Hangi doktora gidiyorsun bi arkadaşım orada doğum yaptı baya memnundu aslında. Benim doktora gel çok tatlıEvet Koşuyolu baya eski odalar, koridorlar daracık orası dışarıdan baya güzel duruyordu benim sigortam başta orada geçmiyordu ama anlaşma yapmışlar artık geçiyormuş sinir oldum. Şuan Koşuyolu’ndan da hiç memnun değilim doktor bir garip, son 3 seferdir randevumu iptal edip değiştirmemi istiyorlar doktorun işi çıktı diye 60 km öteden gidip geliyorum ayarlaması vs zor oluyor her seferinde zaten. Eşim bugün doktor mu değiştirsek dedi ama artık yoruldum sona da geldik.
Hangi doktora gidiyorsun bi arkadaşım orada doğum yaptı baya memnundu aslında. Benim doktora gel çok tatlıama baya uzaktan geliyorsun normalde nereler sana yakın? İstanbul trafiği beni çok korkutuyor o yüzden en yakın hastane seçtim ben ya
Ablam da 36da doğurmuştu ani şekilde. Bebekte Şeker düşüklüğü görülmüştü 1 hafta takip ettiler hastanede kaldılar. Sürekli emzirdi deliler gibi beslediler şekeri düşmesin diye resmen. Bir de erken doğanlarda kalbinde üfürme görülebiliyormuş yeğenimde de görüldü ama büyüdükçe toparlıyormuş şuan 11 aylık geçti o üfürmeKızlar 35 haftalık doğan bebek normal doğum oldu 2.200 falan demişler birazdan getircez şekeri düşmüş bebeğin emzirirsin eve de götürürsün yarına kadar bir şey olmazsa diye inşallah eve çıkarlarda içim rahatladı biraz
Bu doktorları çok araştırmıştım aklıma geldi şimdi asla randevu bulamıyordum sinir olmuştum bak. Başta medicalpark göztepede ömere gidiyordum çok tatlı aşırı pozitif bir doktordu ama bi tık daha tecrübeli olsun istemiştim doktoru. Orası da tam bir kaos. Her gittiğimde en az 1 saat sıra bekliyordum. Kozyatağı acıbademde cem hocada doğum yaptı 2 arkadaşım efsane memnunlardı.Evrim hanıma gidiyorum şuan bu hafta da bir bakayım ona göre karar veririm artık. Medipol Acıbadem ile Medicalpark Göztepe’yi aradım bugün zaten bilgi almak için not aldılar dönüş yaparlar muhtemelen yarın. Üsküdar, Kadıköy, Ataşehir o civarlar iyidir benim için ailelerimiz de o bölgedeler bir gece önceden gelip onlarda kalıyorum genelde.
Allaha şükürAblam da 36da doğurmuştu ani şekilde. Bebekte Şeker düşüklüğü görülmüştü 1 hafta takip ettiler hastanede kaldılar. Sürekli emzirdi deliler gibi beslediler şekeri düşmesin diye resmen. Bir de erken doğanlarda kalbinde üfürme görülebiliyormuş yeğenimde de görüldü ama büyüdükçe toparlıyormuş şuan 11 aylık geçti o üfürme
En güzeli canım, ben de kendi kıyafetlerimizi yazlık-kışlık ayrımı yaparken bayağı bi ayıkladım dolapları rahatlattım ve gerçekten uzun bir süre kıyafet almamak benim de kararlarım arasında.ya kafayi yedim kiyafet kusacaktim ya bir sene kimseye kiyafet almicam kendim de dahil, dolaplarda yer yok kuculenleri direk vericem evden ne kadar kiyafet cikarsa o kadar rahatlarmisim gibi hissettim, ustume ustume geldi cunku bugun
Bu doktorları çok araştırmıştım aklıma geldi şimdi asla randevu bulamıyordum sinir olmuştum bak. Başta medicalpark göztepede ömere gidiyordum çok tatlı aşırı pozitif bir doktordu ama bi tık daha tecrübeli olsun istemiştim doktoru. Orası da tam bir kaos. Her gittiğimde en az 1 saat sıra bekliyordum. Kozyatağı acıbademde cem hocada doğum yaptı 2 arkadaşım efsane memnunlardı.
Hayırlı olsun canım, ekleyeceğim en kısa zamandaBiz karar verdik sonunda "Tuna "
Yaaa çok teşekkür ederim deneyimini bizle de paylaştığın için canımCanım benim ilk gebeliğimde sabah 5 gibi ilk sancım başlamıştı ama cok hafif adet sancısı gibi ve düzensiz bekledim kocamı bile uyandırmadım hatta sabah 7 de onu iş için uyandırdım işe gönderdim hala daha aynı hafiflikte ve araları düzensizdi sonra kalktım duş falan aldım bulaşık makinesini yerleştirdim ortalıgı topladım hala artmamıştı doktorumu aradım gel bakalım dedi. Annemle kardeşimi cagırdım hastaneye gectik 10 gibi ama bana işte yanlış alarm dicek doktor geri göndercek falan diye düşünüyorum o kadar bir saflık hali valizi bile almadık yanımıza halbuki kapıda duruyor yani valizgider gitmez ebe baktı 3 cm acıklık cıkarttı bir cubuk suyumu patlattı damaryolu actılar suni bagladılar böyle basiretim baglandı resmen bir sey diyemedim halbuki ben müdahelesiz bir dogum istiyordum neyse suniden 4 saat sonra falan dogurdum ama cok gereksizdi yani resmen beni doktor mesai saatinde dogurtmak için yaptı 14.45te dogmuştu kızım. Demem o ki ben 5 saat evdeydim ama sancı sıklaşana kadar bir 5 saat daha bekleyebilirmişim mesela biliyordum ama merakımdan gittim sırf İlk dogumlar genelde oyle cok hızlı ilerlemiyor.
Sen yine üç maaş diyorsun bana verecekleri 1,5 maaş falan ki maaşım zaten yüksek değil. Sebep de seni biz işten çıkarmıyoruz, kendin ayrılıyorsun… Zaten ülkede adam akıllı tazminat alıp ayrılan çok az insan vardır herhalde. Ücretli izin dönemi maaşlarını alacak mısın?Tazminat alayim diye doger turlu vermezdiler diye dusundum ama hata ettim verdigi de bi halta yaramayacak . Ama dogum parami da alicam . Arkadasimin sirketine giricem. Benim uzuldgm aldigim tazminat.
Devletten mi ?Sen yine üç maaş diyorsun bana verecekleri 1,5 maaş falan ki maaşım zaten yüksek değil. Sebep de seni biz işten çıkarmıyoruz, kendin ayrılıyorsun… Zaten ülkede adam akıllı tazminat alıp ayrılan çok az insan vardır herhalde. Ücretli izin dönemi maaşlarını alacak mısın?
Ay hiç sorma vallahi yauyuyabilmek mumkun degil tuvalete yatak kursam ancak