Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Sen

Canım kendi adıma konuşayım ben tatlı birşeyler yiyince önce yükseliyor sonra da hızla düşüyor. Hipoglisemi oluyor. Elim ayağım titriyor ve yediklerim yetmiyor gibi oluyor. Genelde bu şeker düşüklüğü kan şekeri fazla yükseldikten sonra oluyor diye biliyorum. Bu benim kendimi gözlemlemem. Ama senin tokluk 1. Saat de 100 oluyorsa yükseldiği için düşüş olmuyordur
Kahvaltıyı gayet çeşitli, bol yapmama rağmen 1.saat tokluk 96 çıktı. Şaşkınım yani asla böyle değildi daha önceden. Bu bir hafta belki iki haftadır böyle hep sınırdan düşük çıkıyor. Önce sınıra yakın yüksek çıkıyordu. Yarın gideceğim ama yine de sordum doktoruma ne diyecek bakalım.

Ben gece dönemiyorum, böyle sanki bebo çıkacakmış gibi bi hissiyatım var. Kasıklarım çok dolu hissettiriyor ama özellikle geceleri bu, sabahları da öyle ama daha az en azından hareket ederken ölmüyorum dkfk

Kızlar ben birazcık yürüyüş yapayım dedim ama mahvoldum sanırım bu saatten sonra yatarak beklicem Bebişin gelmesini 😄 bulduğum her yerde oturma isteği geliyor bir de başım dönüyormuş gibi hissediyorum. Oysa ki evden çıkarken gayet enerjiktim ve iyiydim 🥺

Dun aksam benimde asagidaydi bayagi sanci yapiyo oyle olunca . Daha da asagisi cikis heralde🤣 balik gibiler iceride cok alan var sanki 🙈
Sorma aksiyon yaşadım gece gece, bildiğin baskı yapıyordu aşağı. Dışarı çıktım ama hiç yorulmamıştım yani yorulsam anlarım, 2-3 dkda bir çişe kalktım belim de taş taşımışım gibi ağrıyodu. Tansiyonlu bir geceydiajfkdksms

Ben asıl sana ne diyecektim blocked blocked . Sen çatlak için mamaaura krem almıştın ya, ben bebek losyonu alınca gelen testerlardan onu denedim ve kendi kullandığımla karşılaştırma fırsatı buldum. Kremin az kaldıysa şuna bir şans versene, zaten fiyatı da çok uygun, beğenmezsen de kayıp olmaz. Ökotest puanı çok iyi seviyesindeydi, şimdi bu pakette kalkmış sebebini bilmiyorum ama bence hala sehr gut 😀 Yalnız mamaaura kremin kokusuna bayıldım, dünyanın en güzel kokulu kremini yapmışlar 🫠
4. Ürünü al mı diyosun djdj bilemedim valla elimdekiler biterse doğurmadan bakayım. Hepsi dibini görmek üzere 3 ürün de bitirmeden almıcam dedim 🤣 kaydettim ama doğumdan sonra da kullanmak gerekir mi bunları? Mammaura markasını genel olarak sevicekmişim gibi hissettim ya ben de bebek ürünlerini alırım herhalde

Kahvaltıyı gayet çeşitli, bol yapmama rağmen 1.saat tokluk 96 çıktı. Şaşkınım yani asla böyle değildi daha önceden. Bu bir hafta belki iki haftadır böyle hep sınırdan düşük çıkıyor. Önce sınıra yakın yüksek çıkıyordu. Yarın gideceğim ama yine de sordum doktoruma ne diyecek bakalım.
Kötü bişey değildir eminim. Şu an yerinde olmayı isterdim🤭. Herşeyi yemek istiyorum ama bişey yiyemiyorum. Dün kahvaltıda bir kaşık torku çikolata yedim 1.5-2 Saat sonra tokluk 140 çıktı. Canım nasıl çikolata falan istiyor anlatamam. Ama yesem hemen zirveye çıkıyor. Bence sende ye yiyebildiğin kadar tadını çıkar😊

Daha iyiyim çiçeğim, tırstım ama aşağıda olmasından. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi
Ağırlaşıyorlar ya daha aşağıda hissediliyor sanki. Bi de artık tüm göbeği kaplıcak kadar büyüdüler. Aşağıya daha çok baskı yapabilcek güçteler. Ben mesela direk göğüs altına kadar çıkmadı gibi hissediyordum meğer tüm göbek bebişe aitmiş artık doktor eliyle gösterdi. Bi de yattığım yere doğru büyüyor mesela göbeğim o yüzden dik durunca da aşağıya toplanıyor artık

Kızlar ben birazcık yürüyüş yapayım dedim ama mahvoldum sanırım bu saatten sonra yatarak beklicem Bebişin gelmesini 😄 bulduğum her yerde oturma isteği geliyor bir de başım dönüyormuş gibi hissediyorum. Oysa ki evden çıkarken gayet enerjiktim ve iyiydim 🥺
Ben evde oturduğum zamanlar pilates topuna oturuyorum artık🤣🤣 herşey çok sert geliyor. Ufak ufak daireler de çiziyorum oturduğum yerde spor yapıyormuşçasına hareketler 🤣🤣 kanın falan mı düştü dicem de baş dönmesi bende de oluyor yürürken. Sanırım ciğerlere nefes gitmedikçe oksijen azalıyor beynimize yetmiyor 🥹🥹

Sonu güzel olmuş nihayetinde 🧿❤️ Şu an Türkiye şartlarında para biriktirme motivasyonu bulmak biraz zor olabiliyor maalesef. Benim asıl rahatsızlığım gereksiz bir şeyler alıp sonra bir de verecek yer aramak için zaman harcamak, bir de evin aşırı dolması.
evet canim para deger kaybederken birikim olmuyor. evin asiri dolmasini ben de hic sevmiyorum

Kızlarr 34. Haftaya gırdıgımden beri bebek baya hareketli artık sırtım,belim acayip hareket edıyor kasılma falan yoktur ınsallah anlamıyorum ki haftaya randevum var bakalım ne dıyecek

Ağırlaşıyorlar ya daha aşağıda hissediliyor sanki. Bi de artık tüm göbeği kaplıcak kadar büyüdüler. Aşağıya daha çok baskı yapabilcek güçteler. Ben mesela direk göğüs altına kadar çıkmadı gibi hissediyordum meğer tüm göbek bebişe aitmiş artık doktor eliyle gösterdi. Bi de yattığım yere doğru büyüyor mesela göbeğim o yüzden dik durunca da aşağıya toplanıyor artık
Dediğin gibi ağırlaşıyorlar bence de, o yüzden olabilir doğru söylüyorsun. Bel ağrıları da normal artık herhalde pof 😂

Bazıları kaynatılmaz yazıyormuş ben sıcak suya atıp bekletsem mi bi 5 dk diyorum emin değilim
ben hepsini soguk duru suyun altinda yikiyorum ilk cocugumda da oyle yaptim, cok dusunme en kolayina gelecek sekilde yap mikrop da bagisikligi i guclendirir zaten o kader hassas da olmuyorlar bebekler.
deterjan falan nerden baksan kimyasal en guzeli su ister sicak suda yika ister soguk cok kimyasala bulasma bence

ben hepsini soguk duru suyun altinda yikiyorum ilk cocugumda da oyle yaptim, cok dusunme en kolayina gelecek sekilde yap mikrop da bagisikligi i guclendirir zaten o kader hassas da olmuyorlar bebekler.
deterjan falan nerden baksan kimyasal en guzeli su ister sicak suda yika ister soguk cok kimyasala bulasma bence
%100 doğal olan deterjandan aldıydım siveno'nun

4. Ürünü al mı diyosun djdj bilemedim valla elimdekiler biterse doğurmadan bakayım. Hepsi dibini görmek üzere 3 ürün de bitirmeden almıcam dedim 🤣 kaydettim ama doğumdan sonra da kullanmak gerekir mi bunları? Mammaura markasını genel olarak sevicekmişim gibi hissettim ya ben de bebek ürünlerini alırım herhalde
İlerleyen saatlerdeki nemlilik hissi daha yüksek gibi geldi bana, bir de içerik performans fiyat dengesi çok iyi bence. Doğumdan sonra ben kullanmadım ama kullansan da zararı olmaz sonuçta. Mammaura bebek losyonunu kızımda ve elimde denedim, hafif olması hoşuma gitti.

Ben evde oturduğum zamanlar pilates topuna oturuyorum artık🤣🤣 herşey çok sert geliyor. Ufak ufak daireler de çiziyorum oturduğum yerde spor yapıyormuşçasına hareketler 🤣🤣 kanın falan mı düştü dicem de baş dönmesi bende de oluyor yürürken. Sanırım ciğerlere nefes gitmedikçe oksijen azalıyor beynimize yetmiyor 🥹🥹
kan değerim en son 10.5 falandı 1 ay önce 🥺 şekerim de düşüyor olabilir ne kadar yesem de sanki hiçbir şey yememiş gibiyim.

İlerleyen saatlerdeki nemlilik hissi daha yüksek gibi geldi bana, bir de içerik performans fiyat dengesi çok iyi bence. Doğumdan sonra ben kullanmadım ama kullansan da zararı olmaz sonuçta. Mammaura bebek losyonunu kızımda ve elimde denedim, hafif olması hoşuma gitti.
Ben zaten mammaurayı sürüp üstüne yağlanıyorum. Anca kesiyor kaşıntıları. Ama 1 gün boyunca da bu şekilde nemli devam ediyor. Rengi falan da açtı gibi iyi mi geliyor kötü mü bilemedim tabi🤣 eğer eldekiler bitmezse bitene kadar sürücem zaten bebek 1 yaşına da gelse 🤣

kan değerim en son 10.5 falandı 1 ay önce 🥺 şekerim de düşüyor olabilir ne kadar yesem de sanki hiçbir şey yememiş gibiyim.
Aynı valla kan değerim 10.8den 10.7ye düşmüş. Doktor çok kızmıştı yükselmesini bekliyordu bi de benden 🥹🥹 yetmiyor ne oksijen ne kan ne yemek ne su. Bugün sabah şey düşündüm her gün bir önceki günden daha zor geçiyor. Her gün dün ne güzelmiş diyerek ilerliyorum

X