Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Tiroit ilacı kullanıyor muydun? Sanırım normal bu zamanlarda da kalp atışları. Beni stres yapıyor diye saati takmaz oldum eşim de diyor tam zamanı değil mi işte sürekli bakarak oluruz
Hayır kullanmıyorum tansiyonum falan da normal ama son bir aydır sürekli böyle bugün tavan yaptı artık. Doktor da normal son zamanlarda dedi hayat kaliteni etkiliyorsa kalp ilacı verebilirim dedi ama almadım. Kesinlikle saat daha çok stres yapıyor çıkardım ben de

Neden diye sormadım ama beslenemediği için olabilir kalp durması falan yazıyor nette allah korusun riske atamam dedi hareketlerinede dikkat et dedi eğer hissetmediğin zaman olursa gel dedi direkt. Bende devlete gidiyorum perinatolojiye yollamadı bile nst falan baktı bugün sadece. Sana böyle birşey demedi acaba bi risk gördüğünde mi söyleyecek

Sizde de mi gerilik var tam neresinde A ante diem benim karın bölgesi göründü sadece ptsi nst kontrolü yaptı bugün pazartesi tekrar çağırdı muayenede edicem dedi 2400 kilosu. 37 lerde almam gerekebilir dedi. Gerçekten bu gerilik neden oluyor bende merak ediyorum

Şimdi ne desem yalan olur benim de içim yanıyor hormonlarımızdan olabilir ama belki ateşin vardır takip et kendini
Şimdi bi hemşire arkadaşla görüştüm hamilelikte kol altından ölçülen doğru sonuç verir dedi. Sanırım sıcak basması falan dediğimiz şey bu mu acaba zaman daraldıkça kendimi daha çok dinler oldum galiba

Fit çünkü bebişleriniz, ince belli

Ay nolduuuu? Ben de diyet yapıyorum az yiyorum ne çıktı ultrasonda bu sefer de zayıf mı kalmış Bizim de 16.30da kontrol

Aaaa hangi hastanedesin? Kız bir şeye ihtiyacın var mı kv’n de gelmemişti henüz. Eşin yanında mı? Biz de dışarıdayız kontrole geldik. Gerçekten bir şeye ihtiyacın varsa temin edelim. Ne olursa
Koru'dayım anam eksik olma beyim burda, kv geleyim dedi biz istemedik şimdi daha erken ya telaşlanmak istemiyorum şimdi. Senin nasıl geçti kontrol

Bizde de genel bir gerilik var diyebilirim kilosu da düşük. Fakat evet doktorun risk olarak gördüğü kısım karın çevresi geriliği oldu bizde. En geride olan o. Bana da başta 2500 gramı geçemezse 37de, geçerse fakat gerilik devam ederse en geç 38de alabilirim demişti. Bi ara toparlar gibi oldu ama yine gelişimi durakladığı için ben en geç 38de doğuma gireceğim. Birçok sebebi olabiliyor galiba. Öncelikle kan akışı vs bir şeylere bakıyorlar. Ayrıntılı olarak baktılar mı size? Kaçıncı haftadasınız? Kan akışları, suyu, plesenta gibi diğer her şey yolundaysa (bizde öyleydi) genetik bir durum olabileceği söyleniyor. Ailede başka bu şekilde doğan varsa ona benzeyebilirmiş. Ama yine de genetik mi, başka bir anomali mi var, içeride mi beslenemiyor onu tam bilemedikleri için biraz daha erken alarak dışarıda beslemenin daha risksiz olacağını düşünüyorlar. 38den sonra anne karnında kalması çok daha riskli demişti doktor.

Koru'dayım anam eksik olma beyim burda, kv geleyim dedi biz istemedik şimdi daha erken ya telaşlanmak istemiyorum şimdi. Senin nasıl geçti kontrol
Tamam canım. Yolumuzun üstü dönüşte her neye ihtiyacın olursa söyle. İnşallah sakinler sancılar ve taburcu ederler Evet kv’n için erken bir bakarsınız daha 4 hafta gelmez falan o ekstradan yorulur bu sefer ama şimdi de sen evde yalnız idare edebilecek misin o var..
Bizim kontrol 16.30’da. Elimde tahlillerim, bir haftalık şeker ölçüm sonuçlarım, karnım Çar tospik bekliyoruz. Vize sınavına girecekmiş gibi hissediyorum kendimi o kadar çabaladık bakalım nasıl geçecek shshhshs

Şu 2 günü bi atlatsak beyim kabasını toparlar bi de birini çağırırım hallederiz, yemek de yemeyiveririz skgk

Ay hadi inşallah, benim kafa falan bi tık normale dönmüş seninki de haftasına yaklaşmıştır da rahatlarsın biraz

Ben evde doğduğum için hiç bilmiyorum genetikte var mı sormadı sorsa böyle derim. Kan akışınız suyunuz normal dedi banada kalp atışıda normal dedi canım.. 35+6 da bunlar oldu şuan 36+3 üm ben muayene eder diye düşünmüştüm ancak nst baktı bugün

Hahahah anasınında çok fazla karnı çıkmadı zaten bencede genetik anneanneside öyleymiş
Ne güzel Benle annem de kardeşlerim de ince belli zayıf kadınlardık lakin bizim tospik babaanneme halama çekecem diyor ısrarla Gen bu, 7 kuşaktan geliyor işte

Ev yemekçisi falan bulursanız civarda haftada 1-2 öyle de idare edersiniz. Eşin de yapar. Sana da hiç kalkma falan demezlerse sen de yaparsın. Allah kolaylaştırır inşallah canım

İnşallah rahatlarız. Bu bizim kendi doktorumuz her türlü rahat davranıyor zaten 3-5 hafta ileride olana da normal dediği için Ama ben kendimi iyi hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…