Ben bunu araştırdım bir doktor diyor bunun maksimum saklama süresi 12 yıl sonrası yok ve çocuktaki kendi kök hücresi bu kandan daha iyileştirici özellikte gereksiz bir şey demişti düşününce mantıklı geldi kayınvalidem dizinden ameliyat oldu karından mı ne kök hücre aldılar dizine enjekte ettiler yani yaş kaç olursa olsun kök hücre tedavisi daha etkiliymiş2 haftadır kilomda milim oynama yoktu. Bu sabah doktor kontrolünden önce bi tartıldım 2 kilo almışım. Nasıl ya nasıldoktor diyor 2 haftada 2 kilo ddjdjdj inandıramadım 2 haftadır oynama olmadığına. Neyseki bebiş de 35 haftada 2500 olmuş. En azından o da kilo alıyor dün sancım var gibi desem de nstye sokmadı karnın normal dedi geçti. Bu arada kordon kanı saklanmasını sordum 3 firma broşürü verdi. Napsak saklattırsak mı bu kanları çok kararsız kaldım. Gerçi kan alındığında illaki saklanıyor gibi bişey yokmuş bazen kaliteli kan olmuyormuş saklamıyorlarmış. Bir de kordonla birlikte saklamak daha iyi oluyormuş falan filan
Ben sevmedim o doktoru felaket tellalı gibi öyle şeyler söylemiş ki bundan sonra ki hayatın berbat olacak çok şeyle uğraşcaksın gibi ki bunu profesör olsa bile bilemez sen seni rahatlatan doktora git kafanı boşalt biraz sadece yediklerine içtiklerine dikkat et dese anlayacam yok ileri yaşata diyabet hastası olursun bilmem ne ki gebelikte öyle yüksek seyreden şekerinde olmadı senin insülin iğnesi kullanacak dereceye gelecek kadar diğer kızlar gitse bu doktora kanser çıkarcak heralde aman aman uzak dur kimseyede tavsiye etmeBence bilindik tanındık biri değil. Arkadaşımın amcası olmasa hayatta arayıp da bulacağım biri de değildi. Yorumlarına bakmadım. Bence uzak durulmalı ya bu kadar vesvesecisinden. Falcı gibi bişey jfjf
Plesanta yaşı hesaplanabilir bir şey bak bu doğru olabilir. Detaylı zamanı bana özellikle bakılmıştı. Plesanta aşağıda diye kanama yaşamıştım çünkü. Erken yaşlanma ya da kireçlenme var mı diye.Aynen öyle canım. Söylediği birkaç doğru şeyi alıp dikkat etmek hassas davranmak lazım. Gerisini kulak ardı etmekte yarar var. Sonraki gebeliğimde de şayet nasip olursa en baştan endokrinle beraber götürürüm ben de süreci. Kendim de hep doktor kontrollerimi yaptırırım normal hayatımda. Hem şeker hem meme kanseri rahim ağzı kanseri gibi risklere karşı. Kilomu da kontrol altında tutmaya gayret gösteririm bundan da fazla ne gelir zaten elden.. Bu arada bebeğin bağırsakları dolmaya başlamış bu da önemli bir veri olabilir benim için doğum zamanının planlanması açısından. Plasentası 38-39 hafta ile uyumlu yani yaşlanmış o da yine bir veriymiş. Aklıma gelenleri yazıyorum. Başı aşağıda ama çatıya girmemiş. Girse yüzü görünmezmiş hala görünüyormuş. Aslında yapısal olarak doğurmaya müsait bir yapım varmış.
Yine attım rahat bi şekil deOlmazzzzzyerde sirtini yasla oyle dene
Kız başlamışsın bu da bir başarıEki Görüntüle 3501200
Tüm yenidoğanları yıkadım, kalanları da askıdan alıp katlayıp organizerlere koydum. Yenidoğanları asıcam. Bugün bel ağrısından bana uyku yok gibi ndgmgm organizer de yetmedi çok sağlıklı bi karar vermemiş olabilirim
Başı aşağı da ama çatıya inmemiş ne demek oluyor. Çatıya inince doğum olmuyor mu. Yada çatı denilen şey rahmin içinde olan kısım mı. Çatı hangi nokta da kalıyor anlamadım. Ama bana doktorum bebeğin başı rahim ağzına yakın dedi Yani çatıya inmiş demek mi. Bu arada rahim ağzına yakın olmasına rağmen ben yüzünü görüyorum iki haftadır. Sanki doktorun dediği yanlış gibi geldi banaAynen öyle canım. Söylediği birkaç doğru şeyi alıp dikkat etmek hassas davranmak lazım. Gerisini kulak ardı etmekte yarar var. Sonraki gebeliğimde de şayet nasip olursa en baştan endokrinle beraber götürürüm ben de süreci. Kendim de hep doktor kontrollerimi yaptırırım normal hayatımda. Hem şeker hem meme kanseri rahim ağzı kanseri gibi risklere karşı. Kilomu da kontrol altında tutmaya gayret gösteririm bundan da fazla ne gelir zaten elden.. Bu arada bebeğin bağırsakları dolmaya başlamış bu da önemli bir veri olabilir benim için doğum zamanının planlanması açısından. Plasentası 38-39 hafta ile uyumlu yani yaşlanmış o da yine bir veriymiş. Aklıma gelenleri yazıyorum. Başı aşağıda ama çatıya girmemiş. Girse yüzü görünmezmiş hala görünüyormuş. Aslında yapısal olarak doğurmaya müsait bir yapım varmış.
Bu da bi secenek tabi ki dedigin gibi her doktor ayri bir fikir ve kafa karismasi demek aslinda. Icine nasil siniyorsa oyle yap yuregini de ferah tut.Yok yavrum gitmicem ya. Kendi doktoruma risklerden bahsederim uygun bir dille. Endişelerim var derim. Başka kadın doğumcudan yorum alıp kafamı daha fazla karıştırmama da gerek yok. Bu saatten sonra endokrin ve çocuk doktoruyla benim işim artık hayırlısıyla doğumdan sonra
Maslah ne guzel isde benim ki gelmek icin sabirsizlanir sanirim am inslh birazda dayanir ya 37 ye kada dursa bariYine attım rahat bi şekil de
Çok doğru ama acı yok baskı var. Beni de çok korkutmuslardi yalvarmistim acitmayin diyeYok yok korkma acılı bişi değil . Bana da iki kere yaptı ebe . Zaten epiduralli oluyorsun . Sebebi de pıhtıları atıyorsun zaten hissetmiyorsun sadece bi baskı o kadar . HaniOrangegreysky a demişlerdi ya için pis kalır kalmıyor yoldaşlarım çıkıyor :) Ya ben böyle konuşuyorum sanmayın ha acı eşiği yüksek biriyim . Acımayınca benimki yazasım geliyor sadece olumlu örnek gibi düşünün :)
Şuan kaçıncı haftadasınMaslah ne guzel isde benim ki gelmek icin sabirsizlanir sanirim am inslh birazda dayanir ya 37 ye kada dursa bari
Birazdan kuruyan beyazları ütüleyip çantanın bi kısmını hazırlıcam, kendi giyeceklerimi de yıkadım. Daha nolsuuunKız başlamışsın bu da bir başarı❤ yolun açık olsun
yani ilginc benim hemoglabin seviyemden daha iyi benimki 10.1 kendim de zayif ufak biriyim ama bebegin kilosu iyi gayet. sekerime baktirmadim birsey diyemicem ama bir belirti yok seker olsa su fazla olurdu ben de halsizlik bi delirti olurdu birsey yok yani. Bilemedim ben10.3 çıkmış en son. Bu kan seviyesinde birinin bebeği çok düşük doğum ağırlıklı olurmuş. Çünkü biz bebeğin talep ettiği kan ve oksijen taşınımını yapamıyormuşuz. Buna rağmen bırak küçük olmayı bir de iri olan bebek şekerden başka bir şeyle açıklanamaz dedi.
Kız Arap atı gibi sonradan açıldın, hepimizi geçeceksin inşallahBirazdan kuruyan beyazları ütüleyip çantanın bi kısmını hazırlıcam, kendi giyeceklerimi de yıkadım. Daha nolsuuun
Hayırlısını kollay yoldan versin AllahKontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan
Ben henuz hastane icin yapmadim canta asiri useniyorumBirazdan kuruyan beyazları ütüleyip çantanın bi kısmını hazırlıcam, kendi giyeceklerimi de yıkadım. Daha nolsuuun
35+0Şuan kaçıncı haftadasın
Ay ben ilk ona başladım ya geriliyorum fnfnBen henuz hastane icin yapmadim canta asiri useniyorum
Ben de neye guveniyosam ama organizerlari yikamam lazim nasil yikasam onu dusunuyorumAy ben ilk ona başladım ya geriliyorum fnfn
Ben direkt attım makineye atmıyo muyduk dnfkfBen de neye guveniyosam ama organizerlari yikamam lazim nasil yikasam onu dusunuyorum