Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Evet canım. Doktor dedi ki bebeğin dolaşımı senin dolaşımın ve sen sürekli ayakta kalınca dolaşımın iyi olmuyor, haliyle bebeğin de olmuyor ve hareketler böyle oluyor. Kendimizi hareket stresine sokmamıza hiç gerek yok, sakin olalım 🥰
Ay çok mantıklı ya, ben bazı günler ölüyorum ayakta durmaktan gerçekten akşam oturunca hissediyorum bebeğin hareketlerini. Kendimi yormamayı öğrenmem lazım 🥲

Kızlar yeni bilgilerle geldim. Lohusa şerbeti, bardak, sürahi bunlara ihtiyacımız varmış. Eneee ben hiç bilmiyordum. Nerden alıyoruz bunları? Link mink var mı? Bardak mardak? Kapı süsü yapacak mısınız? Ben düşünmüyordum ama arkadaşım özenebilirsin orda, bi düşün dedi. Kapı süsü yapıyor muyuz?
Böyle plastikten minik kadehler oluyor lohusa serbeti dagıtmak için ben onlardan almıştım öncekilerde pembe kurdeleler baglamıştık ufak alt kısmına da. Musluklu süslü sürahiler oluyor tremdyolda kesim vardır sunumluk onlardan bakabilirsin şık duruyor

Kızlar yeni bilgilerle geldim. Lohusa şerbeti, bardak, sürahi bunlara ihtiyacımız varmış. Eneee ben hiç bilmiyordum. Nerden alıyoruz bunları? Link mink var mı? Bardak mardak? Kapı süsü yapacak mısınız? Ben düşünmüyordum ama arkadaşım özenebilirsin orda, bi düşün dedi. Kapı süsü yapıyor muyuz?
Ben kapı süsü yaptırdım ama kendi odasına da asarım diye yaptırdım, belki bi çikolata yaptırırım o kadar. Şerbet işlerine falan hiç girmiycem ya🥲

Ben emin değilim ya belki sadece kapı süsü yaptırabilirim. Lohusa şerbetinden de emin değilim 🥹

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
inşallah çok çok güzel bir ömrü olur, en yakın zamanda kavuşursunuz 😍 sen nasılsın, ağrım sızın var mı

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Gözünüz aydın canım o kadar heyecanlandım ki okuyunca anneme bile söyledim gruptan arkadaş doğurmuş diye 🥹♥️

Allah analı babalı büyütsün ınsallah🌸🌸hiç merak etme çabucak toparlayacak sen sadece iyileşmeye bak sen iyi olacaksın kı bebegıne ıyı bakasın😍

Böyle plastikten minik kadehler oluyor lohusa serbeti dagıtmak için ben onlardan almıştım öncekilerde pembe kurdeleler baglamıştık ufak alt kısmına da. Musluklu süslü sürahiler oluyor tremdyolda kesim vardır sunumluk onlardan bakabilirsin şık duruyor
Aynen o plastikler bardaklardan bakıyorum bakalım kuzum ❤
Ben kapı süsü yaptırdım ama kendi odasına da asarım diye yaptırdım, belki bi çikolata yaptırırım o kadar. Şerbet işlerine falan hiç girmiycem ya🥲
Ay benim de hiç giresim yok ya. Böyle şeylere aşırı üşenirim. Ben odasına da asamam kediler o süsü yer yuttar. Şerbet işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Çikolatası var işte.
Ben emin değilim ya belki sadece kapı süsü yaptırabilirim. Lohusa şerbetinden de emin değilim 🥹
Aynı şeyi düşünüyorum. Çikolata neyimize yetmiyor. Şerbet şart mı? Kafam da deli sorular. Ben üşengeçliğimden yapmak istemiyorum valla. Kart patladı gitti

Ben evde kolonya hazırladım stickerları yarın gelecek onları yapıstırıcam bir de cikolata aldım onlara da yapıstırıcam sticker deniz temalı stickerlar bir tame de kapı süsü buldum trendyoldam onu alıcam galiba erkege uygun denizli başka bir sey bulamadım.
Serbeti hastane veriyormuş ama az oluyor öncekilerde annem yapmıştı getirmiştik hastaneye simdi bilmiyorum yapmıcam galiba kimse bayılmıyor.
Kapı süsü su yaptırmayı düşündüğüm stickerlar da fotodaki

Eklentiler

• IMG_2095.png
    IMG_2095.png
    461,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_2079.png
    IMG_2079.png
    156,1 KB · Görüntüleme: 44
Hastane için çok masraf yapmayı istemiyorum zaten genel olarak burda çok kimsem yok ama olsaydı belki bir tık böyle şeylere özenirdim zaten hastane odayı süslücez dedi balondur kapıya tüldür falan oluyormuş ben zaten kapı süsü yaptırmıştım odasına asmak amacıyla onu götürürüm lohusa şerbeti içinse aman hazır alınır plastik bardaklara konulur hiç millet için o kadar uğraşamam😅

Aynen o plastikler bardaklardan bakıyorum bakalım kuzum ❤

Ay benim de hiç giresim yok ya. Böyle şeylere aşırı üşenirim. Ben odasına da asamam kediler o süsü yer yuttar. Şerbet işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Çikolatası var işte.

Aynı şeyi düşünüyorum. Çikolata neyimize yetmiyor. Şerbet şart mı? Kafam da deli sorular. Ben üşengeçliğimden yapmak istemiyorum valla. Kart patladı gitti
Çok kişi gelecek mi hastaneye? Bende bi kayınvalide kayınpeder gelir kendi annem iyi olursa gelir bitti gitti, 3 kişi için şerbet vs ayarlamak garip geliyor bana. Kendime zaten hoşaf alcam sezaryen sonrası desteklemesi için, herkes kendi şerbetini getirsin içsin fnfk

Ben kapı süsü ve Hedıyelık sıparısı verdim birde cıkolata alırım dıye düşündüm lohusa serbeti icin koyacak vs bir seyim yok yapar mıyım bılmıyorum😅bebegın saçı kahve alt zemin krem olacak bakalım merak edıyorum gayet uyguna aldım fıyat 390 tl😊peri bebekli olanlar baya pahalı kız anaları baksınnnn😂

Eklentiler

• IMG_4813.jpeg
    IMG_4813.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4814.jpeg
    IMG_4814.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 44
Hastane için çok masraf yapmayı istemiyorum zaten genel olarak burda çok kimsem yok ama olsaydı belki bir tık böyle şeylere özenirdim zaten hastane odayı süslücez dedi balondur kapıya tüldür falan oluyormuş ben zaten kapı süsü yaptırmıştım odasına asmak amacıyla onu götürürüm lohusa şerbeti içinse aman hazır alınır plastik bardaklara konulur hiç millet için o kadar uğraşamam😅
Plastik veya karton bardağa okeysek, şerbeti ben de alabilirim 😅😅 lokman hekimlerde toz halinde satılıyormuş

Ben kapı süsü ve Hedıyelık sıparısı verdim birde cıkolata alırım dıye düşündüm lohusa serbeti icin koyacak vs bir seyim yok yapar mıyım bılmıyorum😅bebegın saçı kahve alt zemin krem olacak bakalım merak edıyorum gayet uyguna aldım fıyat 390 tl😊peri bebekli olanlar baya pahalı kız anaları baksınnnn😂
Ben de kolonya falan yapayım demiştim hediyelik ama uğraşasım da gelmiyor bi yandan, belki hazır alırım belki almam bile bilmiyorum beynim çok dolu şu an sjfkf çok tatlıymış bu 🥹

Çok kişi gelecek mi hastaneye? Bende bi kayınvalide kayınpeder gelir kendi annem iyi olursa gelir bitti gitti, 3 kişi için şerbet vs ayarlamak garip geliyor bana. Kendime zaten hoşaf alcam sezaryen sonrası desteklemesi için, herkes kendi şerbetini getirsin içsin fnfk
Ne hoşafı yapcan

Ben de kolonya falan yapayım demiştim hediyelik ama uğraşasım da gelmiyor bi yandan, belki hazır alırım belki almam bile bilmiyorum beynim çok dolu şu an sjfkf çok tatlıymış bu 🥹
Kolonya bende düşündüm de vazgeçtim sonra söyle bır şey yaptırdım hatıra kalsın dıye bırde cıkolata yaptırıırm bitti gitti😂😂

Eklentiler

• IMG_4788.png
    IMG_4788.png
    607,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4790.png
    IMG_4790.png
    497,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben de kendime malt aldım zaten. Bana da az kişi için çok saçma geliyor, benim gelen gidenim olmaz, zaten devlet hastanesinde doğum ama işyerindeki arkadaşım şerbetsiz olur mu hiç dedi. Kimse gelmeyecek benim de ama hemşirelere veriyorsun, giren çıkan oluyor hayırlı olsun diye onlara veriyorsun dedi, onlara çikolata versek ne olur ki ya?

Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt inşallah Rabbim kızınla beraber uzun ömürler nasip etsin bizlere de dua et olur mu.?🥹🙏🏻🌸

X