5 aydan sonra hep öndeydi sanırım ya. Belki daha erken de olabilir. Eve gidince bi kurcalarım eski ultrasonları canım. Benim baba tarafım uzun, ben 1.65 eşim 1.80 boyda. Yani 1.90 olur mu olur neden olmasın erkek çocuk bu
Teyzem benden, eniştem eşimden kısa mesela çocukları 1.90. Dayım da 1.70 bir adam iki oğlu da yaklaşık 1.90. Baba tarafımda herkes 1.80 üstü. 2 metre amca çocuklarım var
Benim anne ve baba tarafımda doğan erkek çocukların hepsi uzun yani. Şekerin şu anki duruma etkisi yoktur diyemem de her şey de ondan değildir bence. İnşallah genetik bir eğilim de söz konusu biz öyle düşünüyoruz.
Ben kansızlığı olmayan çok az kadın tanımışımdır. Ailemde bu da genetik bir durum hep kan seviyeleri düşük, demir eksikliği anemisi mevcut. İlaç da hep kullanırız yükselir düşer yükselir düşer. Gebelikten sonra yükselir geri inşallah. Polikistik over’le ilgili de valla evlenip çocuk sahibi olmak isteyene kadar hiç bilmedim bile böyle bir sıkıntımın olduğunu. Çünkü hiçbir belirtisi yoktu bende. Hep düzenli adet oldum, kilo fazlalığım olmadı, tüylenme, akne sorunu hiç yaşamadım. Sadece yumurta rezervi fazlalığı vardı o da ultrasonda belli ediyordu kendini. Hemen hamile kalabilmiş olsam onu da öğrenmezdim kesin. Doktor sandı ki tüm etkilerini yaşıyorumdur bu saydığı şeylerin hepsini tutturacak ama hiç de öyle olmadı