Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
valla ben 37. hafta gibi tum tuslara basicam insallah :) yuruyus sicak kuvet hurma ananas merdiven inip cikma cinsel munasebet 🤣🤣 O zamandan once gelirse ne ala, yoksa bu haftasonunu da atlatayim 36. hafta oluyorum, yavastan kolaylastirma hareketlerine basliyorum :)
Sen bunu eşine söyle, o senin 37. haftayı geçmen için gereken tüm duaları totemleri yapar zaten 😂😂

valla ben 37. hafta gibi tum tuslara basicam insallah :) yuruyus sicak kuvet hurma ananas merdiven inip cikma cinsel munasebet 🤣🤣 O zamandan once gelirse ne ala, yoksa bu haftasonunu da atlatayim 36. hafta oluyorum, yavastan kolaylastirma hareketlerine basliyorum :)
Sus sus bende😂Perşembe 36+0 oluyom günüm belli ama olsundu😂😂

Doktor bana o kadar kınayan gözlerle baktı ki, ne yaptın nasıl yoruldun dedi, sesimi çıkaramadım 🤐 Çünkü ne için neyi tehlikeye attığını düşününce kendini çok aptal hissediyorsun. Yok anam değmez, kafam rahat olsun, elimden geleni yaptığımı bileyim 😊
Çok yorulduğun için mi bebek hareketsizmiş🥲 ben de böyle bi şey sezinliyorum ya, sanki çok ayakta kalıp yorulunca bebek de hareket etmiyor gibi

11.11 ganimetlerim😁😁😁

Eklentiler

• Screenshot_20241111-153315.png
    Screenshot_20241111-153315.png
    300,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20241111-153247.png
    Screenshot_20241111-153247.png
    120,4 KB · Görüntüleme: 61
Çok yorulduğun için mi bebek hareketsizmiş🥲 ben de böyle bi şey sezinliyorum ya, sanki çok ayakta kalıp yorulunca bebek de hareket etmiyor gibi
Evet canım. Doktor dedi ki bebeğin dolaşımı senin dolaşımın ve sen sürekli ayakta kalınca dolaşımın iyi olmuyor, haliyle bebeğin de olmuyor ve hareketler böyle oluyor. Kendimizi hareket stresine sokmamıza hiç gerek yok, sakin olalım 🥰

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Gozun aydin saglikla mutlulukla buyusun kizin ❤️

Oyy kuzum benim. Dünyaya gelmiş minik 😍 gözünüz aydın, cok gecmiş olsun canım. Yürüttüler mi seni? Yürüdükten kısa süre sonra gaz cıkısı olmuştu da ben de yiyebilmiştim birşeyler. Hemenci cıksın gitsin inşallah☺️
Bebişini de kısa sürede verirler kucagına umarım 🙏

Ayyy sen doğurdun mu 🥹🥹🧿🧿🧿 Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini görmek nasip kısmet olsun 🙏🏻🙏🏻🤍🤍

Şimdi kafanı süt sağmaya, mamaya falan takma yahu, hayatının en büyük, en önemli olaylarından birini yaşadın, hem sen hem yavrun. Mama nedir bunun yanında? Daha coooook emzirirsin, emzirmeyi nasıl birakicam diye dert ettiğin günler de gelir. Hiç canını sıkma 🤍

Kızlar yeni bilgilerle geldim. Lohusa şerbeti, bardak, sürahi bunlara ihtiyacımız varmış. Eneee ben hiç bilmiyordum. Nerden alıyoruz bunları? Link mink var mı? Bardak mardak? Kapı süsü yapacak mısınız? Ben düşünmüyordum ama arkadaşım özenebilirsin orda, bi düşün dedi. Kapı süsü yapıyor muyuz?

Son düzenleme:
Şekerim normal ama akşam yemeğini geç yersem yanıyorum sanki bilemedim
Normal şeker hastalarında açlıktan yanma yapıyor sinirlere iyi gelmiyormuş açlık. Tabi senin ki var mı bilmiyorum ama olsa da gebelik şekeri bu kadar zorlamaz ki seni. Kan basıncından felan da ısınıyor olabilirsin. Ya bide gebeler çok ısınır sıcaklar derler belki ondan 😂

Oyyyyy 🧿🧿🧿🧿 hoşgelmiş sefa getirmiş minişimiz ❤ sağlıkla büyüsün. Sen de hemen toparlan inşallah canım 🙏🏼 çok duygusal anlar çok

Canıımm gözünüz aydın olsun. Kuvozden de kısa zamanda çıkar sen merak etme. İkiniz de iyi olun sagdirirlar da emzirirsin de endişelenme sen mama da alsın çabucak toparlasin yeter ki 🥰

Ya kıyamam 🥹 hayırlı olsun canım benim kucağına alacağın günler de çok yakın inşallah 🙏🏿 sen nasılsın?

Ayy gelmisss hosgelmis minik cimcime ☺️☺️☺️

X