Kiz allah seni ne yapmasinYükselmiş ya şeker, bana bal dokunuyor direkt o zaman yulaf ne zaman yesem yükseliyodu, ben muzdan sanıyodum baldan muhtemelen, üzdü
Planlı sezeryan gibi normal doğumun da planlısı oluyor mu acaba. Diyelim ki sen 36 sonuna doğru 37 gibi bebek 3500 / 3800 arası olunca suni sancı ile normal doğum yaptırmaz mı. Beden hazı olmadığı için boşa sancı çekip en son sezeryana mı alırlar acabaBir yandan düşünüyorum aynısını bir yandan da şansını zorlama diyorum kendi kendimeAma yine de devlette mi görünsem bir de iki hafta sonra. Hem 36da bi görsünler bakalım ne diyecekler Modum düştü düşmesine valla, 3,5 falan olsa doğurursun da 4ü geçerse gereksiz bir risk olur dedi. Sancın bile gelse normal doğurtmayız, o durumda da plansız sezaryen olur dedi.
Senin haftan daha geride protein diyeti yap bence yoksa sana da aynılarını derler bak. Ekmek hamur işi yeme, meyve sadece 1 tane falan ye, üzüm portakal mandalina yeme, makarna pilav yeme, öğünlerden sonra yürü şekerin hep düşük seyretsin dedi.
Tokluk 2 saat 117 gelmiş, ona da iyi senin şekerden kaynaklı büyümüyor bebek endişe etme dedi. Bazı kadınların rahmi müsait olur bebek rahat büyür, hızlı büyür. Bir daha doğur yine iri olur muhtemelen dedi
Bende de ekşime gibi oluyor. Tam reflü yani. Kendimde gözlemlediğim soğan, domates, limon, tereyağı, salça, kahve ve kakao bunu tetikliyor. İyi gelen de gaviscon şurup ve elma oldu. Tahine de iyi geliyor diyorlar ama bir ara iyi geldi artık etki etmiyor sanki.Ya bende geçmişti 4-5 te çok oluyordu rahatlamıştım
Yok yok yeniden başlamak istedim yani acaba yine midemi dayandı evladım diye düşünüyorum
Bende süt içemiyorum işte ancak nesquikleoy bi ben kalmışım yanmayan bende başlamışım hayırlı olsundu
Bende philipsinki var aynı mantıkta. 3 aydır kullanıyorum neredeyse. Aynı şekilde çıkartıyor dudak üstünü. Üstelik 15-20 saniye sürüyor alması. Acı sızı yok. Artma, daha da siyahlaştırma vs olmadı. Fiyatı çok iyi bu arada.Kızlar konulardan alakasız ama şu üründen kullanan var mı? Baya indirime girmiş. İple almayı beceremiyorum ağda yaptırıyorum o da her zaman olmuyor
Yaa canım ınsallah en kısa zamanda kavuşursunuzKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Ne bilim bi umut snfjfn kendimizi de mi kandıramicaz beeKiz allah seni ne yapmasinbiz bile ogrendik su balin senin sekerini yukselttigini sen ogrenemedin jgkhhlf
Kiz sen neden bu kadar taktin buna kafayi ama ben hic planli normal dogum duymadim. Acilma olmadan sadece suni sanciyla normal dogum yapilmaz gibi geliyor bana dogaya aykiri gibiPlanlı sezeryan gibi normal doğumun da planlısı oluyor mu acaba. Diyelim ki sen 36 sonuna doğru 37 gibi bebek 3500 / 3800 arası olunca suni sancı ile normal doğum yaptırmaz mı. Beden hazı olmadığı için boşa sancı çekip en son sezeryana mı alırlar acaba
Çok teşekkür ederimBende philipsinki var aynı mantıkta. 3 aydır kullanıyorum neredeyse. Aynı şekilde çıkartıyor dudak üstünü. Üstelik 15-20 saniye sürüyor alması. Acı sızı yok. Artma, daha da siyahlaştırma vs olmadı. Fiyatı çok iyi bu arada.
Planlı normal doğum oluyor canım ama miadını doldurmamış bebekte deneniyor mu bilemiyorum. Arkadaşım 41 haftalık olduğunda bir sabah saat 8e randevu verip yatışını yaptılar. Önce rahim olgunlaştırıcı, akşam üzeri de suni sancı verdiler. Birkaç saat sonra da epidural aldı ve gece yarısını geçince doğdu bebeği. Ama onun günü geçmişti işte bizde aynısı olur mu bilmiyorum. Bana 39u beklemek için çabalarız dedi. Kendisi erken gelmek istemezse. Bebeğin içeride geçirdiği zaman daha kıymetli ya ben illa normal doğurmak istiyorum diye daha erkenden müdahale ile doğum istemem şahsen. Napalım sağlık olsun derizPlanlı sezeryan gibi normal doğumun da planlısı oluyor mu acaba. Diyelim ki sen 36 sonuna doğru 37 gibi bebek 3500 / 3800 arası olunca suni sancı ile normal doğum yaptırmaz mı. Beden hazı olmadığı için boşa sancı çekip en son sezeryana mı alırlar acaba
Doğru bebek kilolu diye bu onun iyi olduğu anlamına gelmez anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi sağlık olsun.Planlı normal doğum oluyor canım ama miadını doldurmamış bebekte deneniyor mu bilemiyorum. Arkadaşım 41 haftalık olduğunda bir sabah saat 8e randevu verip yatışını yaptılar. Önce rahim olgunlaştırıcı, akşam üzeri de suni sancı verdiler. Birkaç saat sonra da epidural aldı ve gece yarısını geçince doğdu bebeği. Ama onun günü geçmişti işte bizde aynısı olur mu bilmiyorum. Bana 39u beklemek için çabalarız dedi. Kendisi erken gelmek istemezse. Bebeğin içeride geçirdiği zaman daha kıymetli ya ben illa normal doğurmak istiyorum diye daha erkenden müdahale ile doğum istemem şahsen. Napalım sağlık olsun deriz
Bacımsın 37+4 çıkmış zaten bundan sonra 38miş deseler ne olurDoğum seçeneğini konuşmadık ama devletin ultrasonu benim beboyu daha önde ölçtü. Seninkini de önden ölçerse iyice modun düşmesin anam bi de ters etki yapıp
Yok kilosunu diyorumBacımsın 37+4 çıkmış zaten bundan sonra 38miş deseler ne olurEn azından kumralın dediği gibi içime sinerdi
Ben de vallahi çok yemiyorumdur ya çoğu hamile kadın bizim kat kat fazlamızı yiyordur. 25-30 kilo alıp 2,5 kg doğuranlar napıyor ne çaba gösteriyor sanki. Durum yapısal tamamen. Yiyor içiyor ama çocuğa kilo olmuyor, biz de yemesek de çocuklara yarıyor. Şey dermişim su içsem çocuğuma yarıyorUltrason kağıdında 4 hafta önde görünüyor, benim de canım sıkıldı allah affetsin sorma. Çocuk kuru ekmek labne peynirle nasıl bu kadar şüşko oldu anlamadım ya sjfksjd sinirlerim bozuldu.
Yavrum ben hala kusuyorum, yediğim şeyler hala az. Ne ekmek yiyorum ne meyvebi kahvaltı, akşam yemeği o kadar. Akşam 7 gibi yemeği bitirip diğer gün 11-12de kahvaltı yapıyorum. Şekerim de iyi çıktı. Eşim 4.700 doğmuş, ben 3.800, muhtemelen genetik.
Ya çünkü benim bebekte iri korkuyorum sezeryana kalırım diye. Ha ucunda ölüm yok ama 18 yaşında bi kardeşim var onunla idare edecem bakacak kimse yok bana ondan istemiyorum sezeryan. Kv hasta şimdiden söyleniyor klasik kv biliyorsunuz sizlerde de vardırKiz sen neden bu kadar taktin buna kafayi ama ben hic planli normal dogum duymadim. Acilma olmadan sadece suni sanciyla normal dogum yapilmaz gibi geliyor bana dogaya aykiri gibi
Gitme kafanı karıştırma diyorsun sanki. Annem de aynısını dedi ya. Şey dedi bir de ne biliyorsun da neyden korkuyorsun daha önce normal doğum mu yaptın sezaryen mi oldun sankiYok kilosunu diyorumbende 250 300 Gr fazla çıktı sende de fazla çıkarsa zaten tombik diyosun iyice şeetcen sanki
noooKızlar çatı ağrısına çözüm bulan var mı.? Az kaldı ikiye ayrılacağım
valla benim doktor beni epey zorbaladı, kilo alma çok diye baştanBenim doktorum kiloya çok karışmıyor ama alttan alta da çok kilo iyi değil diye belirtiyorama insanların bünyesi değişik ya bazı bünyeler kiloyu kaldırıyor, vücut alışık oluyor sanırım
Allah yardımcın olur kuzucum. Benim bu yaz iki komşum da doğum yaptı ikisinin de kızı oldu sezaryenle. Birinin annesi son 3 ay kaldı baktı, diğerinin son hafta kayınvalidesi gelebildi annesi hastaydı. Kv’de de çok canlı kanlı değildi de en azından yemek yapar diğer çocuğu yedirir içirir diye çağırdı. İnan bak ikisinin sezaryenden döndüğü gün annesi yanında olan arkadaşım bildiğin kötürüm gibiydi, iki üç kişinin desteğiyle zor adımlıyordu. Diğer arkadaşım elinde torbalarla tek başına merdiven çıktı. Allah dağına göre kar yağdırıyor her zaman içini ferah tut. Sezaryen bile olsan belki daha hastaneden çıkana kadar toparlanacaksındır. Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum artık. İlk 1-2 gün zorlanırım sonra iyi olurum ayaklanırım falan diye düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum.Ya çünkü benim bebekte iri korkuyorum sezeryana kalırım diye. Ha ucunda ölüm yok ama 18 yaşında bi kardeşim var onunla idare edecem bakacak kimse yok bana ondan istemiyorum sezeryan. Kv hasta şimdiden söyleniyor klasik kv biliyorsunuz sizlerde de vardırhatta bakmamak için annenin evine git diyordu orda rahat edersin git kal ayaklanınca gel diyordu. Annem de hasta oda kv den beter gerçek hasta yani ben doğurunca öyle böyle sezeryan olmuşum artık mecbur kv bi şekil de bakacak bursa önemli olan bebek zaten anne kalkamıyor bebeğin gazını o çıkartması lazım o masaj yağ yapıp uyutması lazım vs. Kişiden kişiye değişiyor tabi kalkma durumu kimi diyor hemen bi kaç saatte kalktım kimi diyor kalkamadım. Biraz şans yada bedenle alakalı. Umarım çabuk kalkar bebeğime bakabilirim tek isteğim ve duam bu
acı yemek doğumu mu tetikliyormuş?burda bir arkadasimin o sekildeydi 38. haftasinin basinda bebis kendiliginden geldi sureci hizlandurmak icin hamile masajina ve akapunktura gitti bir de acili yedi surekli