Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Ohoo kocaman olmuş kuzu, hiçbir şey olmaz ona verirler kucağına

Kızlar doktor kontrolündeyim. 34+0’dayız. Tosbik 3.200 kg olmuş. Benim için normal doğum hayal oldu. 37 haftaya geldiğinde 4 kiloya ulaşır. Kendiliğinden gelmeye kalkışmazsa 39a kadar bekler sezaryenle alırız dedi. 4,5 kilo civarında
Yeniden şekerime hemogramıma bakacak şimdi. Nst’ye bağladı şu an. Soracağım her şeyi unuttum bunları duyunca.

Yavrum canını sıkma ve bir doktordan daha fikir al bence, bana böyle derse başka bir doktora da sorarım mutlaka. Benim kuzenimin bebeğine çok iri diyip durdular 3.5 kilo doğdu, cihazlar birebir olmuyor. Benim kız da şişkoymuş

Hiiiiiç öyle düşünme, daha dur bakalım çok var. Bebek de hep aynı hızda büyüyecek diye bir şey yok. Ayrıca 4.5 kg normal doğuran insan da var. Ve o hesaplanan değer de %100 gerçek değil nihayetinde. Hemen demoralize olma kuzum, her şey sağlıkla ilerliyor şu an çok şükür, önemli olan da bu

Selam kizlar bende geldim kontrolden karın cevresi 1 hafta geriye düşmüş ama boyunda bir hafta ileri çıktı 46 cm 2350 Gr 34+1 veeee sezeryan gunumuzu aldikk 26 Kasım sabah 9 da olucak çok sevdiğim çocuk doktorum var hep ona gideriz ona guveniriz musaitti kendisiyle görüştüm oda giricek doğuma yatişa geldiginde kızlara haber ver tabiki girerim dedi içim çok rahatladı 37+5 de doğum olucak kısmetse 17 Kasım son kontrol ve nst pazar günü nobetciyim gel dedi nst de gir dedi

Ay bugün bunu ikinci duyuşum. Arkadaşımın ablası 34+5teydi, bebek 4 kiloyu geçince almışlar sezaryenle. Ama bi tatlı ki kocaman bebek sanki hiç yenidoğan gibi değil eğer sana bir sıkıntı olacaksa boşver sezaryen olsun ya hiç takma, belki daha bile rahat olur senin için

Saglikla gelsin inşallah yanlış hatırlamıyorsam 4. Bebek 4. Sezeryan o yüzden mi 38. 39. Haftalar beklenmiyor dikişler zorlamamak için.

Nasıl yani, 34+5'te mi bebek 4 kiloyu geçmiş? Annenin şekeri mi vardı acaba?

Şakamı başıma gelmesin diye sildim

4 demişler ve 4 mü doğmuş gerçekten ya. Daha o haftalarda

Kuzum bence hiç canını sıkma. Bana şu an böyle bi kilo söylese doktor havalara uçarım valla. Maşallah sağlığı yerinde olsun küçük olmuş büyük olmuş fark etmez. Bebek totalde kaç haftalık çıkıyor ultrasonda ?

Hiç gediğine olma 37+1de 4.150 gram doğurdum bende ilk oğlumu adet tarihine göre bakarsa 35+1 di hep 2 hafta önden gitti. İkinci oğlum da aynı şekildeydi. 39 haftaları beklesek 5 kiloları geçecekti ve ben artik ipirdayamiyordum.. Yani heryeri gelişmiş sorunsuz doguyorlar o haftalar da korkma hic

Genelde bu gibi durumlarda radyologa gönderip yeni bir ölçüm alıyorlar canım. Zaten %20 yanılma payı da var. Seker sebep olmasında iri bir bebek olsun. Sezaryen olursa da sıkma canını saglikla gelsin yeter ki

Aaaa yanlış okumadıysanız 4. Bebek 4. Sezeryanmis doğrumu? Yaş aralıkları nedir nasıl geçti ilk 3ü bilgi verirmisin. 2 yas arayla3. Sezaryenim olacak benim de.. 2. De
Dikişler zorlamaya başlamıştı bebekte önden gidiyordu 36. Hafta da 365p grmla alındı sancı çıkınca nst de .. 3. Nasıl olacak dikiş o bu şu vs... tedirgin ve merakla bekliyorum

Nasıl yani, 34+5'te mi bebek 4 kiloyu geçmiş? Annenin şekeri mi vardı acaba?

Şakamı başıma gelmesin diye sildim

4 demişler ve 4 mü doğmuş gerçekten ya. Daha o haftalarda
Evet evet 4.250 doğmuş. Anne de 35 kilo almış toplamda ama çok ilginç bir şekilde şeker yok baya genetik irilik. Zaten kadın 80den 115 olmuş, eşi de baya iri yarı bir adam çocuk doğmadan okula başladı

Benim de geçen kuzenim doğum yaptı suyu yaklaşık üç saat önce patlatılmış sonra bebek doğmuş. Bende tam bilmediğim için hep korkum su gelir gelmez o çocuğu naısl doğuracam nefessiz kalır korkusu. Meğerse öyle olmuyormuş içim daha rahat etti bu konu da. Buda Allahın hikmeti işte beş dakika önce suda nefes alıyor beş dakika sonra dışarı da

Evet evet 4.250 doğmuş. Anne de 35 kilo almış toplamda ama çok ilginç bir şekilde şeker yok baya genetik irilik. Zaten kadın 80den 115 olmuş, eşi de baya iri yarı bir adam çocuk doğmadan okula başladı
Yani düşünüyorum, ne kadar iri olabilirler? Hayır çünkü biz de iri insanlarız Herkesler 35 kg alsın, biz de 500 gr alınca doktorlar ağız yüz eğsinler

Maşallah bebeğe, Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…