdü en azindan
Aynen aynen canım sabırsızlıkla bekliyorum dogurmanizi valla diğer 3 arkadaştan haber yok inşallah onlarsa sağlıkla almislardir kucaklarına koklasiyolardir şimdiYok yok hemenden kastım oydu zaten canım 3-4 saat sonra. Hala anestezi etkisi varken ama kasılmalar uyku hali falan geçtikten sonra.
Evet alt açma ve büyük bez oluyo üstünü ortuyolar bikez de kanama kontrolü yapiyolar diğerlerinde birkaç kez yapmislardk ama bu sefer uyusukken bir kez yaptılar hiç hissetmedim çok mutlu oldumAaaa. Anlamadım bunu. Üstümü giydiriyorlar altımda ne oluyor önlük çıkınca. Sonda ve hasta bezi ile mi kalıyorum öyle?
Ben çat diye çatlamak üzereyim artık hem heyecandan hem fiziksel peliicita haber etti S Sm357 ve @Arzuuu34ten haber yok evet. Başka kim vardı birini mi atladım ?Aynen aynen canım sabırsızlıkla bekliyorum dogurmanizi valla diğer 3 arkadaştan haber yok inşallah onlarsa sağlıkla almislardir kucaklarına koklasiyolardir şimdi
Çok tebrikler, gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersinKızlar ben dogurdum çok güzel bir duygu RAbbim hepinize sağlıkla nasip etsin
Oy maşallah desene artık çok az kaldı Doktorunuzla da kavuştunuz gözünüz aydın canım Kanama ve su gelirse duş bile almadan mı gitmek gerekiyor?Bence son doktor kontrolümden çıktım, bundan sonra artık doğuma gelirim diye düşünüyorum. Her şey yolunda çok şükür, doktor bebek çok aşağıda olduğu için kilo boy herhangi bir ölçüm söylemedi. Bugün 38+1 benim, bu hafta bol bol evi süpür, haftaya da merdiven iner çıkarsın dedi. Geçen hafta yatışla geçtiği için zaten bir sürü işim var, onları yaparım Perşembe cuma gibi de bebek gelir diye düşünüyorum Doktor muayene edersek bebeği gelmesi için dürtmüş oluruz istiyor musun dedi, yok dedim kendisine bırakalım. Bebeğin kafası gerçekten çok aşağıda kanala girmiş dedi. Kanama olursa, su gelirse duş bile almadan hemen gel, sancı olursa da gel bence, en fazla nst çektirir eve gidersin dedi.
Bizden haberler böyle Testlerdi, kontrollerdi derken artık son düzlükteyiz Hepimiz yavrularımızı sağlıkla, kolaylıkla, ferahlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz kontrollerimizde hep güzel, müjdeli haberler alalım
Ay o zaman o haldeyken gelmesinler yaa o ne öyle sonda bir yandan hasta bezi bir yandan gerçekten sünnetlik çocuklar gibi Üstüm kapalı da olsa utanırım gibiEvet alt açma ve büyük bez oluyo üstünü ortuyolar bikez de kanama kontrolü yapiyolar diğerlerinde birkaç kez yapmislardk ama bu sefer uyusukken bir kez yaptılar hiç hissetmedim çok mutlu oldum
Sorma, doktor yolu da gözlemedim demem Çok şükür, hepimiz güvendiğimiz insanlarla bu süreci yaşayalım Öyle dedi işte, dün bir hasta öyle plasenta ayrilmasiyla geldi doğuma dedi, o kanama yapıyormuş. Nişan değil ama bacaklarından akacak kadar kan dedi. Su gelince acil olabilir de olmayabilir de, sen gel dedi.Oy maşallah desene artık çok az kaldı Doktorunuzla da kavuştunuz gözünüz aydın canım Kanama ve su gelirse duş bile almadan mı gitmek gerekiyor?
Kanalda olması nasıl hissettiriyor ? Ben de aşağıda çok baskı hissediyorum ve adet sancılarım kasıkta bacakta yerleşik hale geldi neredeyse ama kanala sokamamış başını diyor doktor yine de