Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ay durun bi gozlemliyim benim karnim sekil degistirmiyo gibi geldi bana Orangegreysky

Bu toplanma dediginiz sey nasil oluyor . Basen bende de oluyor ama hareket ediyor sanki geriniyo ya da topugunu dayiyo gibi ama uzun durmuyo dokununca cekiyo sanki ay bilemedim
Bende baygınlık hissi geliyor o toplanmada. Her toplanmada o baygınlık hissi gelmiyor mesela. Bugünkü süreç değiştirdi kulaklarım falan da uğuldamaya başladı süre tutmaya başladım yine

Aaa anladım o da var tabi doğru diyorsun. Ama çok insanda da verilen günden erken gelmek istediği için bebek plansız sezaryen oluyorlar hemen. Onlarda da girmiyor mudur ki kanala?
işte ben de onları düşünerek sormuştum. belki normal şartlarda oluyordur.

yok anam şeker hastaları alışmış artık benim şeker hastası arkadaşım var insülinini yapıp tatlı yerdi ama bebek varken hiç o risklere sokmuyorlar. direkt diyetle gidiyoruz canın çok bi şey isterse öğlen 1-2 lokma ye akşam toparla diyor mesela.İnsülini artır ye falan diyemiyorlar.

Bugün instada bi doktor gördüm de sezaryen yapacaksak bile sancıları açılmayı beklemek daha iyi diyor. Sancı vs olunca hormonlar daha etkin oluyormuş sanırım, ama bilemedim mazoşistlik mi olur o da

Aaa benim pijamamdan kiz ne guzel gobusunuz var
Ahhahaha yüz yıllık pijamam Senin minikti di mi hala göbüş Benim zaten önde top gibi bir de bu kasılmalar da en az 3-5 cm daha öne gidiyor orada kalıyor öyle bir dk falan sonra gevşiyor

Bugün instada bi doktor gördüm de sezaryen yapacaksak bile sancıları açılmayı beklemek daha iyi diyor. Sancı vs olunca hormonlar daha etkin oluyormuş sanırım, ama bilemedim mazoşistlik mi olur o da
Bana da daha mantıklı geliyor işte. Vücut doğal oksitosin salgılar, rahim kendini kasmaya başlar, ne bileyim süt akışı hızlanır, bebek çıkmaya çalışır falan. Yine sezaryen olsun olması gerekiyorsa tamam ama gelişini kendi belirlemiş gibi olur sanki o zaman

Sütün daha kolay gelmesi için falan da oyle olması iyiymiş. Zaten sancı ve acıklık oyle birden hemen artmıyor

Anladım canım. Evet onların vücutları da alışık dediğin gibi. Kuzenim var 15 yaşında tip1 diyabetli henüz üç aylık hamileyken memlekette denk geldik bayramda. Ben bir fenalaştım falan durmaksızın su içiyorum dayanamıyorum. Abla şekerine bakalım mı benim gibi oldun dedi aaa hadi bak dedim. 163tü hiç unutmuyorum, tepkisi şuydu 163 çıktı, çok iyi Pardon? Dedim. Çocuk 250 şekerle yaşamaya alışmış 4 doz insüline rağmen vücut bunu normalleştirmiş. 163e çok iyi dedi Gebelikte yükselmesini istememek doğru bir yaklaşım tabi vücudun normali bu değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…