- 12 Temmuz 2022
- 22.986
- 84.429
Aynen hastane çıkışları benzerdir muhtemelen, bende zaten çok kalın battaniye yok henüz 4 kat müslin var bu hastane çıkışı hariciBen hemşireye çok kalın battaniye ayırmadım. Hatta valize de koymadım. Senin bahsettiğin ayardadır muhtemelen benim koyduklarım da. Videolarda da hiç çok kalın battaniyeye sarılmış bebek görmüyorum aslında. Hastaneden çıkarken de peluş kundağı koydum ona koyar çıkartırız yeterli diye düşünüyorum.
Peluş kundağın varsa çok önemli değil onun içine koyarsın elindeki battaniyelere sararsın hep. Bende de benim çocukluk battaniyelerim var hem peluş hem örgü. Ama çok kalın geliyor gözüme, darlanıyorum. Kullanır mıyım bilmem, annem getirdi yıkadım duruyor öyle. Kendim alacak olsam almazdım bu kadar kalın şeylerAynen hastane çıkışları benzerdir muhtemelen, bende zaten çok kalın battaniye yok henüz 4 kat müslin var bu hastane çıkışı harici
ay sormaya vaktimiz olur herhaldeBebo ilk gün vücut ısısını düzenleyemiyormuş, sarıyormuş hemşireler o yüzden. Teyzem hemşire, bir de doğum yapan arkadaşlar hep öyle söyledi. Bana kalsa ince müslin koyarım anam da ben doğduğumdan beri yangınlıyım ajfkskss
Benim açlık sınır içerisinde çıkmasına rağmen 85 altı olması daha iyi diyordu.Belki ilerleyen süreçte daha da yükselirse diyedir.Evet belki de yediklerin sadece bebeğe yetmiyordur. Bu yüzden düşüş oluyordur. Benim açlık şekerim hep 85-100 arası oluyor doktor da bişey demedi. Neden 85 altı isteniyor ki acaba.
Bi de vitamin takviyelerini alıyor musun depolarından gidiyorsa o yüzden de zorlanıyor olabilirsin
Var anam dış kundağım, ne kadar kullanılır hastaneden çıkarken bilmiyorum ama götürürüm. Kayınvalidem de aldım diyodu battaniye belki onun daha kalındır. Ben havayı bilmiyorum şu an gibi olursa kalın gelir onlar ama Aralık ortası Ankara kar kış kıyamet olursa yine kullanılır yaPeluş kundağın varsa çok önemli değil onun içine koyarsın elindeki battaniyelere sararsın hep. Bende de benim çocukluk battaniyelerim var hem peluş hem örgü. Ama çok kalın geliyor gözüme, darlanıyorum. Kullanır mıyım bilmem, annem getirdi yıkadım duruyor öyle. Kendim alacak olsam almazdım bu kadar kalın şeyler
Ankara da artık kar kış kıyamet olayını bıraktı zaten, iki yıldır kar düşmüyor, benim bu sene kış lastiği taktırasım bile yokVar anam dış kundağım, ne kadar kullanılır hastaneden çıkarken bilmiyorum ama götürürüm. Kayınvalidem de aldım diyodu battaniye belki onun daha kalındır. Ben havayı bilmiyorum şu an gibi olursa kalın gelir onlar ama Aralık ortası Ankara kar kış kıyamet olursa yine kullanılır ya
Ay sorma ya Ankara'ya taşındığımda en büyük hayalim kar görmekti. 2 gün gördüm galiba 3 senede dkgkgAnkara da artık kar kış kıyamet olayını bıraktı zaten, iki yıldır kar düşmüyor, benim bu sene kış lastiği taktırasım bile yokSen dış kundağı al her ihtimale karşı arabada dursun. İhtiyaç olursa kullanırsın. Odada çok kalın battaniyeye ihtiyaç olacağını hiç sanmıyorum. Hastaneler çok sıcak. Çocuklar baştan çok ısı kaybediyormuş şapkası olursa kıyafetlerinin üzerindeki battaniye yeterli gelir endişe etme
Cano annen nasıl bu arada? Doğuma gelebilecek mi? Siz mi gideceksiniz sen toparlanınca?
Ben de bi kabine sığarım diyordum ama çok geldi gözüme ya, pazar günü anamla bitireceğim hala çoksa yarısını evde bırakırım valla kocam birey getirsin lazım olursa işi ne ajflsjdldkay sormaya vaktimiz olur herhaldeben valize koydum isterlerse veririz artık napalım. Ben 4 tane örtü koydum biri kundak kalın penye bir pofuduk bir çift kat müslin bir de penye hastane çıkışındaki. Ev de 2 dk mesafede ama benim pimpirik seviyem en üstlerde
Ben de Gölbaşına 2 sene önce taşındım önceden Dikmen’deydik. Dikmen yokuşlarıyla meşhurdur. Ben orada otururken işe gidebilmek için elimde kürekle arabayı kurtarıyordum her günAy sorma ya Ankara'ya taşındığımda en büyük hayalim kar görmekti. 2 gün gördüm galiba 3 senede dkgkg
Annem hastanede kuzum 1 haftayı geçti söylemedim galiba burada. Şu anki gibi olursa gelemez gibi inşallah toparlanır bilmiyorum
Benim mide ve diyafram hiç iyi durumda değil doğuma daha zamanımız var diyebilir miyiz yaniAslında doğum yaklaştığında bebek aşağı iniyormuş, mide ve diyafram rahatlıyormuş rahat nefes alıyormuşuz. Dün erken doğum belirtilerini okurken epey bilgilendim
Geçmiş olsun ben de kaçırdım bu durumu galiba. Tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallahAy sorma ya Ankara'ya taşındığımda en büyük hayalim kar görmekti. 2 gün gördüm galiba 3 senede dkgkg
Annem hastanede kuzum 1 haftayı geçti söylemedim galiba burada. Şu anki gibi olursa gelemez gibi inşallah toparlanır bilmiyorum
Etimesgutun da alt yapısı rezalet, yağmur falan yağınca eşim yüzerek geliyodu eve dkkfk kar tutmuyo hiç ama bi heyecanla yağınca 384 video çekmişim 1 gün var 2.gün erimişBen de Gölbaşına 2 sene önce taşındım önceden Dikmen’deydik. Dikmen yokuşlarıyla meşhurdur. Ben orada otururken işe gidebilmek için elimde kürekle arabayı kurtarıyordum her günAnkara’ya 1 yağıyorsa Dikmen’e 3 yağıyordu kar da mübarek. O yokuşları araba çıkamadığı için inebileceği yolları seçip kaydıra kaydıra indirirdim arabayı her gün. Kaldığım da oldu saplanıp başkaları kurtardı falan öyle bir sefalet Gölbaşına taşındık, burası dümdüz ve alçakta kalıyor. Oh dedim artık kar benden korksun. Gerçekten korktu galiba yağmayı unuttu. Bu kış yağması için duaya başladım
Geçmiş olsun ben de kaçırdım bu durumu galiba. Tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah
Gruptan yazmadım ya bi kedom bi anam darlamak istemedim herkesi. Yeni kemoterapi almaya başladı daha 2 kür aldı, onun mu yan etkisi farklı bi durum mu bilmiyorum enfeksiyonu hiç düşüremediler, sürekli idrar veriyor kültür veriyor, idrarda enfeksiyon var kültürde üreme yok tek kullanımlık şase verip geçiyolardı. Sonra kanaması başladı öyle yatırdılar hastaneye maalesef. Kanaması durdu enfeksiyonu da düşmeye başladı bakalım inşallah toparlar da gelirAyyy hiç duymadım kız dediysen de ben kaçırmışımDaha zaman var doğuma inşallah çok daha iyi olur da gelebilir ona da değişiklik olur hem minnoş torununu görmek Kemoterapi mi aldı ondan mı yatıyor yoksa enfeksiyon durumu mu var yine?
Benim de öyle, var diyolla, inşallah vardır 32 yeni oldumBenim mide ve diyafram hiç iyi durumda değil doğuma daha zamanımız var diyebilir miyiz yani
Oyyy geçmiş olsun ya, allah şifa versin anneneEtimesgutun da alt yapısı rezalet, yağmur falan yağınca eşim yüzerek geliyodu eve dkkfk kar tutmuyo hiç ama bi heyecanla yağınca 384 video çekmişim 1 gün var 2.gün erimişaccuk yağsa bu sene keşke.
Gruptan yazmadım ya bi kedom bi anam darlamak istemedim herkesi. Yeni kemoterapi almaya başladı daha 2 kür aldı, onun mu yan etkisi farklı bi durum mu bilmiyorum enfeksiyonu hiç düşüremediler, sürekli idrar veriyor kültür veriyor, idrarda enfeksiyon var kültürde üreme yok tek kullanımlık şase verip geçiyolardı. Sonra kanaması başladı öyle yatırdılar hastaneye maalesef. Kanaması durdu enfeksiyonu da düşmeye başladı bakalım inşallah toparlar da gelirteşekkürler canımsınız
Amin kuşumOyyy geçmiş olsun ya, allah şifa versin annene
AhahahhaEtimesgutun da alt yapısı rezalet, yağmur falan yağınca eşim yüzerek geliyodu eve dkkfk kar tutmuyo hiç ama bi heyecanla yağınca 384 video çekmişim 1 gün var 2.gün erimişaccuk yağsa bu sene keşke.
Gruptan yazmadım ya bi kedom bi anam darlamak istemedim herkesi. Yeni kemoterapi almaya başladı daha 2 kür aldı, onun mu yan etkisi farklı bi durum mu bilmiyorum enfeksiyonu hiç düşüremediler, sürekli idrar veriyor kültür veriyor, idrarda enfeksiyon var kültürde üreme yok tek kullanımlık şase verip geçiyolardı. Sonra kanaması başladı öyle yatırdılar hastaneye maalesef. Kanaması durdu enfeksiyonu da düşmeye başladı bakalım inşallah toparlar da gelirteşekkürler canımsınız
Ben de takılırım gibi geliyo ama biberon falan vermedikçe sorun olmaz ya, kaşık biberonla şırıngayla falan verilir süt gelene kadar. Biberon alıp meme reddi yaşamayan bebe de çok zatenAy Kasım analarından doğurmayan kalmamış nerdeyseduygusal çok ama beni en çok süt gelmemesi olayı korkutuyor ya. Streslenmek istemiyorum, 4 güne kadar normal sütün gelmemesi diyor uzmanlar da biliyorum ama gelmezse üzülür panik yapar mıyım o lohusa halimle bilmiyorum
Kesin üzülürüz deAy Kasım analarından doğurmayan kalmamış nerdeyseduygusal çok ama beni en çok süt gelmemesi olayı korkutuyor ya. Streslenmek istemiyorum, 4 güne kadar normal sütün gelmemesi diyor uzmanlar da biliyorum ama gelmezse üzülür panik yapar mıyım o lohusa halimle bilmiyorum
Ya illaki gelir ama 4 güne kadar sürebiliyormuş, o sürede şu anki kafayla değil ama lohusa kafasıyla yetersiz hisseder miyiz kiKesin üzülürüz debunla ilgili bir sürü video izledim bak hepsi de sütün gelmemesi maddenin doğasına aykırı, imkansız diyor neredeyse. Yeter ki doğru arz talep dengesini oluşturabilelim ve bebeğin doğru emmesini sağlayabilelim. Osman Gönülal diye bir doktor var onun yaklaşık 15-20 dklık bir videosu var, emzirmenin ve süt gelmesinin tüm püf noktalarını anlatıyor. İzle istersen boş zamanında bence eğitici bir video oldukça