Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ben de kolonya falan yapayım demiştim hediyelik ama uğraşasım da gelmiyor bi yandan, belki hazır alırım belki almam bile bilmiyorum beynim çok dolu şu an sjfkf çok tatlıymış bu 🥹
Kolonya da hastane de dağıtmak amaçlı değilde daha çok gelenlere hediye vermek amacıyla çikolata da aynı şekilde güzel koksunlar ağızları tatlansın miniciğimizden ufak hediyeler gibisinden dualarını alırım diye hastaneye götürcem ama sırf resim çekinirim hatıra olarak kalır ilerde bak kızım seni doğurduğum gün diye gösteririm diye😅

Ne hoşafı yapcan
Kayısı cano, sezaryen sonrası tuvalete çıkmayı da kolaylaştırdığı için iyileşme daha hızlı oluyo diyolar
Ben de kendime malt aldım zaten. Bana da az kişi için çok saçma geliyor, benim gelen gidenim olmaz, zaten devlet hastanesinde doğum ama işyerindeki arkadaşım şerbetsiz olur mu hiç dedi. Kimse gelmeyecek benim de ama hemşirelere veriyorsun, giren çıkan oluyor hayırlı olsun diye onlara veriyorsun dedi, onlara çikolata versek ne olur ki ya?
Hemşire şerbetsiz çalışamıyo muymuş yav çikolata yesin

Kolonya da hastane de dağıtmak amaçlı değilde daha çok gelenlere hediye vermek amacıyla çikolata da aynı şekilde güzel koksunlar ağızları tatlansın miniciğimizden ufak hediyeler gibisinden dualarını alırım diye hastaneye götürcem ama sırf resim çekinirim hatıra olarak kalır ilerde bak kızım seni doğurduğum gün diye gösteririm diye😅
Yok hastanede dağıtacak kadar kimsenin bi şeyi gelmesin ya zaten salgının ortasında 🥹 bizim burada tanıdık da yok kayınvalideme veririm memlekette dağıtır anneme veririm o da tanıdıklarına dağıtır maksat biri hayırlı olsun uzun ömürlü olsun desin dua alalım. Ama ben mi yaparım alır mıyım bilmiyorum hiç

Yok hastanede dağıtacak kadar kimsenin bi şeyi gelmesin ya zaten salgının ortasında 🥹 bizim burada tanıdık da yok kayınvalideme veririm memlekette dağıtır anneme veririm o da tanıdıklarına dağıtır maksat biri hayırlı olsun uzun ömürlü olsun desin dua alalım. Ama ben mi yaparım alır mıyım bilmiyorum hiç
Senin ve eşinin iş arkadaşları gelmez mi hastaneye

Senin ve eşinin iş arkadaşları gelmez mi hastaneye
Ay yok eşimin ne arkadaşı gelecek yüzlerini şeytan görsün sngkfkfn benimkiler de ülkeye dağılmış vaziyette anam evden çalışıyorum ya ben, Ankara'da olan yok. Eşimin teyzesi var bi ama o da hastaneye gelmez muhtemelen hastalık vs bulaştırırım diye

Aynen o plastikler bardaklardan bakıyorum bakalım kuzum ❤

Ay benim de hiç giresim yok ya. Böyle şeylere aşırı üşenirim. Ben odasına da asamam kediler o süsü yer yuttar. Şerbet işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Çikolatası var işte.

Aynı şeyi düşünüyorum. Çikolata neyimize yetmiyor. Şerbet şart mı? Kafam da deli sorular. Ben üşengeçliğimden yapmak istemiyorum valla. Kart patladı gitti
Aynen öyle, heves edip yaptıranlara hiç lafım yok ama ben çok üşeniyorum 🥲 bir de burda kimsem yok annemler bile iatanbuldan gelecek. İş arkadaşlarım var ama açıkçası hastaneye pek kimse gelsin istemiyorum ben zaten o an ne durumda olurum bilmiyorum🥲 çikolata yeter bence yaa

Ben de kendime malt aldım zaten. Bana da az kişi için çok saçma geliyor, benim gelen gidenim olmaz, zaten devlet hastanesinde doğum ama işyerindeki arkadaşım şerbetsiz olur mu hiç dedi. Kimse gelmeyecek benim de ama hemşirelere veriyorsun, giren çıkan oluyor hayırlı olsun diye onlara veriyorsun dedi, onlara çikolata versek ne olur ki ya?
Şöyle bir tepsiye koyarım hediyelikleri çikolata yanına açarım kime yetmiyor yeter şekeri düşen çikolata yesin 🤣

Eklentiler

• IMG_1084.jpeg
    IMG_1084.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 42
Ay yok eşimin ne arkadaşı gelecek yüzlerini şeytan görsün sngkfkfn benimkiler de ülkeye dağılmış vaziyette anam evden çalışıyorum ya ben, Ankara'da olan yok. Eşimin teyzesi var bi ama o da hastaneye gelmez muhtemelen hastalık vs bulaştırırım diye
Aman en güzeli boşver huzurla eve geçersin sonrasında sen de hastane için masraf yapma gerek yok bence

Ufff gelmesinler zaten ya, insan o ara emzirmekle mi uğraşacak gazla mı uğraşacak. Sezeryan olsan acısıdır kanamasıdır iyice gerilir insan gibi geliyor bana

Ufff gelmesinler zaten ya, insan o ara emzirmekle mi uğraşacak gazla mı uğraşacak. Sezeryan olsan acısıdır kanamasıdır iyice gerilir insan gibi geliyor bana
Bence de ben de gereksiz görüyorum çok. Yakın arkadaşlarımın hiçbirinin doğumuna gitmedim, şu influencerların videoları falan daral getiriyor bana kapıda 60 kişi bekliyor falan no no

Bence de ben de gereksiz görüyorum çok. Yakın arkadaşlarımın hiçbirinin doğumuna gitmedim, şu influencerların videoları falan daral getiriyor bana kapıda 60 kişi bekliyor falan no no
Ay bana da töbeler olsun, herkesin pide yediği bir video var ya, cinlerim tepeme çıkıyor. Bir de doktorum diyor ki anne kadar babanın da teması önemli bebeğe ama biz de baba erkek olduğu için onu dışarı alıp içerde hala teyze oturuyorlar. Halbuki anne baba önce bağ kurmalı diyor. Ben şölene çevirmeye sıcak bakmıyorum ya zaten kış olacak herkes burnunu çekiyor hasta

Ay bana da töbeler olsun, herkesin pide yediği bir video var ya, cinlerim tepeme çıkıyor. Bir de doktorum diyor ki anne kadar babanın da teması önemli bebeğe ama biz de baba erkek olduğu için onu dışarı alıp içerde hala teyze oturuyorlar. Halbuki anne baba önce bağ kurmalı diyor. Ben şölene çevirmeye sıcak bakmıyorum ya zaten kış olacak herkes burnunu çekiyor hasta
Ay ben eşime dedim, bak annen başım gözüm üstüne ne kadar sevdiğimi de bilirsin ama bebeği kucağına verdiklerinde sen panik yapıp annem alsın dersin, yapma skgkf yapar çünkü biliyorum. Benim annem isterse de verme yani orda amaç senin alman zaten. Sen bi al kucağına sonra veririz anaya babaya sen bi temas et önce.

Ay o kalabalıklarda herkesin elinde telefon göze göze sokuyolar kadın yeni çıkmış içerden ona ayrı bebek çıkmış ona ayrı. Hoşlarına da gidiyo herhalde anlamadım

Ablam 3 tane doğurdu hiç birinde hastaneye şerbet götürmedik. Hatta çikolata da götürmedik. Gelen gidene bişey de vermedik. Zaten ayak üstü gelip gittiler. Bizim bu cenaze doğum gibi kritik şeylerde ikram düşünme ve gelene ayıp olur düşüncesi beni bitiriyor. Ben de ilk başta senin modda oldum. Sonra dedim ki banane. Süs olarak yaptırırsın yaptırmazsın bilemem ama bence yiyecek içecek kısmı canımız burnumuzdayken düşünceğimiz son şey olur sanırım. Max yaptırcağım isimli çikolatadır. Benim bezmişliğimi okudunuz tşk 🤣

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Oyyyy yesinler 🥹 hayırlı olsun canım allah sağlıkla analı babalı büyütsün 🙏🏻 umarım kucak kucağa çıkarsınız hastaneden. Grubun ikinci annesi sen oldun ❤️ sen nasılsın, nasıl geçti doğumun? Kafana hiç takma sütü falan, bugün olmasa birkaç gün içinde gelir kendine iyi bak yeter. Kızına selam söyle bizden 🥹❤️

biz çok kalabalığız yav ben 50 tane hediyelik ve 100 ad. çikolata yaptırdım ama hastaneye götürmicem evde dağıtılcak. teyzemler dayımlar halamlar derken bayaa gelen giden olur. hepsi 1. derece olduğundan kimseye de gelme diyemezsin herkes dört gözle Rüya'yı bekliyor.

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş 🥲 kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
canım benim gözün aydın sağlıkla bir an önce yanına gelsin inşallah.

biz çok kalabalığız yav ben 50 tane hediyelik ve 100 ad. çikolata yaptırdım ama hastaneye götürmicem evde dağıtılcak. teyzemler dayımlar halamlar derken bayaa gelen giden olur. hepsi 1. derece olduğundan kimseye de gelme diyemezsin herkes dört gözle Rüya'yı bekliyor.
Teyze 1. Derece mi kız 3.derece djgkg benim akrabam yok hiç ama eşimin akrabalarına gelme dedirtcem ya mlsf

X