- 26 Şubat 2024
- 5.946
- 6.136
- 113
Bence çok iyi kilosu canım, doktor söyledi mi plesenta yaşlanması olduğunu? Benim iştahım çok azaldı sadece protein ve yağ almaya çalışıyorum bebek ve benim için, kusmalarım çok fena.37+0 dan selamlar
Kilo 3380 olmuş, bi haftada sadece 100 gram almış. O da doğruysa. Sanırım plesanta yaşlanması dedikleri şey bu olsa gerek. Yavaşladı kilo alımı.
Geçen haftalarda; 20-24 aralık 40. Haftada alırız diyordu.
Bugün şaşırdı verdiği tarihe, en geç 16 aralıkta alırız, 39+0 olacak, haftaya da hazır ol, belli olmaz dedi belirsizlikler içinde ilerliyorum valla, hastanem bile hala belli değil. Hakkımızda hayırlısı. Hastane odama tek koyacağım çikolata ve hediyelikler bunlar olacak süsleme yapmayacağım kızlar. Sizce nasıl?
Bir de sancı 10 dakikada bir 50 çıkarsa mı doğuruyordu? O kısım nasılsı? Benim ilk defa 30 civarına çıktı bugün.
40.hafta sezaryen için iddialıydı bence de, daha iyi olmuş böyle. Kontrole ne sıklıkla gidiyorsun? Bir dahakine netleştiriesin hastaneyi falan. Bence hediyeliklerin çok tatlı olmuş, ben de ekstra süsleme almayacağım ama hevesim var balon koyarım diye düşünüyorum.