Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Gittim açılma var moralim çok bozuldu doğum olucak gibi konuşuldu yeni doğan tadilatta şimdi başka doktor hastane arıyoruz ona gıdıcez doktor 8 ay sonra gerçek yüzünü gösterdi resmen burda doğuma alıp bebeğimi başka yere göndercekler kabul etmedim. Yatışı kabul etmedim çıktım şimdş ordan ağrım çok
geçmiş olsun canım. nerede oturuyorsun belki öneride bulunabiliriz sana

Ay şeker de mi vardı sende tabi şekeri olanlara önerilmiyor havuç maden suyu içebilirsin bol su bide bebeğin suyu için normalde meyveler önerilir ama şekeri çok olan meyveler genelde sulu olanlar oda iyi geliyor ceviz badem tüketmeye çalış kilo içinde yemek yemek içinden gelmiyorsa işte çerez gibi kaşar peyniri yiyebilirsin
Çok şaşırdım. Çiğ havuç düşük glisemik endeksli olduğu ve lifli olduğu için diyabetlilerin favori yiyecekleri arasındadır diye okumuştum.

Hastane çantasında pişik kreminin mantığını anlamıyorum ama asıl 4-5 tane ağız bezi ne amaçla kullanılıyor? Diş mi çıkarıyor doğar doğmaz 😂 Omuz bezi yerine mi kullanıyorlar bu ağız bezlerini çünkü hiçbir listede omuz bezi gibi bebeğin ağzının geleceği yeri hijyenik tutmayı amaclayan bir ürün görmüyorum. Bilmiyorum benim çanta gözüme az görünmüştü zaten, belki bundandır 😂
bana hepsi saçma geliyor kuzum ya.
koca hastaneler, hazırlamıyorlar mı yeni doğmuş bebeğe bi kat kıyafet zaten. oldukça da basic şeyler yani.

muhtemelen senin çanta daha doğrudur, çoğu şeyi kullanmadan getiriyordur insanlar

Gittim açılma var moralim çok bozuldu doğum olucak gibi konuşuldu yeni doğan tadilatta şimdi başka doktor hastane arıyoruz ona gıdıcez doktor 8 ay sonra gerçek yüzünü gösterdi resmen burda doğuma alıp bebeğimi başka yere göndercekler kabul etmedim. Yatışı kabul etmedim çıktım şimdş ordan ağrım çok
Sakin ol kuzum. Kaç haftalıksınız şu an? Kontrole mi gittin rahatsızlanıp mı gittin sen? Sancın mı var açılman kaç cm?

Hastane çantasında pişik kreminin mantığını anlamıyorum ama asıl 4-5 tane ağız bezi ne amaçla kullanılıyor? Diş mi çıkarıyor doğar doğmaz 😂 Omuz bezi yerine mi kullanıyorlar bu ağız bezlerini çünkü hiçbir listede omuz bezi gibi bebeğin ağzının geleceği yeri hijyenik tutmayı amaclayan bir ürün görmüyorum. Bilmiyorum benim çanta gözüme az görünmüştü zaten, belki bundandır 😂
Kustuğunda vs ağzı silinmez mi ki, pamukla mı silmemiz lazım bilmiyorum ben hiç. Hemşireye değil de hastane çantasına pişik kremi koycam ben önleyici sonuçta ve ilk kakaları çok yoğun olduğu için pişik olabiliyolar o çirkin kakadan sonra diye okudumm

Koskoca hastanede nasıl yenidoğan tadilatta olur ya şaka gibi

Havuç bende de yükseltti kahvaltıda bi tane kemireyim dediydim :KK43:
Bugün bir bakıcam yaa ama ben sürekli ölçüm yapıyorum ve her gün neredeyse havuç yiyorum. Onu da diğer meyveler çok şekerli diye üzüm mandalina portakal falan kesinlikle yeme demişti bana doktor. Aaa dur kız bende meyvelerin porsiyon tablosu vardı bakayım demiştim ki havucu meyveden saymamışlar bile shshshhs
Şeker oranı da yazmıyormuş zaten.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 26
Kustuğunda vs ağzı silinmez mi ki, pamukla mı silmemiz lazım bilmiyorum ben hiç. Hemşireye değil de hastane çantasına pişik kremi koycam ben önleyici sonuçta ve ilk kakaları çok yoğun olduğu için pişik olabiliyolar o çirkin kakadan sonra diye okudumm
Kusma refleksi bir haftadan sonra devreye giriyormuş sanırım ben de öyle okumuştum. Ama ben de hem ağız silme mendili hem omuz mendili koydum. Mama falan vermek gerekirse de akar ağzının kenarlarına falan mendille hareket etmek daha sağlıklı sanki.

Çok teşekkür ederim canım, öyle yapacağım inşallah 🙏 Tavrı tutumu hiç hoş değil gerçekten, arkadaşımın amcası bu adam o da öyle bir tapıyor ki amcası dışında kimseye güvenmezmiş falan. Bir şey sandık dinleyince yani beynimizi yaktı. Arkadaşım da en fazla 1.60 boyda 75 kilo ile hamile kaldı. Şu an 6 aylık olmak üzere. Bakalım bu süreçten sonra ona ne gibi stresler yaşatacak. Kıza mesela ilk günden beri çayı kahveyi yasakladı direkt. O da o kadar kurallara sadık ki ağzına sürmedi kahveyi falan o kadar aşerdiği halde. Böyle doktora böyle itaatkar gebeler lazım, bana göre değil asla 😅
Kimimizin belki de hayatı boyunca bir defa yaşayacağı bir süreç bu hamilelik, onu da stresle baskıyla geçirdikten sonra ne anlamı var. Arkadaşının amcası diye başından beri ona da gidebilirdin ve dediklerini de ciddiye alıp kendini strese sokabilirdin Allah kurtarmış 😅

Aa doğru kusma 🤦🏻‍♀️😀 yahu ilk günden kusuyor mu bu bebeler? İçtiği ne kadar da neyi kusacak? Aaiiyyyy şimdi çirkin diyorsun ya, görünce içim bir hoş olmuştu. Bebeğin doğmuş, ay bi de ilk kez kaka yapmış 😍😍😍 bana yine duygu yüklemesi yapıldı 😂

Kusma refleksi bir haftadan sonra devreye giriyormuş sanırım ben de öyle okumuştum. Ama ben de hem ağız silme mendili hem omuz mendili koydum. Mama falan vermek gerekirse de akar ağzının kenarlarına falan mendille hareket etmek daha sağlıklı sanki.
Aa bu kıyafet yedeklemede hep bebek kusar vs diyolar kusmuyo muymuş fngn

Aa doğru kusma 🤦🏻‍♀️😀 yahu ilk günden kusuyor mu bu bebeler? İçtiği ne kadar da neyi kusacak? Aaiiyyyy şimdi çirkin diyorsun ya, görünce içim bir hoş olmuştu. Bebeğin doğmuş, ay bi de ilk kez kaka yapmış 😍😍😍 bana yine duygu yüklemesi yapıldı 😂
znfkfkf valla ben kedinin b*kunu bile takip edip burun deliklerim sızlamasına rağmen evde dans etmiştim şükür yaptı kakasını diye. Çirkin mirkin beklenen bi an neticede dkjfg

Ne biliyiim ben kusuyo sanıyorum püü

4 cm açılması olup hala doğum yapmayan var hemen olacak bir şey değildir belki, iyi yapmışsın kabul etmemekle o ne öyle. Haber ver bize de

X