- 25 Nisan 2021
- 1.723
- 2.647
Canım seni ekledim.ama etkketlenmedi niyeyse ismin çıkmadı. Listedesin ama bildirim.gelmese deBeni de ekler misiniz
Sat: 5 Ekim
Bat: 1 Kasım
Hala regl olmadım, testlerim de negatif. Bir ümit bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım seni ekledim.ama etkketlenmedi niyeyse ismin çıkmadı. Listedesin ama bildirim.gelmese deBeni de ekler misiniz
Sat: 5 Ekim
Bat: 1 Kasım
Hala regl olmadım, testlerim de negatif. Bir ümit bekliyorum
İnşallah hepimize gelsinEkledim canım hoşgeldin. Bu grup uğurlu gelsin inşallah
Teşekkür ederimCanım seni ekledim.ama etkketlenmedi niyeyse ismin çıkmadı. Listedesin ama bildirim.gelmese de
Valla test yaptım negatif gelen gidende yok 14u gibi yumurtam 20mm olmuştu olsa testte çıkardı heralde progesteron da kullandım ama başlamadı bir hafta geçsin doktora gidicem pcos var zaten tüp bebeğe gidiyorum inşallah kist olusmamistir
Ay anladım canım inşallah bir sorun yoktur bizi de haberdar et mutlaka gelişmelerdenValla test yaptım negatif gelen gidende yok 14u gibi yumurtam 20mm olmuştu olsa testte çıkardı heralde progesteron da kullandım ama başlamadı bir hafta geçsin doktora gidicem pcos var zaten tüp bebeğe gidiyorum inşallah kist olusmamistir
Ekledim canım hoşgeldinMerhaba, beni de ekleyebilir misiniz?
Sat: 12 ekim
Bat: 8 kasım
Şimdiden teşekkürler
Canım ben elendim. Femaraya başladım. Yeni ay yeni umutlar@incim1 @papatya5571 S seklla kızlaaar günaydın bat tarihleriniz geçmiş test yapan var mı? Güzel haberler var mı? Bizi güncelleyin
Hoşbuldum sırf bu başlığa adımı yazdırmak için siteye üye oldum, manifest gibi olsun istedim. İnşallah uğurlu gelir hepimize ve güzel haberler alırız bu ayEkledim canım hoşgeldin
Canım yeni döngün hayırlı uğurlu olsun yeni sat bat yaz da listeyi güncelleyeyimCanım ben elendim. Femaraya başladım. Yeni ay yeni umutlar
Ya ne tatlısın umarım tutar manifestinHoşbuldum sırf bu başlığa adımı yazdırmak için siteye üye oldum, manifest gibi olsun istedim. İnşallah uğurlu gelir hepimize ve güzel haberler alırız bu ay
Hoşgeldin canım. Uğurlu gelsinbeni de ekler misinizzz
Sat 26 ekim Bat 22 kasım
Sat 30 Ekim. Bat 26 Kasım. Teşekkür ederim canımCanım yeni döngün hayırlı uğurlu olsun yeni sat bat yaz da listeyi güncelleyeyim
ben de diyorum ne diyor bu hshshdhshdj aynı ay olsun tabikiii yaKızlar onu mu dedim ben yani hepimizin aynı ayda doğmuş ya bunlar da belki aynı ayda doğar mesela hepsi temmuzda ya da ağustosta gibi ama haklısınız öyle de anlaşılabilir yazdığım sonradan okuyunca fark ettim ben de
Ay her yumurtlama sonrası ben oldu mu bu gebelik belirtisi mi bekelemek zor valla bacım. Biraz sabırBen gene tüm belirtileei yaşıyorum deli gibi, yumurtam bile ne olduğunu anlamadan gögüste sızılar mı dersin hafif kabızlık mı dersin var var bitmez bu yumurtlama sonrası bekleyişler
Günaydın, mutlu pazarlar
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım 16 Ekim @Sevdagunesim 6 Ekim 2 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım @pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım @slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @Daydi 26 Ekim 22 Kasım bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım 94bassuk 29 Ekim 24 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım S seklla 30 Ekim 26 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @tilyam 24 Ekim 18 Kasım @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Ah şansa bak olsun her işte bir hayır vardır. Hoşgeldin ekliyorum ŞimdiGünaydın, mutlu pazarlar
Geçen ay ilk denememizi yapacaktık ancak talihsiz serüvenler dizisi gibi tam yumurtlama dönemimde iş seyahatim çıktı ülke dışındaydım değerlendiremedik.
O yüzden bu ay ilk olacak aslında, ben de eklenmek isterim
Son adet tarihi: 1 Kasım
Beklenen adet tarihi: 4 Aralık
Ovulasyon testi kullanmıyorum.
Yeni yıla mutlu haberlerimizle girelim hep birlikte