Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
çok haklı doktor, çok da güzel ifade etmiş.
neyse olacak. sadede çözümü varsa bilmek çok rahat hissettiriyor

Ben ntsde 100leri gördüm düzenli değildi ama 30 40lardan birden 100 100 oldu hep sancı olarak artmadı ama evde bana birşey oluyor ve gece nts olsa Dr. Doğuma alır ama hastanede korkudan heralde sancım kaçıyor benim
Aynı durumdayım gündüz kontrole gttigim için derdimi anlatamıyorum ne olursa gece oluyor gercekten

çok haklı doktor, çok da güzel ifade etmiş.
neyse olacak. sadede çözümü varsa bilmek çok rahat hissettiriyor
Gerçekten öyle burada çoğumuz bebeklerimize hemen hamile kalmamışız, gözyaşı dökülmeden gelen bebek az gibi görüyorum. Onun yanında bunlar bir şey değil

Bugün kızımla fotoğraflara bakıyorduk, işte 5 yıl önce, 3 yıl önce falan çıkıyor ya. 1 yıl önce çıktı. O zaman ne kadar üzgün, stresli olduğumu düşündüm, bugünümüze sonsuz şükürler olsun Allah hepimize evlatlarımızı sağ salim evimize götürmeyi, hayalini kurduklarımızı yaşamayı nasip kısmet etsin

İdrar torbası kaçırma beynimi çok yoruyor dikişten de çok, her doğumun zorluğu var yapacak birşey yok sağlıkla doğuralım hepimiz

Çoookk şükür bugünümüze yorucu olsa da keyifli . Allah hepimize güç kuvvet versin, çok ihtiyacımız olacak

Ayy nıye öyle acaba demekkı dogunca anlıycaz kaç kılo olduklarını

İyi akşamlar kızlar, vücut kitle endeksi 30 ve üzeri olup doğum sonrası doktoru tromboz profülaksisi (tromboproflaksi ) uygulayacağız diyen var mı?

Yaklaşık bir saat süren sağ tarafta çok şiddetli ciddi bi sancı yaşadım. 6. Ayım bittiğinden beri hep sol tarafta yaşadım şiddeti çok yüksek şekil de ama hep 10/15 dakika sürüyordu zorlasada geçiyordu üzerine uzanabiliyordum. Bu o kadar farklı ki kıpırdayamadım çok uzun sürdü doğuruyorum sandım sağ tarafta ama tek bi bölge de ne olduğunu çözemedim daha yeni yeni geçiyor o ağrı. Doğum yapmış yaşamış arkadaşlar doğum sancısı neye benziyor sizce siz yaşadınız mı böyle şeyler doğumum başladığını nasıl anlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…