Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Aynen hastane çıkışları benzerdir muhtemelen, bende zaten çok kalın battaniye yok henüz 4 kat müslin var bu hastane çıkışı harici

Aynen hastane çıkışları benzerdir muhtemelen, bende zaten çok kalın battaniye yok henüz 4 kat müslin var bu hastane çıkışı harici
Peluş kundağın varsa çok önemli değil onun içine koyarsın elindeki battaniyelere sararsın hep. Bende de benim çocukluk battaniyelerim var hem peluş hem örgü. Ama çok kalın geliyor gözüme, darlanıyorum. Kullanır mıyım bilmem, annem getirdi yıkadım duruyor öyle. Kendim alacak olsam almazdım bu kadar kalın şeyler

ay sormaya vaktimiz olur herhalde ben valize koydum isterlerse veririz artık napalım. Ben 4 tane örtü koydum biri kundak kalın penye bir pofuduk bir çift kat müslin bir de penye hastane çıkışındaki. Ev de 2 dk mesafede ama benim pimpirik seviyem en üstlerde

Benim açlık sınır içerisinde çıkmasına rağmen 85 altı olması daha iyi diyordu.Belki ilerleyen süreçte daha da yükselirse diyedir.
Baştan beri hiç vitamin kullanmadım ben sadece demir ve d vit onu da seyrek içtim her gün değil. Demiri iki tane içip magnezyum da kullandığım kısa bir dönem oldu o zaman alt ast yükseldiği için bir ay hiçbir şey kullandırmadı doktorum. Geçenlerde omega sordum aynı durumdan vermedi yine ‍♀ Lohusalıkta vücudum perte çıkmaz inşallah Şu anki halsizlik de ondan mı oluyor ya acaba bilemedim. Kas ve kemik ağrılarım da aşırı arttı. Annemler normal diyor çünkü bugün 36+3 oldu, son haftalar böyle olur diyorlar

Var anam dış kundağım, ne kadar kullanılır hastaneden çıkarken bilmiyorum ama götürürüm. Kayınvalidem de aldım diyodu battaniye belki onun daha kalındır. Ben havayı bilmiyorum şu an gibi olursa kalın gelir onlar ama Aralık ortası Ankara kar kış kıyamet olursa yine kullanılır ya

Ankara da artık kar kış kıyamet olayını bıraktı zaten, iki yıldır kar düşmüyor, benim bu sene kış lastiği taktırasım bile yok Sen dış kundağı al her ihtimale karşı arabada dursun. İhtiyaç olursa kullanırsın. Odada çok kalın battaniyeye ihtiyaç olacağını hiç sanmıyorum. Hastaneler çok sıcak. Çocuklar baştan çok ısı kaybediyormuş şapkası olursa kıyafetlerinin üzerindeki battaniye yeterli gelir endişe etme
Cano annen nasıl bu arada? Doğuma gelebilecek mi? Siz mi gideceksiniz sen toparlanınca?

Ay sorma ya Ankara'ya taşındığımda en büyük hayalim kar görmekti. 2 gün gördüm galiba 3 senede dkgkg

Annem hastanede kuzum 1 haftayı geçti söylemedim galiba burada. Şu anki gibi olursa gelemez gibi inşallah toparlanır bilmiyorum

Ben de bi kabine sığarım diyordum ama çok geldi gözüme ya, pazar günü anamla bitireceğim hala çoksa yarısını evde bırakırım valla kocam birey getirsin lazım olursa işi ne ajflsjdldk

Ben de Gölbaşına 2 sene önce taşındım önceden Dikmen’deydik. Dikmen yokuşlarıyla meşhurdur. Ben orada otururken işe gidebilmek için elimde kürekle arabayı kurtarıyordum her gün Ankara’ya 1 yağıyorsa Dikmen’e 3 yağıyordu kar da mübarek. O yokuşları araba çıkamadığı için inebileceği yolları seçip kaydıra kaydıra indirirdim arabayı her gün. Kaldığım da oldu saplanıp başkaları kurtardı falan öyle bir sefalet Gölbaşına taşındık, burası dümdüz ve alçakta kalıyor. Oh dedim artık kar benden korksun. Gerçekten korktu galiba yağmayı unuttu. Bu kış yağması için duaya başladım

Ayyy hiç duymadım kız dediysen de ben kaçırmışım Daha zaman var doğuma inşallah çok daha iyi olur da gelebilir ona da değişiklik olur hem minnoş torununu görmek Kemoterapi mi aldı ondan mı yatıyor yoksa enfeksiyon durumu mu var yine?

Geçmiş olsun ben de kaçırdım bu durumu galiba. Tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah

Etimesgutun da alt yapısı rezalet, yağmur falan yağınca eşim yüzerek geliyodu eve dkkfk kar tutmuyo hiç ama bi heyecanla yağınca 384 video çekmişim 1 gün var 2.gün erimiş accuk yağsa bu sene keşke.

Geçmiş olsun ben de kaçırdım bu durumu galiba. Tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah
Gruptan yazmadım ya bi kedom bi anam darlamak istemedim herkesi. Yeni kemoterapi almaya başladı daha 2 kür aldı, onun mu yan etkisi farklı bi durum mu bilmiyorum enfeksiyonu hiç düşüremediler, sürekli idrar veriyor kültür veriyor, idrarda enfeksiyon var kültürde üreme yok tek kullanımlık şase verip geçiyolardı. Sonra kanaması başladı öyle yatırdılar hastaneye maalesef. Kanaması durdu enfeksiyonu da düşmeye başladı bakalım inşallah toparlar da gelir teşekkürler canımsınız

Oyyy geçmiş olsun ya, allah şifa versin annene

Ahahahha Valla aramızda köklü Ankaralılar vardır illa ki onlar maziyi daha iyi bilirler ama ben de son 12 senesini burada geçirmiş biri olarak diyebilirim ki ah nerede o eski kışlar eski karlar Bereketli bir kış olur inşallah bu sene

Anladım kuzum. Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah anneciğine de en kısa zamanda Doğuma kadar iyileşebilmesini ve yanınızda olabilmesini can-ı gönülden diliyorum

Ay Kasım analarından doğurmayan kalmamış nerdeyse duygusal çok ama beni en çok süt gelmemesi olayı korkutuyor ya. Streslenmek istemiyorum, 4 güne kadar normal sütün gelmemesi diyor uzmanlar da biliyorum ama gelmezse üzülür panik yapar mıyım o lohusa halimle bilmiyorum

Ben de takılırım gibi geliyo ama biberon falan vermedikçe sorun olmaz ya, kaşık biberonla şırıngayla falan verilir süt gelene kadar. Biberon alıp meme reddi yaşamayan bebe de çok zaten

Kesin üzülürüz de bunla ilgili bir sürü video izledim bak hepsi de sütün gelmemesi maddenin doğasına aykırı, imkansız diyor neredeyse. Yeter ki doğru arz talep dengesini oluşturabilelim ve bebeğin doğru emmesini sağlayabilelim. Osman Gönülal diye bir doktor var onun yaklaşık 15-20 dklık bir videosu var, emzirmenin ve süt gelmesinin tüm püf noktalarını anlatıyor. İzle istersen boş zamanında bence eğitici bir video oldukça

Ya illaki gelir ama 4 güne kadar sürebiliyormuş, o sürede şu anki kafayla değil ama lohusa kafasıyla yetersiz hisseder miyiz ki izleyeyim canım o doktorun tüm videolarını izlemek lazım zaten çok iyi videoları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…