Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Hangi doktora gidiyorsun bi arkadaşım orada doğum yaptı baya memnundu aslında. Benim doktora gel çok tatlı ama baya uzaktan geliyorsun normalde nereler sana yakın? İstanbul trafiği beni çok korkutuyor o yüzden en yakın hastane seçtim ben ya

Evrim hanıma gidiyorum şuan bu hafta da bir bakayım ona göre karar veririm artık. Medipol Acıbadem ile Medicalpark Göztepe’yi aradım bugün zaten bilgi almak için not aldılar dönüş yaparlar muhtemelen yarın. Üsküdar, Kadıköy, Ataşehir o civarlar iyidir benim için ailelerimiz de o bölgedeler bir gece önceden gelip onlarda kalıyorum genelde.

Kızlar 35 haftalık doğan bebek normal doğum oldu 2.200 falan demişler birazdan getircez şekeri düşmüş bebeğin emzirirsin eve de götürürsün yarına kadar bir şey olmazsa diye inşallah eve çıkarlarda içim rahatladı biraz

Ablam da 36da doğurmuştu ani şekilde. Bebekte Şeker düşüklüğü görülmüştü 1 hafta takip ettiler hastanede kaldılar. Sürekli emzirdi deliler gibi beslediler şekeri düşmesin diye resmen. Bir de erken doğanlarda kalbinde üfürme görülebiliyormuş yeğenimde de görüldü ama büyüdükçe toparlıyormuş şuan 11 aylık geçti o üfürme

Bu doktorları çok araştırmıştım aklıma geldi şimdi asla randevu bulamıyordum sinir olmuştum bak. Başta medicalpark göztepede ömere gidiyordum çok tatlı aşırı pozitif bir doktordu ama bi tık daha tecrübeli olsun istemiştim doktoru. Orası da tam bir kaos. Her gittiğimde en az 1 saat sıra bekliyordum. Kozyatağı acıbademde cem hocada doğum yaptı 2 arkadaşım efsane memnunlardı.

Allaha şükür

ya kafayi yedim kiyafet kusacaktim ya bir sene kimseye kiyafet almicam kendim de dahil, dolaplarda yer yok kuculenleri direk vericem evden ne kadar kiyafet cikarsa o kadar rahatlarmisim gibi hissettim, ustume ustume geldi cunku bugun
En güzeli canım, ben de kendi kıyafetlerimizi yazlık-kışlık ayrımı yaparken bayağı bi ayıkladım dolapları rahatlattım ve gerçekten uzun bir süre kıyafet almamak benim de kararlarım arasında.

Bakayım onlara da canım çok sağol iki hastanede daha önceden bildiğim gittiğim hastaneler aslında.

Yaaa çok teşekkür ederim deneyimini bizle de paylaştığın için canım Evet müdahale etmeseler de olurmuş biraz daha geç olsa da ama neyse ki normal yoldan bir doğum olmuş yine de sağlıklı bir şekilde Bizim evimiz de hastaneye bayağı uzak bir saat falan sürüyor yol ama doktorum da hiç panikleme ilk doğum öyle paldır küldür başladı bitti olmaz demişti. Yine hazırlıklı olurum her ihtimale karşı belki önce su gelir falan diye ama önce sancı gelirse ben de büyük oranda evde oyalanırım diye düşünüyorum Kaçıncı haftada yaptın peki doğumunu?

Tazminat alayim diye doger turlu vermezdiler diye dusundum ama hata ettim verdigi de bi halta yaramayacak . Ama dogum parami da alicam . Arkadasimin sirketine giricem. Benim uzuldgm aldigim tazminat.
Sen yine üç maaş diyorsun bana verecekleri 1,5 maaş falan ki maaşım zaten yüksek değil. Sebep de seni biz işten çıkarmıyoruz, kendin ayrılıyorsun… Zaten ülkede adam akıllı tazminat alıp ayrılan çok az insan vardır herhalde. Ücretli izin dönemi maaşlarını alacak mısın?

Devletten mi ?

Kontrollerden önceki gecelerim hep aksiyonlu geçiyor, tesadüf müdür nedir anlamıyorum ama uykularım kaçıyor hep. Kasık ağrımın maşallahı var yine

Günaydıın kızlar dün 21.30 da uyudum son günüm işte bugün öğlene kadar kalan birkaç işi arkadaşlara aktaracağım diğerlerini halletmiştim. Sonra öğle arası bir yemeğe gideceğiz. Sonra hastane ve çalışamaz raporuiçimde hafiften bir huzur belirmeye başladı. Rüyamda da garip şeyler gördüm aslında hamile değilmişim karnım düzleşiyordu falan etkilendim
Birde uyurken kendimi sırt üstü dönmüş şekilde buluyorum uyanınca ama eskisi kadar zorlanmıyorum birkaç gündür anlamadım nasıl yapıyorum zararlı diye de korkuyorum sonra sola yatmak lazım yoksa şu olur bu olur diye şeyler okudum internette ondan sanırım aklıma takılıyor bu konu.
Neyse çok uzun konuştum günaydıııııınnnn bebeklerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…