- 12 Temmuz 2022
- 22.246
- 82.917
https://app.hb.biz/C4JpyrtkzlDk babybjörn ana kucağı da 7binlere kadar düşmüş bu da iyi fiyat sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alır alır kuzum ne zaman kontrolünHemen hemen aynı kuzum. İnşallah benimki de o civar alır
Bunu söyleyenler birebir bu durumu yaşamış olanlar mı acaba yani bu kanıya nerden vardılar acaba benim arkadaşın seninkinden daha çoktu kistleri normal doğum sırasında onlar patlamış o sırada tabi kan kaybı yaşadı ama takviye yaptılar ertesi gün normaldi her şey gayet onun bu riskli deneyemine rağmen bir şey olmadıysa senin bilinçli alımdan neden olsun ki zaten bir kanama yaşanacak ha riskli yerdeyse yumurtalıkların tehlikeye girerse bilemem tabi ama sütle alakasını çözemedim benKızlar merhaba benim sol yumurtamda çikolata kisti var yanlış hatırlamıyorsam 3 cm idi. Eğer ki sezeryan olursam onu da aldırmayı düşünüyordum çünkü ağrı yapıyordu bana zorluyordu beni adetim de düzensizlik yaptı aldırıp kurtulmak istiyorum. Ama diyorlar ki ikisi bir olursa sana zor olur ameliyattan daha geç çıkarsın bebekle ilgilenmezsin ekstra zorlanırsın sütün geç gelir. İç kanama olabilir risk alma felan dediler. Sezeryana karar verirsem doktorumla görüşecem ama acaba sizin tanıdığınız var mı etrafta böyle sezeryan sırasında kist aldıran sorun yaşamayan
nursen6161 sanki geçen gün yazmıştı 2. Bebeğinde kist de aldırdığınıKızlar merhaba benim sol yumurtamda çikolata kisti var yanlış hatırlamıyorsam 3 cm idi. Eğer ki sezeryan olursam onu da aldırmayı düşünüyordum çünkü ağrı yapıyordu bana zorluyordu beni adetim de düzensizlik yaptı aldırıp kurtulmak istiyorum. Ama diyorlar ki ikisi bir olursa sana zor olur ameliyattan daha geç çıkarsın bebekle ilgilenmezsin ekstra zorlanırsın sütün geç gelir. İç kanama olabilir risk alma felan dediler. Sezeryana karar verirsem doktorumla görüşecem ama acaba sizin tanıdığınız var mı etrafta böyle sezeryan sırasında kist aldıran sorun yaşamayan
Bende kimse yok bakan eşim ve ben sadece .o da evde oldukça anca yardimci oluyor sagolsunEvet evet bide benim gorumceler babanne cevrde küçük kızım da sürekli halalarina gider gezdiriyolar evde durmuyo bile çok fazla gezip gezip geliyo sagolsunlar onlarda çok düşkün hep bir aradayız zaten biz bakilmasinda sorun yok benim sadece maddiyat zorluyo beni araç almıştık onun borcu hastane parası evdeki çocukların masrafı felan tek eşim calisiyo hiç birinin önemi yok yeterki sagliklarina bişey olmasın para bulunur bı sekilde
10da oluyordur 20de ama evet bir dakika sürmüyordur benimki de canım.Bende çok oluyor, doktora söyledim günde 5’i geçen ve 1 dakikadan fazla sürenleri ciddiye alırız dedi. Bende kesin 10 kere oluyordur ama kısa sürüyor, canım da acıyor
Evet canım bence de öyle. Zaten videolarda da şey diyor 16. haftadan sonra kasılmalar başlar ama anne bunları 24e kadar hissetmez bebek küçük olduğu için. 24ten sonra ufak ufak hisseder 30dan sonra tam anlamıyla hissetmeye başlar. Hepimizin hissetmesi normal galiba. Sadece sıklığı ve süresi önemli.önemli olan düzenli olması ve aralardaki sürenin kısalması sanırım. yoksa doğuma kadar hiç kasılma olmayacak çok gerçekçi bir yaklaşım değildir zaten.
sanırım bende de şimdiye kadar 1-2 kere oldu. emin bile değilim ama benziyor anlatılanlara. çok da kısaydı. serklaj nedeniyle korkuyordum kasılmalardan zira.
Aynen öyle sezaryen opsiyonel bir seçenek olmamalı. Ama bizde her iş gibi bu da bir abuk sabuk işte. Ortalık sezaryen heveslisi doktor doluyken bizi normal doğum yanlısı doktor aramaya Mecbur bırakan sistem utansınAy o video bok gibi ya, saçmalamışlar gerçekten hiç etkilenme her şeyi dramatize etmeye bayılıyor aptal sürüsü. İstersem normal doğururum istersem sezaryen doğururum sana ne, o zaman öyle bi opsiyonum olmayacak yurtdışındaki gibi sadece bir sıkıntı olduğunda sezaryen yapacaksın, çatı muayenesi bile yapmıyorlar. Ama ne bileyim doğal doğum için bu kadar çabalamak da zoruma gidiyor açıkçası.
Ayyy inşallah inşallahAy bilmiyorum ama benim hissettiğim vaktinde ve cok normal bir kiloda doguracaksın canım, niyeyse bunları okurken öyle bir his geldi içime
Ah inşallah bakalım Valla olabildiğini bilmek duymak bile rahatlatıyor insanıÇatı yapıldı çok 41 e kadar sadece bebek iri diye biraz endişe etti bir de 41 de artık tehlikeye girmesin diye suni verdiler. Yoksa 5 kilo olsa doğmazdı benimki hiç endişe etme büyük olmasını en kötü müdahale edip başlatıyorlar ki suni çok rahat geçti benim . Genelde her yerde fazla abartı var suni için de iri bebek için de. İçin rahat olsun o kadar kötü olsa bebek dönsün de tekrar normal olsun diye çırpınmazdım
Yani geç ameliyattan çıkarsın sütün de geç gelir vs vs fikir olarak söylediler. Birebir yaşayan biri varmış benim arkadaşın komşusu dedi o sezeryan ile aldırdı çok zorlandı yapamadı vs bende acaba kistten mi bilemeyiz ki bunu dedim belki o sezeryanın kendisi zorladı onu. Senin anlattığına göre kistlerle bağı yokmuş onu anladım. Yine riskini tehlikesin doktorum ile görüşecem ama cevap içimi rahatlattı teşekkür ederimBunu söyleyenler birebir bu durumu yaşamış olanlar mı acaba yani bu kanıya nerden vardılar acaba benim arkadaşın seninkinden daha çoktu kistleri normal doğum sırasında onlar patlamış o sırada tabi kan kaybı yaşadı ama takviye yaptılar ertesi gün normaldi her şey gayet onun bu riskli deneyemine rağmen bir şey olmadıysa senin bilinçli alımdan neden olsun ki zaten bir kanama yaşanacak ha riskli yerdeyse yumurtalıkların tehlikeye girerse bilemem tabi ama sütle alakasını çözemedim ben
Amin canım inşallah Dün doktorun yanından ayrılırken tamam artık normal doğum şansım da yokmuş deyip kendimi sezaryene şartlamaya başlamıştım ki burada yazılanları okuyunca yeniden cesaretim geldi vallahi. Hatta iri bebeğin ağırlığından dolayı kendini daha rahat itebildiği daha kolay çıkabildiğini yazanlar da olmuş başka topiclerde o da içimi rahatlattı birazKilo olayı çok değişiyor bebeklerde ya son haftalar durabiliyor bazen alabilirse daha çok tabi belli olmaz hemen sezeryan olur diye kendini sartlama en hayırlısı neyse o şekilde olsun benimde mesela 3600 bekleniyordu oğlum 3250 doğdu ama doğum sonrası çok az kilo kaybetti 3100 falan olarak sonrası ayda bir kilo alacak şekilde devam etmişti. Tosbik de olsa sezeryanla gelir artık yapacak bişey yok ikiniz içinde en kolayı neyse öyle olsun inşallah
Bana çok para verip alınması gereken en saçma şeymiş gibi gelen şey de bu ana kucağı vallahi. Çok kısa kullanım ömrü var o da bebek severse durmak isterse sanki. Bir de yumuşak olduğu için yenidoğan döneminde çok kullanılmasın diyorlar, biraz gözü açılınca çocuk içinde çok fazla kalmak istemiyor, sonra ağır ve büyük geliyor falan filan. Yani şahsi düşüncem tabi. Bence alınmasa da olur alınacaksa da ucuz yollu bir şey de aynı işi görür.https://app.hb.biz/C4JpyrtkzlDk babybjörn ana kucağı da 7binlere kadar düşmüş bu da iyi fiyat sanki
Ben mamma aldım ağır ve büyük değil aslında bi de kendi kendini sallayabildikleri için benim denk geldiğim bebeklerin büyük kısmı seviyor gibi. Yenidoğanken koyulmadığını bilmiyodum ama bakBana çok para verip alınması gereken en saçma şeymiş gibi gelen şey de bu ana kucağı vallahi. Çok kısa kullanım ömrü var o da bebek severse durmak isterse sanki. Bir de yumuşak olduğu için yenidoğan döneminde çok kullanılmasın diyorlar, biraz gözü açılınca çocuk içinde çok fazla kalmak istemiyor, sonra ağır ve büyük geliyor falan filan. Yani şahsi düşüncem tabi. Bence alınmasa da olur alınacaksa da ucuz yollu bir şey de aynı işi görür.
Bebek ismine karar veren oldu mu kızlarrrr tablomuz renklensin biraz
@babyzuzu @arwen42 @ozlemem @ante diem @yenidenanne3 @serendipcem @Hayat89 @cewriye nursen6161 A aydassss @lokumcumm @hayrihale @sem123 @Dersolsun @benfatma @Peanut2018 @flamingome @otuzaazkala @Bahar0805 @secondchance @mavigokyuzu93 @kzkzkzkz @okidoki6666 @meyveliruj3 @Umayyyyyh @onekim @mucizeidil @meraklipapatya @karadasfn @aydodo @ozllem123 @festina lente @Miss2311 @whiterabbit HAYATAKIRGINIM1 @hayaletcizgi @owlll @zinnureyn__ @MavisOglumm @hemsirebiri @Iremre44 @Cngz44 @EsrLiones @dnzerdgn @fatma2041 @eelifeylull @Ayyayya @rvaalamiaa @dnz34
SADECE KARAR VERENLER YANITLAYABİLİR, ETİKETLEDİĞİM HERKESİN YANITLAMASINA GEREK
iki hamileliğimde almadımSüt sağma pompası şart mı herkes aldı mı direniyorum ama indiirmleri gördükçe acaba mı diyorum hastaneyi aradım ücretli veriyorlarmış gerek olursa
Yok koyarız ama bebek orta sert zeminde yatsın diyorlar ya hep başlarda biraz yumuşak bebek için. Ya da içine sertleştirecek bir minder falan mı konulmalı bilemiyorum. Kısa kısa tutmakta yarar var içinde sanki. Bebeğin kendi kendini sallayabilir olması 4-5 aydan sonra bence o da oturmaya emeklemeye başlayınca biter gibi. Zaten bitmese de taşımaz herhalde 9-10 kilo sınırında birçoğu.Ben mamma aldım ağır ve büyük değil aslında bi de kendi kendini sallayabildikleri için benim denk geldiğim bebeklerin büyük kısmı seviyor gibi. Yenidoğanken koyulmadığını bilmiyodum ama bak